سیثمرغ شهر || آموزش پخت 10 نوع پیتزا |روش های پخت انواع پیتزا

  • ۱۳:۰۷


طرز پخت پیتزا
پیتزا مخلوط مخصوص
پیتزا مخلوط مخصوص


مواد لازم:


آرد                                                        3 پیمانه


نمک                                                      یک قاشق چایخوری

مایه خمیر                                               یک قاشق سوپخوری

شکر                                                     یک قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                              یک چهارم پیمانه

آویشن                                                   یک قاشق سوپخوری

پودر سیر                                                یک قاشق چایخوری
 
آب ولرم                                                 به مقدار لازم

سوسیس                                               یک پیمانه ، خرد کرده

قارچ                                                      یک پیمانه ، تفت داده

زیتون                                                    یک دوم پیمانه ، خرد شده

تخم مرغ                                                یک عدد

گوجه فرنگی                                          یک پیمانه ، خرد شده

فلفل دلمه ای                                        یک عدد

پنیر پیتزا                                               یک و نیم پیمانه(رنده شده)
 
پیتزا مخلوط مخصوص


طرز تهیه:
آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید . مایه خمیر ، شکر ، روغن زیتون ، آویشن و پودر سیر را اضافه و با هم مخلوط کنید .سپس آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا به صورت خمیر یکنواختی در آید و به دست نچسبد. سوسیس ، قارچ و زیتون خرد کرده را به خمیر اضافه کرده ورز دهید تا با خمیر مخلوط شود . کف سینی را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید سپس تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید. خمیر را استراحت داده تا ور بیاید سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را روی آن ریخته و در انتها پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و آن را در فر با حرارت 250 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.






پیتزا مخلوط مخصوص



روش پخت پیتزا

پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای خمیر:


آرد                                                                      2 تا 3 پیمانه


مخمر                                                                  1 بسته


نمک                                                                   4/1 قاشق چایخوری


آب گرم                                                                1 پیمانه


روغن مایع یا روغن زیتون                                         2 قاشق سوپخوری



طرز تهیه خمیر:

آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.


پیتزا مارگاریتا

نکته ها و گفته ها:

شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.



مواد لازم برای روی پیتزا:


روغن زیتون                                                               1 قاشق سوپخوری


گوجه فرنگی خرد شده، پوست گرفته، پخته                     400 گرم   


ریحان تازه خرد شده                                                   1 قاشق سوپخوری


سیر ریز خرد شده                                                      2 حبه


رب گوجه فرنگی                                                        2 قاشق سوپخوری


پنیر موتزارلا ورقه شده                                                450 گرم


برگ تازه ریحان                                                          به میزان نیاز



طرز تهیه:

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.
پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید.


پیتزا مارگاریتا

      نکته:

  • پیتزا ها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.
پیتزا مارگاریتا



روش پخت انواع پیتزا
پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی


مواد لازم
:



خمیر آماده پیتزا                                                  ۱ عدد


مایه ماکارونی                                                     ۴ قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا خرد شده                                            ۲/۱ پیمانه

کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه)                     ۶ ورقه نازک

پنیر پارمزان رنده شده                                          ۱قاشق غذاخوری

نعنای تازه                                                          مقداری برای سطح پیتزا

فلفل دلمه ی سبز                                               به میزان لازم

زیتون بدون هسته خرد شده                                  مقداری برای سطح پیتزا

پیتزا پپرونی

روش پخت پیتزا:
خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله دو سانت از دور تا دور خمیر از این مایه ماکارونی پر کنید.سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی،فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید.پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند.اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای۳۵۰ درجه ی فارنهایت برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار دهید .


پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی
     


روش پخت انواع پیتزا

پیتزا سالامی تند

پیتزا سالامی تند


مواد لازم:


آرد                                                          200 گرم


مایه خمیر                                                 10 گرم


شکر                                                       1/2 قاشق چای خوری


نمک                                                        به میزان لازم


شیر ولرم                                                  1/8 لیتر


روغن زیتون                                               6 قاشق غذا خوری


گوجه فرنگی                                             6 عدد


فلفل سبز ریز                                            6 عدد


پنیر ورقه ای                                             60 گرم


کالباس سالامی به صورت ورقه ای                50 گرم


طرز تهیه:

یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.


پیتزا سالامی تند


نکته ها و گفته ها:

برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.



روش پخت انواع پیتزا
پیتزا سیسیلی

پیتزا سیسیلی

مواد لازم:


آرد                                                            500 گرم

مایه خمیر                                                   30 گرم

شیر ولرم                                                   1/4 لیتر

تخم مرغ                                                    1 عدد

نمک                                                         1/2 قاشق چای خوری

گوجه فرنگی                                               1کیلو گرم

سیر                                                          3حبه

پیاز                                                           2 عدد

نمک                                                         1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                                                4 قاشق غذا خوری
 
زیتون سیاه                                                20 عدد

آویشن                                                     1 قاشق چای خوری

پنیر پیتزا                                                   200 گرم



طرز تهیه پیتزا:
یک سینی را با روغن زیتون چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید.روی خمیر را می پوشانیم ، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم میگذاریم بماند تا ور بیاید.گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم میگذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم. نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم.فر را تا 200 درجه گرم میکنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم.وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم.آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم.زیتون ها را دو نیمه میکنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی میریزیم.باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار میدهیم.

پیتزا سیسیلی


نکته ها و گفته ها:

برای پخت پیتزا علاوه بر فر میتوان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ میباشد هم استفاده کرد.



روش پخت انواع پیتزا

پخت پیتزای گوشت

پیتزا


مواد لازم:


خمیر پیتزا                                                  500 گرم


گوشت چرخ کرده                                         300 گرم


رب گوجه فرنگی                                          یک فنجان


پیاز داغ عسلی                                           3قاشق سوپ خوری


پنیر پیتزا                                                    200 گرم


گوجه فرنگی                                              500 گرم


نمک و فلفل                                              به مقدار لازم



روش پخت:


ابتدا خمیر پیتزا را به روش فوق درست میکنیم:

آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم.ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی به هم نمیزنیم.شیر و روغن را یک مرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز میدهیم.قالبی که مخصوص پای می باشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جا گیر شود و به شکل قشنگی در آید.با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.خمیر آماده است.

پیتزا


روش تهیه پیتزا:

ظرف آلومینیوم گرد مناسبی راکه باید کم عمق یاشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی متر و به شکل ظرف به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینماییم و خمیر را داخل ظرف می اندازیم.روی گوجه فرنگی ها کمی آبجوش میریزیم و پوست گوجه فرنگی را میکنیم و تخمه آنرا میگیریم،بعد گوجه فرنگی را خورد میکنیم.گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی سرخ میکنیم و یک لیوان آب و یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن میریزیم و کمی فلفل و نمک میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد و آب آن کاملاً تبخیر شود و آن را داخل خمیر میریزیم،بعد گوجه فرنگی را با سس مخصوص روی آن میریزیم و پنیر را روی گوجه فرنگی رنده میکنیم و کمی جعفری خورد شده روی آن می پاشیم.فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم،بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلایی شود.پیتزا آماده است.


طرز تهیه پیتزا رست بیف



آکایران :خمیر پیتزا 1عدد
پنیر پیتزا 100گرم
بیف(گوشت گوسفندی) 200گرم
قارچ 300گرم
فلفل دلمه ای خرد شده 1عدد
سس مخصوص پیتزا یا کچاپ 2ق غ
فلفل قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زیتون سیاه دلخواه

روش تهیه :
 : 1 گوشت را پس از پختن ریش ریش کرده و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .
2 ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم سپس سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته می کنیم .
3 گوشت را روی خمیر ریخته ، سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را روی آن می چینیم ، در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم .
4 پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا سطح پنیر طلایی شود .






پیتزای تابه ای - طرز تهیه پیتزای تابه ای خوشمزه بدون فر

 

پیتزا تابه ای

 

بنا به گزارش آکاایران : آرد 2 لیوان  .  ماست نصف لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد  .  خمیر مایه 1 قاشق چایخوری  .  نمک مقداری

روغن 2 قاشق غذاخوری  .  رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری  .  پنیر پیتزا و سوسیس مقدار لازم

 

,پیتزا,تابه,خوشمزه,آموزش پخت انواع پیتزا

 

طرز تهیه : خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید سپس آرد ، ماست ، تخم مرغ ، کمی نمک و روغن را به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.

 

خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت کناری قرار دهید تا خمیر استراحت کند ، پس از این مدت زمان سطح کار را کمی ارد بپاشید و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک نمایید ( تقسیم خمیر به سایز تابه بستگی دارد ).

 

,پیتزا,تابه,خوشمزه,آموزش پخت انواع پیتزا

 

ته تابه را چرب کنید ( فقط چرب کنید و نیازی به روغن اضافی نیست ) سپس خمیر را ته تابه خوب پهن نمائید.

 

رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید ، سوسیس و پنیر را نیز روی آن قرار دهید ( میتوانید از مواد دیگری هم استفاده کنید ).

 

,پیتزا,تابه,خوشمزه,آموزش پخت انواع پیتزا

 

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید ، حدود 20 دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیرها اب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : این دستور یکی از راحت ترین دستورات تهیه پیتزا میباشد ، در صورت تمایل میتوانید پیتزا را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.




پیتزا - طرز تهیه پیتزا سبزیجات مخصوص

 

پیتزای سبزیجات

 

بنا به گزارش آکاایران : قارچ خام خرد شده 1 لیوان  .  ذرت کنسروی 1 لیوان  .  زیتون خرد شده 1 لیوان  .  فلفل دلمه ای 1 عدد

ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  پنیر پیتزا 2 لیوان  .  کره ، سس مارینارا ، خمیر پیتزا مقدار لازم

 

طرز تهیه : خمیر پیتزا را آماده کنید ، داخل قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب نازک پهن کنید.

 

روی سطح خمیر مقداری سس مارینارا بریزید و پخش کنید ( میتوانید از رب گوجه فرنگی تفت خورده هم استفاده کنید ) ، مقداری پنیر پیتزا روی سس بپاشید سپس سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید و روی سبزیجات را با پنیر پیتزا بپوشانید.

 

قالب را در فر با حداکثر دما به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا پیتزا آماده شود ، در اواخر پخت پیتزا میتوانید مقدار کمی کره را ذوب کنید و روی پیتزا بریزید ( استفاده از کره سلیقه ای است و برای رنگ و مزه بهتر پیتزاست ).

 

نکته ها : میتوانید از انواع سبزیجات استفاده کنید یا مقدار مواد را کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید قارچ را با مقداری روغن تفت دهید سپس اضافه کنید ، برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا فر را از قبل گرم کنید و با حرارت بالا بپزید.



پیتزا دریایی، طرز تهیه پیتزا دریایی با طعم فوق العاده


 طرز تهیه پیتزای دریایی را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

این پیتزا بهانه ی خوبی برای خوردن غذاهای دریایی مخصوصا در بچه ها است. در این پیتزا از غذاهای دریایی نظیر ماهی و میگو استفاده شده و بسیار مقوی و سرشار از امگا 3 می باشد. در این مطلب آکاایران طرز تهیه پیتزای دریایی را قرار داده است. برای آموزش پخت آن با ما همراه شوید.

پیتزا دریایی,طرز تهیه پیتزا دریایی,پیتزای دریایی

 

پیتزا دریایی,طرز تهیه پیتزا دریایی,پیتزای دریایی,روش تهیه پیتزای دریایی,آموزش پخت پیتزای دریایی,دستور پخت پیتزای دریایی,شیوه پخت پیتزای دریایی,تهیه پیتزای دریایی,انواع پیتزای دریایی

طرز تهیه پیتزای دریایی

مواد لازم:

  •  خمیر پیتزا: 150گرم
  •  روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  •  قارچ: 200گرم  
  • پیاز خلالی شده: یک چهارم پیمانه
  •  فیله ماهی تیلاپیا: 100گرم  
  • میگو پخته شده: 100گرم  
  • نخود فرنگی پخته: 100گرم  
  • هویج پخته نگینی: 50گرم  
  • فلفل دلمه ای:50گرم  
  • پنیر موتزارلا: 50 گرم  
  • پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
  •  پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا:   به میزان لازم

روش تهیه:

1 - فیله ماهی تیلا پیا به علت بافت نسبتا محکم در برابر حرارت و بی بویی آن پیشنهاد می شود. فیله ماهی ها را در کف یک ظرف گذاشته و با یک قاشق سوپ خوری زعفران حل شده و یک قاشق سوپ خوری روغن با در بسته بگذارید تا پخته شود.

2 -  حرارت را ملایم روبه تند بگذارید. سپس ماهی را برگردانده و یک دقیقه زمان دهید. 

3 -  سپس آن را خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.  در این روش پخت به علت فشار هوای داخل قابلمه و همچنین رطوبت موجود فیله ماهی نه تنها سفت نمی شود بلکه بافت بسیار نرم و لطیفی پیدا می کند.

4 - کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک براش چرب کنید.  سپس خمیر را باز کنید. 

5 - برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده نمایید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس یک مقدار پیاز بریزید که این کاملا اختیاری بوده و می توانید آن را حذف کنید.

6 -  سپس تکه های ماهی و قارچ و سبزیجات را بریزید. 

7- پودر پنیر پیتزا را بسیار کم ریخته و سپس میگو ها را روی آن قرار دهید. 

8 - سپس در فر 180 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید . فر باید از پیش گرم شده باشد.

نکات:

1 - می توانید کمی ریحان خرد شده نیز بریزید. 

2 - بیش از حد نباید این پیتزا پخته و یا به حد سوختگی برسد. 

3 - در این پیتزا حتما تاکید می کنم که از پنیر کمی استفاده نمایید  تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.



 


 

  





دانلودو | دانلود فیلم و سریال خارجی
سلام وبلاگ زیبا و جالبی دارید خوشحال میشم که به وبلاگ بنده هم سر بزنید و نظرتون رو درموردش بگین :)
ممنون
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan