سیمرغ شهر || آموزش تهیه و پخت انواع دسر و کیک | آموزش آشپزی

  • ۲۳:۳۸
آشنایی با طرز تهیه یک کیک
کیک میـــوه ای

کیک میوه ای


 مواد لازم:

آرد سفید                         ۱۵۰  گرم

شکر                                ۱۵۰ گرم

خامه                                ۲۰۰ گرم

تخم ‌مرغ                           یک عدد

کاکائو                                یک قاشق سوپ خوری

میوه                                 با سلیقه خودتان

پودر نارگیل

شیره مربای زردآلو و توت ‌فرنگی



 طرز تهیه:
ابتدا کرم کیک را تهیه می‌ کنید بدین طریق که سفیده و زرده ی تخم ‌مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می ‌زنیم.سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده ی تخم‌ مرغ هم زده شده اضافه می ‌کنیم و با سفیده که قبلا زده‌ ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می ‌کنیم و خوب به هم می ‌زنیم تا مواد مخلوط شوند.پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می ‌گذاریم، پس از آن که آماده شد، از فر خارج می ‌‌کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت ‌فرنگی به دلخواه کاملا می ‌پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می ‌ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می ‌گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد.سپس کیک را از فر بیرون می ‌آورید و با توت ‌فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می ‌کنید، یا با هر میوه ‌ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت ‌فرنگی می‌ توانید از سیب استفاده کنید.





 نکته ها و گفته ها:

در تهیه ی این کیک از میوه های مختلفی نیز استفاده می شود که این امر موجب می شود هم از خوردن آن لذت ببرید و هم مقداری ویتامین و املاح به بدن تان برسانید.این کیک برای تغذیه ی بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست ومی توانید آن رادر قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید.

 

   توجه:

  • مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
  • در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده به میزان لازم
کیک میوه ای
کیک میوه ای
کیک میوه ای




طرز تهیه کیک
کیک توت فرنگی
کیک توت فرنگی

مواد لازم:

کره نرم شده                                            سه چهارم پیمانه

کره بادام زمینی                                        سه چهارم پیمانه

شکر                                                       نصف پیمانه

بیکینگ پودر                                              ‌2 قاشق چای‌خوری

نمک                                                       یک چهارم قاشق چای‌خوری

تخم مرغ                                                  ‌2 عدد

وانیل                                                       ‌یک قاشق چای‌خوری

آرد                                                          2 پیمانه

مربای توت فرنگی                                      نصف پیمانه

توت فرنگی کوچک                                     4 پیمانه، دونیم یا چهار قسمت شده


طرز تهیه:

فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.کف و دیواره‌های قالب کیک را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.با استفاده از دستگاه مخلوط کن،‌ کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید. تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی‌ که روی آن طلایی رنگ شود و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، ‌آن را حرارت دهید. پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگی‌های تازه را پخش کنید. 


نکته ها و گفته ها:
کیک توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی که دارد به خاطر وجود توت فرنگی‌هایی که روی آن چیده می‌شود، ظاهری زیبا هم دارد.در تهیه آن به جای توت فرنگی از تمشک و یا توت سیاه نیز می توان استفاده کرد.


توجه:
  • زمان آماده سازی:25 دقیقه
  • زمان پخت:25 دقیقه
کیک توت فرنگی

 کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی





طرز تهیه کیک

کیک موز برگردان

کیک موز برگردان

مواد لازم:


شکر                                                              220 گرم

آب                                                                 یک پیمانه

موز متوسط                                                      2 عدد

تخم مرغ زده شده                                             2 عدد

روغن مایع                                                        160 میلی لیتر

شکر قهوه ای                                                   165 گرم

وانیل                                                               کمی

آرد                                                                  150 گرم

بیکینگ پودر                                                      یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین                                                            یک چهارم قاشق چایخوری

جوش شیرین                                                    یک قاشق چایخوری

موز له شده                                                      یک پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب 22 سانتی متری را چرب کرده کف آن را کاغذ انداخته روی کاغذ را نیز چرب کنید.شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.سپس زمان دهید تا مواد به جوش آید.حدود 20 دقیقه صبر کنید تا مواد کاراملی شده و تغییر رنگ دهد.مواد کاراملی را کف قالب ریخته موز های اسلایس شده را روی آن بچینید.

تخم مرغ،روغن،شکر قهوه ای و وانیل را در کاسه همزن ریخته هم زنید تا مخلوط شوند.مواد خشک را با هم مخلوط کرده مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید.در نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت 40 دقیقه بپزید.سپس از فر خارج کرده بعد از 5 دقیقه کیک را برگردانید.


نکته ها و گفته ها:

این کیک به مدت 2 روز قابلیت ماندگاری دارد.

کیک موز برگردان

کیک موز برگردان

کیک موز برگردان





طرز تهیه یک کیک خوشمزه
کیک سیب برگردان

کیک سیب برگردان


مواد لازم:

کره                                                              150 گرم (30 گرم آب شده،120 گرم دمای
                                                                   محیط )
شکر قهوه ای                                                 80 گرم

سیب                                                            یک عدد 

آرد                                                                210 گرم

بیکینگ پودر                                                    8 گرم

دارچین                                                          یک دوم قاشق چایخوری

شکر                                                             100 گرم

تخم مرغ                                                        120 گرم

وانیل                                                             یک چهارم قاشق چایخوری سرخالی

شیر                                                              100 گرم

آب لیمو                                                          به مقدار کم


طرز تهیه:
کف قالب 22 سانتی را با 30 گرم از کره آب شده چرب کنید.سیب ها را برش دهید و با کمی آبلیمو مخلوط کرده کنار بگذارید.شکر قهوه ای را کف قالب بریزید و سیب ها را روی مخلوط شکر و کره چیده و بعد 180 گرم کره باقیمانده را همراه شکر بزنید سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید.آرد،بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و طی سه مرحله و شیر را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.روی سیب ها را با مواد پر کرده و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.


نکته ها و گفته ها:
هنکام اضافه کردن مواد خشک و شیر،با مواد خشک شروع و با مواد خشک نیز اضافه کردن را به اتمام برسانید.2 مرحله شیر باید بین مواد خشک اضافه شود.
کیک را پس از خنک شدن برگردانده و سپس خارج کنید.

کیک سیب برگردان
کیک سیب برگردان
کیک سیب برگردان
 



طرز تهیه یک کیک لذیذ

کیک کره ای شکلاتی

کیک کره ای شکلاتی

مواد لازم :

کره                                                            185 گرم

شکر                                                          165 گرم

تخم مرغ                                                     3 عدد

آرد                                                             225 گرم

بیکینگ پودر                                                 2 قاشق چایخوری

پودر کاکائو                                                   35 گرم

شیر                                                           125 میلی لیتر


مواد لازم رویه شکلاتی:

کره                                                            45 گرم

آب                                                             2قاشق سوپ خوری

شکر                                                          55 گرم

پودر شکر                                                    120 گرم

پودر کاکائو                                                   2 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه:

ابتدا قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ بپوشانید،تمام مواد را به دمای محیط برسانید.سپس داخل کاسه همزن ریخته، همزن را با دور کند روشن کنید، بعد از مخلوط شدن مواد دور همزن را تند کرده به مدت 8 الی 10 دقیقه بزنید تا مواد صاف و یکدست شده و رنگ ملایمی پیدا کند.مواد را داخل قالب آماده ریخته و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزید.بعد از پخت 5 دقیقه صبر کنید سپس روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت تمایل با رویه شکلاتی تزیین نمایید.


طرز تهیه رویه شکلاتی:

کره،آب و شکر را در ظرفی روی حرارت قرار داده تا شکر حل شود،پودر کاکائو و پودر شکر را مخلوط کنید و به تدریج به کره ذوب شده و داغ اضافه کنید.روی مواد را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا غلیظ شود.سپس با یک قاشق چوبی کرم را هم بزنید تا قابل پهن کردن شود.این کرم را میتوانید با 150 گرم خامه فرم گرفته مخلوط کرده سپس روی کیک را تزیین کنید.


نکته ها و گفته ها:

این کیک از دسته کیک های سریع و آسان است که میتوان آن را بدون کرم نیز استفاده کرد.


 توجه:

  • زمان آماده سازی مواد:20 دقیقه
  • زمان پخت:یک ساعت +زمان خنک شدن کیک جهت پوشش دادن با کرم
  • میزان سرو:12 نفر
کیک کره ای شکلاتی
کیک کره ای شکلاتی
کیک کره ای شکلاتی



 

  



ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan