- چهارشنبه ۲ تیر ۹۵
- ۲۲:۱۸
خوراک ماهی و سبزی
مواد لازم:
گوشت ماهی و برگ کاهو
ادویه ها:
سس سویا، سیر، پیاز، شکر، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل
طرز تهیه:
1- گوشت ماهی را به مدت 30 دقیقه در نمک و فلفل سیاه بخوابانید.
2- برای تهیه سس مورد نیاز مقداری سس سویا، سرکه و شکر و مقداری آب را در یک کاسه بریزید.
3- برگ های کاهو را بشویید و در ظرفی کنار بگذارید.
4- پیاز و زنجبیل را خرد کنید. مقداری روغن در قابلمه
بریزید و پیاز و زنجبیل خرد شده را تفت دهید و گوشت را هم اضافه کرده و سرخ
کنید تا رنگ دو طرف آن طلایی شود.
5- گوشت را برداشته و در ظرفی کنار بگذارید.
6- سس آماده شده را در ظرف بریزید و بجوشانید.
7- گوشت ماهی را دوباره اضافه کنید و سرخ کنید تا وقتی که سس را جذب کند. ماهی را برداشته و روی برگ کاهو بگذارید، غذا آماده است.خوراک ماهی و قارچ
مواد لازم:
گوشت ماهی، قارچ و پیاز
ادویه ها:
فلفل سیاه،نمک و شکر و سس سویا
طرز تهیه:
1. گوشت ماهی را خرد کنید.
2. مقداری روغن در قابلمه بریزید و گوشت ماهی خرد شده را تفت دهید.
3. هنگامی که گوشت ماهی طلایی رنگ شد، آن را در ظرفی کنار بگذارید.
4. برای تهیه سس مقداری سس سویا، فلفل سیاه، نمک و شکر را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
5. با کمی روغن پیاز را سرخ کنید.
6. قارچ را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
7. سس آماده شده را روی پیاز و قارچ بریزید.
8. گوشت ماهی سرخ شده را نیز اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید.
خوراک گوشت گاو با کاهوی چینی
مواد لازم:
گوشت گاو، کاهوی چینی، سیر
1. گوشت گاو را رشته رشته کنید. کمی روغن زیتون، فلفل سیاه و سس سویا به آن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
2. کاهوی چینی و سیر را خرد کنید.
3. روغن را در ظرفی بریزید. سیر و مخلوط گوشت گاو رشته شده را اضافه کنید.
4. بگذارید گوشت بپزد تا حدی که رنگ آن قهوه ای شود. سپس آن را در ظرف دیگری بگذارید.
5. کاهوی چینی را بگذارید در حدود 2 تا 3 دقیقه بپزد. گوشت گاو پخته شده را به همراه کمی نمک به آن اضافه کنید.