
- چهارشنبه ۲ تیر ۹۵
- ۱۳:۰۷
مواد لازم:
آرد 3 پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آویشن یک قاشق سوپخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
آب ولرم به مقدار لازم
سوسیس یک پیمانه ، خرد کرده
قارچ یک پیمانه ، تفت داده
زیتون یک دوم پیمانه ، خرد شده
تخم مرغ یک عدد
گوجه فرنگی یک پیمانه ، خرد شده
فلفل دلمه ای یک عدد
پنیر پیتزا یک و نیم پیمانه(رنده شده)
طرز تهیه:
آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید . مایه خمیر ، شکر ، روغن زیتون ، آویشن و پودر سیر را اضافه و با هم مخلوط کنید .سپس آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا به صورت خمیر یکنواختی در آید و به دست نچسبد. سوسیس ، قارچ و زیتون خرد کرده را به خمیر اضافه کرده ورز دهید تا با خمیر مخلوط شود . کف سینی را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید سپس تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید. خمیر را استراحت داده تا ور بیاید سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را روی آن ریخته و در انتها پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و آن را در فر با حرارت 250 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
روش پخت پیتزا
مواد لازم برای خمیر:
آرد 2 تا 3 پیمانه
مخمر 1 بسته
نمک 4/1 قاشق چایخوری
آب گرم 1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر:
آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه
میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد
چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد
را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از
باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی
آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در
کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و
ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و
میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.
نکته ها و گفته ها:
شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2
قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر
له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.
مواد لازم برای روی پیتزا:
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده، پوست گرفته، پخته 400 گرم
ریحان تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده 450 گرم
برگ تازه ریحان به میزان نیاز
طرز تهیه:
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر
پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب
قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره
روی خمیر بریزید.
برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد
شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک
از سس روی خمیر بریزید.
پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید،
دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید.
نکته:
- پیتزا ها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.
پیتزا پپرونی
مواد لازم:
خمیر آماده پیتزا ۱ عدد
مایه ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا خرد شده ۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه) ۶ ورقه نازک
پنیر پارمزان رنده شده ۱قاشق غذاخوری
نعنای تازه مقداری برای سطح پیتزا
فلفل دلمه ی سبز به میزان لازم
زیتون بدون هسته خرد شده مقداری برای سطح پیتزا
روش پخت پیتزا:
خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله دو سانت از دور تا دور خمیر از این مایه ماکارونی پر کنید.سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی،فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید.پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند.اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای۳۵۰ درجه ی فارنهایت برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار دهید .
روش پخت انواع پیتزا
پیتزا سالامی تند
مواد لازم:
آرد 200 گرم
مایه خمیر 10 گرم
شکر 1/2 قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
شیر ولرم 1/8 لیتر
روغن زیتون 6 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 6 عدد
فلفل سبز ریز 6 عدد
پنیر ورقه ای 60 گرم
کالباس سالامی به صورت ورقه ای 50 گرم
طرز تهیه:
یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.
پیتزا سیسیلی
آرد 500 گرم
مایه خمیر 30 گرم
شیر ولرم 1/4 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی 1کیلو گرم
سیر 3حبه
پیاز 2 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
زیتون سیاه 20 عدد
آویشن 1 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا 200 گرم
طرز تهیه پیتزا:
یک سینی را با روغن زیتون چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید.روی خمیر را می پوشانیم ، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم میگذاریم بماند تا ور بیاید.گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم میگذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم. نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم.فر را تا 200 درجه گرم میکنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم.وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم.آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم.زیتون ها را دو نیمه میکنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی میریزیم.باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار میدهیم.
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر میتوان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ میباشد هم استفاده کرد.
روش پخت انواع پیتزا
پخت پیتزای گوشت
مواد لازم:
خمیر پیتزا 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی یک فنجان
پیاز داغ عسلی 3قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا 200 گرم
گوجه فرنگی 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش پخت:
ابتدا خمیر پیتزا را به روش فوق درست میکنیم:
آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم.ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی به هم نمیزنیم.شیر و روغن را یک مرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز میدهیم.قالبی که مخصوص پای می باشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جا گیر شود و به شکل قشنگی در آید.با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.خمیر آماده است.
روش تهیه پیتزا:
طرز تهیه پیتزا رست بیف
آکایران :خمیر پیتزا 1عدد |
پنیر پیتزا 100گرم |
بیف(گوشت گوسفندی) 200گرم |
قارچ 300گرم |
فلفل دلمه ای خرد شده 1عدد |
سس مخصوص پیتزا یا کچاپ 2ق غ |
فلفل قرمز به میزان لازم |
نمک به میزان لازم |
روغن به میزان لازم |
زیتون سیاه دلخواه |
روش تهیه :
: 1 گوشت را پس از پختن ریش ریش کرده و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .
2 ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم سپس سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته می کنیم .
3 گوشت را روی خمیر ریخته ، سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را روی آن می چینیم ، در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم .
4 پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا سطح پنیر طلایی شود .
پیتزای تابه ای - طرز تهیه پیتزای تابه ای خوشمزه بدون فر
بنا به گزارش آکاایران : آرد 2 لیوان . ماست نصف لیوان . تخم مرغ 1 عدد . خمیر مایه 1 قاشق چایخوری . نمک مقداری
روغن 2 قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا و سوسیس مقدار لازم
طرز تهیه : خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید سپس آرد ، ماست ، تخم مرغ ، کمی نمک و روغن را به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت کناری قرار دهید تا خمیر استراحت کند ، پس از این مدت زمان سطح کار را کمی ارد بپاشید و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک نمایید ( تقسیم خمیر به سایز تابه بستگی دارد ).
ته تابه را چرب کنید ( فقط چرب کنید و نیازی به روغن اضافی نیست ) سپس خمیر را ته تابه خوب پهن نمائید.
رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید ، سوسیس و پنیر را نیز روی آن قرار دهید ( میتوانید از مواد دیگری هم استفاده کنید ).
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید ، حدود 20 دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیرها اب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.
نکته ها : این دستور یکی از راحت ترین دستورات تهیه پیتزا میباشد ، در صورت تمایل میتوانید پیتزا را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
پیتزا - طرز تهیه پیتزا سبزیجات مخصوص
بنا به گزارش آکاایران : قارچ خام خرد شده 1 لیوان . ذرت کنسروی 1 لیوان . زیتون خرد شده 1 لیوان . فلفل دلمه ای 1 عدد
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا 2 لیوان . کره ، سس مارینارا ، خمیر پیتزا مقدار لازم
طرز تهیه : خمیر پیتزا را آماده کنید ، داخل قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب نازک پهن کنید.
روی سطح خمیر مقداری سس مارینارا بریزید و پخش کنید ( میتوانید از رب گوجه فرنگی تفت خورده هم استفاده کنید ) ، مقداری پنیر پیتزا روی سس بپاشید سپس سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید و روی سبزیجات را با پنیر پیتزا بپوشانید.
قالب را در فر با حداکثر دما به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا پیتزا آماده شود ، در اواخر پخت پیتزا میتوانید مقدار کمی کره را ذوب کنید و روی پیتزا بریزید ( استفاده از کره سلیقه ای است و برای رنگ و مزه بهتر پیتزاست ).
نکته ها : میتوانید از انواع سبزیجات استفاده کنید یا مقدار مواد را کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید قارچ را با مقداری روغن تفت دهید سپس اضافه کنید ، برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا فر را از قبل گرم کنید و با حرارت بالا بپزید.
پیتزا دریایی، طرز تهیه پیتزا دریایی با طعم فوق العاده
طرز تهیه پیتزای دریایی را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
این پیتزا بهانه ی خوبی برای خوردن غذاهای دریایی مخصوصا در بچه ها است. در این پیتزا از غذاهای دریایی نظیر ماهی و میگو استفاده شده و بسیار مقوی و سرشار از امگا 3 می باشد. در این مطلب آکاایران طرز تهیه پیتزای دریایی را قرار داده است. برای آموزش پخت آن با ما همراه شوید.
پیتزا دریایی,طرز تهیه پیتزا دریایی,پیتزای دریایی,روش تهیه پیتزای دریایی,آموزش پخت پیتزای دریایی,دستور پخت پیتزای دریایی,شیوه پخت پیتزای دریایی,تهیه پیتزای دریایی,انواع پیتزای دریایی
طرز تهیه پیتزای دریایی
مواد لازم:
- خمیر پیتزا: 150گرم
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- قارچ: 200گرم
- پیاز خلالی شده: یک چهارم پیمانه
- فیله ماهی تیلاپیا: 100گرم
- میگو پخته شده: 100گرم
- نخود فرنگی پخته: 100گرم
- هویج پخته نگینی: 50گرم
- فلفل دلمه ای:50گرم
- پنیر موتزارلا: 50 گرم
- پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
- پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - فیله ماهی تیلا پیا به علت بافت نسبتا محکم در برابر حرارت و بی بویی آن پیشنهاد می شود. فیله ماهی ها را در کف یک ظرف گذاشته و با یک قاشق سوپ خوری زعفران حل شده و یک قاشق سوپ خوری روغن با در بسته بگذارید تا پخته شود.
2 - حرارت را ملایم روبه تند بگذارید. سپس ماهی را برگردانده و یک دقیقه زمان دهید.
3 - سپس آن را خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. در این روش پخت به علت فشار هوای داخل قابلمه و همچنین رطوبت موجود فیله ماهی نه تنها سفت نمی شود بلکه بافت بسیار نرم و لطیفی پیدا می کند.
4 - کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک براش چرب کنید. سپس خمیر را باز کنید.
5 - برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده نمایید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس یک مقدار پیاز بریزید که این کاملا اختیاری بوده و می توانید آن را حذف کنید.
6 - سپس تکه های ماهی و قارچ و سبزیجات را بریزید.
7- پودر پنیر پیتزا را بسیار کم ریخته و سپس میگو ها را روی آن قرار دهید.
8 - سپس در فر 180 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید . فر باید از پیش گرم شده باشد.
نکات:
1 - می توانید کمی ریحان خرد شده نیز بریزید.
2 - بیش از حد نباید این پیتزا پخته و یا به حد سوختگی برسد.
3 - در این پیتزا حتما تاکید می کنم که از پنیر کمی استفاده نمایید تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.