• ۲۰:۳۱

مواد لازم برای پلو قهوه ای با کلم بروکلی

 
برنج قهوه ای :2 پیمانه
کلم بروکلی :100 گرم
گل کلم :100 گرم
پیازچه :4 ساقه
سویا درشت :20 گرم
فلفل دلمه ای رنگی :یک عدد
اسفناج تازه :200 گرم
گوجه فرنگی :2 عدد
پودر کاری :یک قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه :به مقدار کم
روغن هسته انگور :به میزان لازم
پنیر رنده شده برای تزئین :به مقدار لازم
 
 
پلو قهوه ای با کلم بوکلی
 
طرز تهیه پلو قهوه ای با کلم بروکلی
 
پیازچه ها را خرد کنید. همراه با فلفل دلمه ای مکعبی خرد شده و گل کلم و بروکلی گل گل شده در تابه با مقدار کمی روغن هسته انگور تفت دهید.
نمک، زردچوبه و پودر کاری را اضافه کنید.
گوجه فرنگی را رنده کنید و همراه با کمی آب 20 دقیقه زمان دهید تا بپزد.
اسفناج را بشویید، خرد کنید و در 10 دقیقه آخر اضافه کنید.
برنج قهوه ای را چند ساعت خیس کنید و به صورت کته بپزید تا نرم شود. سپس به مواد بالا اضافه کنید.
برای تزئین پنیر را رنده کنید و بعد سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پلو قهوه ای

پلو قهوه ای جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 20 دقیقه میباشد .
پلو قهوه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
پربیننده ترین مطالب
نویسندگان
Designed By Erfan Powered by Bayan