تاثیر گذارترین نقش های مکمل تاریخ هالیود

  • ۱۷:۱۴
وب سایت بدونیم: بیشتر اوقات فیلم ها تمام تمرکز شان را روی بازیگرنقش اصلی می گذارند و شاید برایشان بازیگران نقش مکمل زیاد مهم نباشد درست مانند زمانی که تیم های بسکتبال کافی بود یک مایکل جوردن داشته باشند تا بیشتر بازی ها را ببرند و همه مصاحبه ها و خبر ها هم درباره یک بازیکن بود.

اما فیلم هایی هم هستند که دست پر به میدان می آیند و روی تمام نقش ها سرمایه گذاری می کنند تا بیشترین تماشاگر را برای خود بدست بیاورند مانند تیم رئال مادرید که از قدیم عادت داشت فقط ستاره های فوتبال را به خدمت بگیرد و به همین دلیل هم کهکشانی ها نام گرفتند.

البته کم لطفی است درباره فیلم هایی که با بازیگرانی بی نام و نشان ساخته شده اند و فوق العاده زیبا بوده اند صحبتی به میان نیاید. اما هدف ما در این مقاله معرفی فیلم هایی است که بازیگران نقش مکمل فوق العاده مشهوری داشته جوری که هر کدام از آنها خود پتانسیل یک نقش اول را داشته اند.

Thirteen Days – سیزده روز

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده

این فیلم به اتفاقی که در اکتبر سال ۱۹۶۲ رخ داد می پردازد. در این تاریخ هواپیما جاسوسی آمریکا عکس هایی از کوبا می گیرد که نشان دهنده استقرار سکوهای پرتاب موشک های دور برد اتمی آمریکا است. این فیلم بیشتر روی نقش کنت اودانل تمرکز می کند و حتی او را فراتر از کاری که کرده نشان می دهد. به طور کلی ” سیزده روز ” روایتگر دوران دلهره آوری در تاریخ آمریکا است.

بازیگران فیلم شاید در آن زمان آنچنان شناخته شده نبودند اما بسیار با استعداد بودند و در نقش هایشان خوش درخشیدند. بازیگران نقش مکمل فیلم را دیلن بیکر، رابرت مک نامارا، جیمز کارن،  بروس گرین وود و استفان کالپ هستند.
 


Ed Wood – اد وود

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده

این فیلم که توسط تیم برتون کارگردانی شده در زمان اکرانش اقبال زیادی نداشت و فروش چمدانی نکرد اما ریک بیکر چهره پرداز آن توانست اسکار را تصاحب کند. اد وود روایت زندگی ادوارد دی وود کارگردانی است که نقشش را جانی دپ بازی می کند.

تیم برتون در این فیلم از بازیگران عجیب و غریبی همچون جفری جونز و بیل موری استفاده کرده است. در کل نقش های فرعی فیلم خوب انتخاب شده است و اگر از طرفداران فیلم های قدیمی باشید مطمئنا جذبش خواهید شد هر چند باب میل خیلی از تماشاگران نیست.
 


Gosford Park – گاسفورد پارک

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده
 
با یک نگاه به پوستر این فیلم می توانید ببینید چقدر بازیگر دارد. سر ویلیام مکور دل و همسرش یدی سیلویا زوج ثروتمند انگلیسی هستند که دوستان و آشنایان خود را برای یک هفته استراحت و شکار به عمارت اربابی خود دعوت می کنند. تعداد زیادی پیش خدمت زن و مرد نیز در حال خدمت به این افراد و تماشای ماجراهایی است که بین آنها اتفاق می افتد هستند.

تمام بازیگران ریز و درشت در این فیلم عالی و کامل هستند. این فیلم آنقدر خوب کار شده که با گذشت هر سال بر ارزشش افزوده می شود.
 


Capricorn One – کاپریکورن یک

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده

سه فضانورد در آستانه پرواز به فضا و اولین ماموریتشان به مریخ هستند. اما به دلایل مشکلات مکانیکی و خطر مرگ سه فضانورد ناسا آنها را از کپسول کرایپتون بیرون می آورد و برای اینکه کسی چیزی متوجه نشود به صورت نمایشی فضا پیما را به فضا پرتاب می کند. سپس از این سه فضاورد می خواهند که فیلمی تقلبی از ماموریتشان در یک استودیو بگیرند. با این حال وقتی یک خبرنگار کنجکاو متوجه موضوع می شود همه چیز تغییر می کند.

جیمز برولین، سام واترسون، و O.J. سیمپسون سه بازیگری هستند که نقش آنها به عنوان مکمل در اینفیلم بسیار عالی است.
 


Shutter Island – جزیره شاتر

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده

فیلم هی اسکورسیزی هرچه که باشد همیشه بازیگرانی فوق العاده در آن دیده می شوند ( قبلا دنیرو و حالا دی کاپریو ). در فیلم جزیره شاتر نقش های مکمل فوق العاده ای را می بینیم. برای مثال بازیگرانی مانند مارک روفالو و بن کینگزلی در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

فرار یک قاتل از بیمارستان Ashecliffe پای یک کارآگاه به نام تدی دنیلز و همکار جدیدش را به آنجا باز می کند. منطقه ای که این دو به آنجا می روند آسایشگاه روانی است که در یک جزیره جدا افتاده قرار دارد. به نظر می رسد این آسایشگاه رازهای زیادی را در خود پنهان کرده باشد.
 


Miller’s Crossing – تقاطع میلر

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده

مافیای ایتالیا فردی را تهدید به قتل کرده که رئیس مافیا ایرلندی لئو او بانون نمی خواهد چنین اتفاقی بیفتد دلیلش هم این است که با خواهر او ارتباط دارد. دست راست لئو یعنی تام ریگان نیز با ئرنا خواهر کسی که تهدید به قتل شده ارتباط دارد و وقتی متوجه این ماجرا می شود مجبور به تغییر جهت و کار با مافیای ایتالیا می شود در این میان جنگی بین این دو گروه در می گیرد.

کمتر بازیگری را می توانید پیدا کنید که نخواهند در فیلم های برادران کوئن بازی کنند. فیلم تقاطع میلر یکی دیگر از آن فیلم هایی است که بازیگران بزرگ و بازی های خوب را در سراسر آن می توان دید حتی کوچکترین نقش ها نیز عالی ایفا شده اند.
 


The Untouchables – تسخیر ناپذیران

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده

تسخیر ناپذیران کهکشانی از بازیگران سرشناس است طوری که دنیرو در آن یکی از نقش های جانبی را بازی می کند. این فیلم نه تنها خودش بلکه برخی از صحنه هایش نیز برای همیشه در سینما جاودانه شد.

آل کاپون رئیس افسانه ای مافیا با قدرت بر شیکاگو حکمرانی می کند. با این حال یک مامور به نام الیوت نس تصمیم می گیرد آل کاپون را پایین بکشد. جدی ترین تلاش هایش نیز به دلیل فساد گسترده نیروهای پلیس با شکست مواجه می شود. بنابراین الیوت برای خود گروهی از مردان قانون بسیار زبده ای را گرد آوری می کند که هنوز اسیر رشوه و ترس از آلکاپون نشده اند.
 


The Poseidon Adventure – ماجرای پوزیدون

فیلم هایی با نقش های مکمل فوق العاده

کشتی مسافربری پوزیدون در حالی که سال نو را جشن می گیرد در مسیر خود دچار حادثه می شود طوری که نیمی از آن به درون آب می رود. تعدادی از مسافرانی که از مرگ نجات پیدا کرده اند باید خود را از هزار توی نردبان های این کشتی به نقطه ای امن برسانند تا زنده بمانند اما در این مسیر حوادث مختلفی روی می دهد. تنها یک نگاه به عکس بالا که پوستری از فیلم است به شما نشان می دهد چه بازیگران مهمی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.





مطالب مرتبط با موضوع


ماهنامه گفتمان الگو - ترجمه زهرا گریبان: من در حال بررسی تئوری هایی هستم که ثابت می کنند چرا سریال خانه پوشالی علی رغم سرگرم کننده بودن و حتی اعتیاد آور بودن، به طرزی واضح رویکرد بسیار نادرستی نسبت به سیاست آمریکا دارد. شاید این اثر یک کمدی است، شاید فیلمنامه نویس آن یک سیاست دان بدطینت است که کاملا به سیستم سیاسی این کشور آشناست اما می خواهد به طرزی مستقیم سایر سیاست دانان را بازی دهد! و شاید هم این نمایش، اقتباسی است سهل انگارانه از نمای بیرونی سیاست بریتانیا. راستش خودم هم هنوز مطمئن نیستم.

قطعا بخش بزرگی از این مشکل بر می گردد به رابطه بسیار نزدیک من با موضوع سریال؛ درست مانند اشتباهی که پیش تر مرتکب شدم و با همراهی یک پزشک به تماشای سریال پزشکی ER نشستم. معمولا در این گونه سریال ها، نکات بسیار معمولی و روزمره به مسائل دراماتیک تبدیل می شوند تا احساسات مخاطبان را هر چه بیشتر درگیر خود کنند.
 
اگر شخصی دچار بیماری های باکتریایی شود، به راحتی و در طول مدت چند روز می توان با استعمال دُز مشخصی آنتی بیوتیک وی را درمان کرد؛ در عالم واقع این درست ترین تصویری است که می توان از یک موضوع پزشکی به مردم نشان داد اما از لحاظ سیستماتیک، چنین نمایشی بسیار خسته کننده خواهد بود. اینجاست که یک تشخیص اشتباه، استعمال داروی فاسد و یا حمله شدید باکتریایی می تواند ورق را برگردانده و مخاطبین را پای سریال میخکوب کند!
 
«خانه پوشالی»؛ بدترین نمایش از آمریکا

اما به طور قطع تماشای این نمایش برای یک پزشک آزار دهنده خواهد بود، چرا که بسیار دور از واقعیت است. علی رغم علم به این نکته، باز هم تکنیک استفاده شده در سریال خانه پوشالی را بسیار فراتر از یک اغراق ساده در اصول و روزمرگی های سیاسی می دانم و معتقدم این سریال به طرز واضحی حقایق را وارونه نشان می دهد. در ذیل برخی نکات سیاسی که در این سریال به بینندگان آموزش داده می شود را با هم مرور می کنیم.

در سرتاسر واشنگتن فقط یکی دو آدم باهوش پیدا می شود!

فرانک آندروود و همسرش کلیر، بازیگران نقش اول سریال در ابتدای فصل اول به عنوان حامیان حزب دموکرات و مدیریت یک موسسه غیر انتفاعی کوچک و فعال در زمینه محیط زیست ظاهر می شوند؛ اما تنها در عرض دو سال و بدون برگزاری هیچ مراسم انتخاباتی، می شوند رییس جمهور و بانوی شماره یک کشور! جالب است بدانید که تنها دلیل این امر، توانایی آنها در بازی با احساس و رفتار مردم است؛ کاری که ظاهرا هیچ کس دیگر بلد نیست!

بخش بیشتر جمعیت واشنگتن از یک مشت آدم ناجور تشکیل شده که می خواهند به هر قیمتی در پست خود باقی بمانند و از خبرگزاری ها و افشاگری ها سخت پرهیز می کنند. در این میان، فرانک و کلیر تنها کسانی هستند که می توانند این اشخاص را هر وقت و هر طور می خواهند به بازی بگیرند.

در طول تاریخ سیاسی آمریکا، جناح چپ در موقعیت های بسیاری دریافته بود که می تواند خود را حق به جانب و جانماز آب بکش نشان دهد اما این را هم می دانست که بسیاری از مردم واشنگتن از هوش سرشاری برخوردارند و تمام تلاش خود را برای تخریب و به زیر کشیدن یکدیگر به کار می گیرند.

رهبران کنگره، نامزدهای انتخاباتی را گلچین می کنند!

در اوایل فصل سوم این نمایش، رهبران دموکرات کنگره ملی طی دیداری با پرزیدنت آندروود، از وی می خواهند برای کاندیداتوری مجدد در انتخابات پیش رو اقدام نکند؛ چرا که آنان قصد دارند شخص دیگری را برای این منظور انتخاب و معرفی کنند. این در حالی است که نوع سازوکار انتخاباتی از دهه 1820 منقرض شده است!

شاید تصمیم و نظر کنگره در این زمینه تاثیرگذار باشد (درست مانند اسناد و شواهدی که نشان می دهد سناتور هری ریدر (Harry Reid) و تد کندی (Ted Kennedy) مشوقان اصلی باراک اوباما در سال 2008 بوده اند و حمایت آنان باعث تصمیم قطعی اوباما برای شرکت در انتخابات شده بود) اما آنها فقط بخشی جانبی از صدها یا هزاران شخص تاثیرگذار در این زمینه هستند.
 
«خانه پوشالی»؛ بدترین نمایش از آمریکا

رهبران دو جناح، فهرستی پنهانی از اسامی رییس جمهور آن بالقوه دارند!

آندروود به این نتیجه رسیده است که رهبران حزب دموکرات، فهرستی پنهانی از افراد دارای پتانسل ریاست جمهوری در اختیار دارند و حاضر است برای به دست آوردن این فهرست دست به هر کاری بزند! هر کس هر چقدر هم سطحی با مسائل سیاسی آمریکا آشنا باشد می داند که هیچ فهرستی در کار نیست.
 
اگر کسی کنجکاو است بداند که پیشنهاد هر کدام از احزاب برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری بعدی چه کسی است، باید اسامی سناتورها، دولتی ها و نخست وزیرهای اسبق و حال حاضر را لیست کند، افراد 75 سال به بالا، بیماران مزمن، سابقه دارها و کسانی که از لحاظ روانی مشکل دارند را خط بزند و دور کسانی که از محبوبیت و البته روحیه رقابتی بالایی برخوردارند، خط بکشد. این همان فهرستی است که آنها نیاز دارند.

آخرین باری که یکی از احزاب اصلی، شخصی را برای ریاست جمهوری پیشنهاد داد، بر می گردد به سال 1952 و آن شخص کسی نبود جز دوایت آیزن هاور. بنابراین اگر بخواهیم واقع نگر باشیم، حتی بر فرض وجود داشتن چنین فهرستی، جز اسامی بلندبالای سناتورها، دولتی ها و معاونان، نام دیگری در آن دیده نمی شود.

یک مشاور حقوقی دولتی می تواند یک نامزد تمام عیار بسازد!

آیا می توانید مشاور حقوقی ارشد حال حاضر آمریکا را نام ببرید؟ خیر؟ من هم نمی توانم و اتفاقا منظورم همین است. اگر بخواهیم واقع بین باشیم، مشاور حقوقی که در خانه پوشالی می بینیم تمام زیر و بم زندگی رییس جمهور سابق را بیرون کشیده؛ بنابراین چنین شخصی باید ترکیبی از النا کاگان (Elena Kagaan)، قاضی دیوان عالی و (Kenneth Starr) سیاستمدار معروف باشد.
 
«خانه پوشالی»؛ بدترین نمایش از آمریکا

جناح های مختلف، معمولا چنین روشی را در انتخاب و معرفی کاندیداهای ریاست جمهوری اتخاذ نمی کنند. حتی روش مورد استفاده آنان به این روش نزدیک هم نیست! دلیل اصلی اش هم این است که در کل، نامزد کردن شخصی برای انتخابات اقدامی پر ریسک است. آیا نامزد مورد نظر می تواند در این نقش عملکرد خوبی داشته باشد و آرای کافی را اخذ کند؟ آیا می تواند سیاست های مد نظر را پیاده کرده و موجب تشویش اذهان عمومی نشود؟ اینها دلایلی است که باعث می شوند تمامی جناح ها، معرف کاندیداهایی باشند که پیشینه سیاسی دارند و به دلیل حضور در عرصه های سیاسی مختلف، برای مردم شناخته شده اند.

برخی نمایندگان این قابلیت را دارند که رأی گروه های مختلفی از مردم مانند سیاه پوست ها، طبقه کارگر، مسیحیان، پروتستان، جنوبی ها و ... را اخذ کنند که این امر خود، کار احزاب را در راستای تلاش برای پای صندوق آوردن نیمی از مردم راحت تر می کند اما یک مشاور حقوقی یک رأی هم با خود به صندوق نخواهد آورد! احزاب به هیچ وجه نمی توانند در ظرف کمتر از یک سال، یک فرد کاملا ناشناس را تا مرحله ریاست جمهوری بالا ببرند؛ و حتی اگر بتوانند، مایل به انجام چنین کاری نیستند.

مردم حاضرند سود تأمین اجتماعی خود را صرف کمک به افراد بیکار کنند

به شخصه هنوز در تلاشم از منطقی که پشت برنامه شغلی مد نظر آندروود با نام America Work وجود دارد، سر در بیاورم. پیش از هر چیز همان طور که دن درنزر (Dan Drezner) گفته است، این که عده ای را فدای دیگری کنیم، از هیچ منطقی پیروی نمی کند. قطع حقوق بازنشستگان و صرف هزینه جمع آوری شده برای دست و پا کردن شغلی برای جوانان فقیر و بیکار اصلا عقلانی به نظر نمی رسد؛ چرا که بازنشستگان بخش عظیمی از درآمد خود را در ازای هیچ از دست خواهند داد. بنابراین هیچ دلیلی ندارد که گمان کنیم این دورنمای کاری، مورد تایید و تحسین مردم خواهد بود.

لایحه حفاظت از بیمار و مراقبت مقرون به صرفه تحت عنوان Obamacare هم چندان مورد تایید مردم نیست؛ چرا که هزینه بسیار زیادی صرف اقلیتی از مردم که تا سال 2010 بیمه سلامت نداشته اند شده است؛ در حالی که با صرف هزینه ای بسیار کمتر از این می شد برای جماعت بیکار آمریکا ایجاد شغل کرد.
 
 «خانه پوشالی»؛ بدترین نمایش از آمریکا
 
درست مانند برنامه شغلی مورد نظر آمریکا که کلی هزینه بر می دارد و در نهایت تعداد افرادی که از آن سود می برند، بسیار ناچیز است اما مشکل اصلی اینجاست که اتفاقا اعضای حزب دموکرات علاقه و اصرار شدیدی به ابقای قانون تامین اجتماعی دارند؛ و حتی اگر بتوان مردم را قانع کرد که سازمان ورشکست شده (که البته دروغ بزرگی است)، آنها باز هم زیر بار برنامه ای که حقوق دریافتی آنان را قطع کند نخواهند رفت. نتیجتا هیچ احداالناسی با چنین دورنمای مدیریتی حتی نمی تواند نزدی مجلس سنا شود چه برسد به کاخ سفید! رؤسای جمهوری هم که سعی به انجام چنین کاری کرده باشند، در انتخابات بعدی هیچ شانسی نخواهند داشت.

رییس جمهور می تواند بانوی اول را مسئول یکی از مناصب مهم کند

اقدام کلینتون برای انتخاب هیلاری به عنوان مدیر غیر رسمی طرح اصلاح تامین سلامت در کاخ سفید، انتقاد شدید عموم مردم را به دنبال داشت. مردم به میشل اوباما نیز تهمت مارکسیست بودن زدند؛ تنها به این دلیل که آنان را به گیاه خواری و فعالیت بدنی تشویق کرده بود.

ایده قرار دادن همسر رییس جمهور در مناصب مهم دولتی همچون سفیر یا چنین چیزی، آن هم بدون شایستگی کامل و مناسب برای چنین مناصبی سرتاسر ایراد و مشکل است و هیچ کس از این تصمیم حمایت نخواهد کرد، چرا که علاوه بر غیر عقلانی بودن غیر قانونی نیز هست.
 
«خانه پوشالی»؛ بدترین نمایش از آمریکا

افراد جاه طلب الزاما از اختلالات اجتماعی مانند روان آزاری رنج می برند

فرانک آندروود قادر است فقط و فقط از طریق بازی دادن مردم و گاها حتی کشتن آنان در واشنگتن به هر چه می خواهد برسد. هیچ احداالناس دیگری این کار را نمی کند چرا که نه تنها تا این اندازه جاه طلب نیستند، بلکه به اصول اخلاقی پایبندند. این تصویری است بسیار غم انگیز از اوضاع سیاسی آمریکا. حال آن که اصول و قواعد سیاسی به ما یاد داده است که جاه طلبی، اتفاقا خصوصیت پسندیده ای است.
 
سیاستمداران سعی می کنند با وعده و وعید توجه مردم و البته آرای آنان را اخذ کنند و پس از رسیدن به قدرت در راستای عمل به آن وعده ها تلاش می کنند. قسم می خورم که چندی پیش در کتابی به نام «یادداشت های یک فدرالیست» یا چنین چیزی خواندم که جاه طلبی می تواند بدون کمک گرفتن از سایر خصیصه های اخلاقی منفی، شخصی را در رقابت با دیگران جلو بیندازد. جاه طلبی یک بیماری نیست و اتفاقا ما در حکومت به افراد جاه طلب نیاز داریم.

شما می توانید با واداشتن یک نویسنده به نوشتن کتابی در مورد شما، قانون را بفروشید!

هیچ سر در نمی آورم که طرح اصلی این سریال می خواهد چه چیزی را ثابت کند و فکر می کنم حتی خود سازندگان آن نیز هنوز نمی دانند! تصور کنید پرزید نت اوباما در سال 2009 و در سایه حمایت جان گریشام (John Grisham) وکیل، سیاستمدار و نویسنده آمریکایی سعی می کرد لایحه حفاظت از بیمار و مراقبت مقرون به صرفه Obamacare را بفروشد. هدف از این کار چه می توانست باشد؟ چه کسی حاضر بود نظرش را صرفا به دلیل یک کتاب (حتی اگر پیش از مطرح شدن لایحه به بازار می آمد) عوض کند؟
 


آیا واقعا می شود نویسنده ای را صرفا به دلیل تحلیلی که از یک بازی کامپیوتری در یک سایت نوشته است، برای انجام این مهم انتخاب کرد؟ در نهایت باید گفت که خانه پوشالی، مقاصد و عملکرد افراد پست فطرت را به شکل خوبی نشان می دهد اما اگر بیننده ای علاقه دارد واقعا در مورد سیاست آمریکا اطلاعات کسب کند، بهتر است دنبال چیزهای دیگری بگردد!

منبع: www.washingtonpost.com

نویسنده: سث مسکت

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan