سیمرغ شهر || آموزش روش پخت انواع کیک و شیرینی | آموزش آشپزی و روش پخت انواع غذا شیرینی و دسر

  • ۲۳:۰۳


دست پیچ خرما

دست پیچ خرما

اینم یه نوع تزیین خرما واسه سفره های افطار

مواد لازم :
خرما 125 گرم
آرد 5/1 پیمانه
کره 2/1 پیمانه
پودر قند 4/1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر ۴/۱ پیمانه
گردو 4/1 پیمانه


طرز تهیه :

کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید با همزن بزنید تا کاملا لطیف شود بعد زرده و وانیل را اضافه کنید شیررا کم کم اضافه کنید و در آخر آرد را الک کنید هم بزنید تا کاملا لطیف شود ولی زیاد ماساژ ندهید چون روغن می اندازد. هسته خرمارو دربیاورید جاش مغز گردو بذارید.



دست پیچ خرما
دست پیچ خرما
خمیر را لای کاغذ روغنی باز کنید به قطر 3 میلی و به شکل مربع برش بزنید بعد خرما را لای خمیر بذارید و بپیچید یا اینکه خمیر رو لای کاغذ که باز کردید به کمک چاقو به صورت نوارهای باریک در بیارید و به صورت + دور خرما بگیرید بعد بذارید توی سینی فر و روش مخلوط زرده تخم مرغ و شیر بزنید و با شکلات چیپسی تزیین کنید و در فر با حرارت 140 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بگذارید تا روش طلایی شود البته اگر به صورت نوار دور خمیر گرفتید 10 تا 15 دقیقه تو فر باشد بهتره.


طرز تهیه
 مسقطی

 مسقطی

مواد لازم :

نشاسته                                                      یک پیمانه


خلال پسته و بادام                                         2 قاشق سوپخوری


گلاب                                                           نصف پیمانه


آب                                                              4 لیوان


آرد برنج                                                        نیم پیمانه


شکر                                                           3 پیمانه


پودر پسته                                                    به مقدار لازم


شیر                                                            5 لیوان



طرز تهیه :
نشاسته را در 4 لیوان آب سرد حل کرده و از صافی عبور می دهیم . آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی رد می کنیم . نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم زده تا مایه جوش آمده و غلیظ شود .شکر و گلاب را اضافه کرده مایه را با حرارت گذاشته تا بجوشد و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد غلیظ شده است و یخ در بهشت آماده است در کف ظرفی لبه دار مقداری پودر پسته ریخته و مواد را روی آن میریزیم تا مواد صاف و یکدست شوند . خلال پسته و بادام را روی آنها می ریزیم، پس از خنک شدن بطور لوزی یا مربع برش می زنم .
 

مسقطی

نکته ها و گفته ها:

در صورت شل بودن مواد برش نمی خورد باید در ظرفی مجددا ً آنها را جوشانیده و پس از خنک شدن برش بزنیم . در صورت سفت شدن مواد نمی توان آنها را مصرف کرد با مقداری آب و گلاب آن را نرم می کنیم .


مسقطی






روش پخت کیک
کیک آناناس برگردان

کیک برگردان آناناس

مواد لازم :

کمپوت آناناس حلقه شده                           1 قوطی

کره                                                        3 قاشق سوپ خوری

شکر قهوه ای                                           نصف فنجان

آب کمپوت                                                1 قاشق سوپ خوری 

مربا یا کمپوت گیلاس یا آلبالو                        یک چهارم فنجان

کره یا مارگارین                                          یک سوم فنجان

شکر سفید                                              یک سوم فنجان

تخم مرغ                                                  1 عدد

وانیل                                                       یک چهارم  قاشق چای خوری

آب کمپوت                                                نصف فنجان

آرد الک شده                                            1 فنجان

بیکینگ پودر                                              نصف قاشق چای خوری

نمک                                                       یک چهارم قاشق چای خوری


ابتدا خمیر را به طریق زیر درست کنید :
کره و شکر را بزنید تا سفید شود.تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید بزنید تا اینکه پف کند (در حدود یک دقیقه) مواد خشک را که قبلاً الک کرده اید باضافه نصف فنجان آب کمپوت بتدریج داخل مایه کرده و مخلوط کنید .بعد از هر اضافه کردن نیم دقیقه بزنید وقتی که مایه آماده شد آنرا روی آناناس که در قالب چیده اید بریزید و بطور مساوی در قالب پخش کنید.
سپس قالب را در حرارت 350 درجه فارنهایت قرار داده مدت 35 الی 45 دقیقه بپزید و بعد آنرا مدت 5 دقیقه در خود قالب خنک کنید و بلافاصله آنرا در یک دیس گرد و زیبا برگردانید.

روش پخت کیک برگردان آناناس

روش پخت کیک برگردان آناناس

روش پخت کیک برگردان آناناس

روش پخت کیک برگردان آناناس


طرز تهیه :
آناناس را از قوطی در آورده با دقت در آبکش ریخته که آب آن کاملاً گرفته شود ولی حلقه ها نشکند .سه قاشق سوپ خوری کره را در یک قالب گرد ریخته و شکر قهوه ای را به آن اضافه نموده یک قاشق سوپخوری آب کمپوت را هم در آن بریزید آنرا در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت بگذارید تا کره آب شود (5 دقیقه).قالب را بیرون بیاورید و کمی هم بزنید که شکر و کره در قسمتهای مختلف قالب یکنواخت باشد .آناناس های ورقه شده را در ته قالب به صورت زیبایی بچینید بطوری که فقط یک طبقه باشد و روی هم چیده نشود.


روش پخت کیک برگردان آناناس
روش پخت کیک برگردان آناناس

نکته ها و گفته ها:

وسط حلقه های آناناس گیلاس یا آلبالو بدون شهد را قرار دهید و همچنین در جاهای خالی گیلاس و یا آلبالو بگذارید و همچنین مغز گردو نصف شده قرار دهید.

        توجه:

  •  این کیک را گرم و یا سرد سرو نمایید.
کیک برگردان آناناس
کیک برگردان آناناس




 طرز تهیه یک کیک بسیار لذیذ
کیک دو رنگ

کیک دو رنگ

مواد لازم :


آرد                                                                400 گرم(دو و سه چهارم پیمانه)

بیکینگ پودر                                                     1 و نیم قاشق چای خوری

جوش شیرین                                                   نصف قاشق چای خوری

نمک                                                              یک هشتم قاشق چای خوری

کره                                                               200 گرم(1 پیمانه)

شکر ریز                                                         300 گرم(1 و 2/1 پیمانه)

وانیل                                                             یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ                                                        3 عدد


مواد لازم برای باترمیلک:

شیر                                                              1 پیمانه(250 میلی لیتر)

ماست شیرین                                                 3 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای سس شکلات:

پودر کاکائو                                                      یک ونیم قاشق سوپ خوری

شکر                                                             1 قاشق سوپ خوری

آب جوش                                                       2 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه:
ابتدا کف و دیواره ی قالب  به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. فر را پس از روشن کردن، روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.ماست را در شیر حل کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
در ظرف بزرگی، کره ی نرم را با شکر و وانیل به مدت 2 دقیقه بزنید. اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.حالا مخلوط آرد و مخلوط شیر و ماست (باترمیلک) را متناوباً اضافه و کاملا هم بزنید. یک سوم از مایه کیک را با سس شکلات مخلوط کنید و پس از ریختن باقیمانده آن در قالب،مایه شکلاتی را روی آن بریزید و بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید،به مدت 1 ساعت قرار دهید.پس از مدت زمان معلوم کیک را از فر بیرون بیاورید.کیک آماده است.


روش تهیه سس شکلات:

پودر کاکائو و یک قاشق شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

نکته ها و گفته ها:

بعد از پخته شدن کیک،آن را خنک کنید و در صورت دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن را تزئین کنید.


      توجه :

  • مواد لازم برای 8 نفر
کیک دو رنگ
کیک دو رنگ
کیک دو رنگ



روش تهیه کیک

 کیک سیب زمینی

کیک سیب زمینی

 مواد لازم:


آرد سفید                                                دو فنجان

بیکینگ پودر                                             دو قاشق چایخوری

پودر دارچین                                             یک قاشق چایخوری 

جوش شیرین                                           نصف قاشق چایخوری

نمک                                                      ربع قاشق چایخوری

کره                                                        یک فنجان 

شکر                                                      یک فنجان ونیم

تخم مرغ                                                 سه عدد

سیب زمینی پخته و له شده                       480 گرم

وانیل                                                     نصف قاشق چایخوری    

خامه یا پنیر خامه ای برای تزئین

خلال پوست پرتقال برای تزئین

طرز تهیه:
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب های کاغذی کیک را درون سینی فر بچینید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری کره را له کرده و با شکر آنقدر بزنید تا پف کند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. حال سیب زمینی و وانیل را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس مخلوط آرد را با آن مخلوط کنید. خمیر را درون قالب های کاغذی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن را با خامه یا پنیر خامه ای و خلال پوست پرتقال تزئین کنید.


  توجه:

      ●  زمان تهیه: ۶۵ دقیقه

  • مواد لازم برای ۲۴ عدد کیک کوچک می باشد.
کیک سیب زمینی
کیک سیب زمینی



روش آسان پخت کیک
کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

 مواد لازم:


آرد گندم                                             300 گرم

کره (قطعه‌قطعه شده)                           200 گرم

پودر قند                                              170 گرم

نمک                                                   یک چهارم قاشق چای‌خوری

پوست لیموترش رنده‌شده                      یک چهارم قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ                                             یک عدد

آناناس کنسروی یا تازه                          750 گرم

شکر                                                 50 گرم

گردو                                                 100 گرم

آب‌لیمو ترش                                       4 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

آرد، کره، 70گرم پودرقند، نمک، پوست لیموترش و تخم‌مرغ را در یک ظرف بریزید. پس از مخلوط کردن مواد با قاشق، با دست، خوب مواد را ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. حالا این خمیر را به شکل یک گلوله درآورید، سپس خمیر گلوله‌ای را داخل لایه‌ای از سلفون بپیچید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.اگر می‌خواهید از کمپوت آناناس استفاده کنید، آناناس‌ها را از داخل آب آن بیرون آورده و با چاقو به دو نیم کرده، در ظرفی قرار دهید. در غیر این صورت، آناناس تازه را پوست کنده، خرد کنید. حالا مقداری پودرقند روی تکه‌های آناناس بپاشید و چند دقیقه بگذارید تا آب آنها کمی کشیده شود.
قالب کیکی با ارتفاع کم آماده کنید و سطح داخل آن را با کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید، سپس خمیر را روی آن پهن کنید و حلقه‌های آناناس را روی آن بچینید. مغز گردو را نیز خرد کنید و روی حلقه‌های آناناس بریزید. حالا قالب را در طبقه وسط فر با همان درجه و حدود 20دقیقه حرارت دهید تا کیک بپزد.
در این فاصله، باقیمانده پودر قند را با آب لیموترش مخلوط کرده، پس از پخت کیک، سطح روی آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به این مواد آغشته کنید.کیک‌ها را به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و سینی فر را یک‌بار در میان زمان پخت بچرخانید.ولی از زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.


 نکته ها و گفته ها:

این کیک برخلاف نامش که تداعی‌کننده کیکی اسفنجی و پف‌دار است، به شیرینی آناناسی شباهت بیشتری دارد.
در ضمن شما می‌توانید به جای کمپوت آناناس،از آناناس تازه استفاده کنید.


 توجه:

  • فر اجاق‌گاز را روی حرارت 200درجه سانتی‌گراد یا 390 درجه فارنهایت یا شماره6 بگذارید تا گرم شود.
  • مواد لازم برای تعداد 4 نفر می باشد.
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی




پخت کیک کاکائویی
 کیک کاکائویی با طعم پرتقال
کیک کاکائویی با طعم پرتقال

 مواد لازم:

آرد                                                   1 فنجان

پودر کاکائوی خالص                             سه چهارم فنجان


نمک                                               نوک قاشق چای خوری


کره                                                 12 قاشق غذاخوری


شکر                                               نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری


وانیل                                              1 قاشق چای خوری


خلال پوست پرتقال                            1 قاشق غذاخوری


 روش تهیه:
دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم نمایید و سینی فر را با کاغذ پوستی یا روغنی بپوشانید.آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط و سپس مخلوط آن‌ها را الک نمایید (این مرحله را نادیده نگیرید. زیرا معمولاً کاکائو خیلی زود به صورت توده در می‌آید، پس بهتر است حتماً مواد خشک و پودری را الک کنیم تا شیرینی یکدست و بهتری داشته باشیم). مدتی کره را در فضای آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس با سرعت متوسط همزن برقی، حدود 5 دقیقه کره و شکر را به هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند. همه قسمت‌ها از جمله مواد ته ظرف و یا گوشه های ظرف را با هم زن، بزنید.وانیل و خلال پوست پرتقال را به ترکیب کره اضافه نموده و حدود 30 ثانیه به هم بزنید. حدود نیمی از مخلوط آرد و کاکائو را به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت پایین همزن به هم بزنید. سپس بقیه ترکیب آرد را بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. وقتی کاملاً با هم ترکیب شدند حدود دو دقیقه مواد را این بار با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه به هم بزنید.
یک کاغذ پوستی را روی سطح صافی قرار دهید. خمیر را روی آن بگذارید و سپس سطح آن را با کاغذ پوستی دیگری بپوشانید. با وردنه آن را صاف کنید تا به ضخامت 3.5 سانتیمتر برسد. (می‌توانید این کار را بدون کاغذ پوستی و تنها با استفاده از مقداری آرد روی سطح میز و همین طور روی خمیر، انجام دهید. ولی استفاده از کاغذ پوستی تمیز تر و ساده تر به نظر می‌رسد و ممکن است آرد اضافی، تردی کیک را از بین ببرد) در صورتی که خمیر خیلی نرم باشد لازم است آن را قبل از صاف کردن و برش، به مدت 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید، زیرا استفاده از خمیر نرم کار را بسیار مشکل می‌سازد. خمیر را به قالب‌های دلخواه خود برش بزنید و آن‌ها را روی سینی فر با فاصله 2.5 سانتیمتر بچینید.
 کیک‌ها را به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و سینی فر را یک‌بار در میان زمان پخت بچرخانید.از زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.


 نکته ها و گفته ها:

معمولا بیشتر بچه ها طعم کیک کائویی را دوست دارند.اگر شما هم در نظر دارید کیک کاکائویی خوشمزه برای دلبندتان تهیه کنید متن زیر رادنبال کنید. زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.


  توجه:

  • اندکی مشکل است که زمان پایان پخت این کیک‌ها را تعیین کنیم.
  • تقریباً تخمین زمان پخت کیک‌ها به میزان زیادی به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
  • مدتی صبر کنید تا کیک‌ها کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل نمایید تا کاملاً سرد شوند.
کیک کاکائویی با طعم پرتقال
کیک کاکائویی با طعم پرتقال




آشنایی با طرز تهیه یک کیک
کیک میـــوه ای

کیک میوه ای


 مواد لازم:

آرد سفید                         ۱۵۰  گرم

شکر                                ۱۵۰ گرم

خامه                                ۲۰۰ گرم

تخم ‌مرغ                           یک عدد

کاکائو                                یک قاشق سوپ خوری

میوه                                 با سلیقه خودتان

پودر نارگیل

شیره مربای زردآلو و توت ‌فرنگی



 طرز تهیه:
ابتدا کرم کیک را تهیه می‌ کنید بدین طریق که سفیده و زرده ی تخم ‌مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می ‌زنیم.سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده ی تخم‌ مرغ هم زده شده اضافه می ‌کنیم و با سفیده که قبلا زده‌ ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می ‌کنیم و خوب به هم می ‌زنیم تا مواد مخلوط شوند.پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می ‌گذاریم، پس از آن که آماده شد، از فر خارج می ‌‌کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت ‌فرنگی به دلخواه کاملا می ‌پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می ‌ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می ‌گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد.سپس کیک را از فر بیرون می ‌آورید و با توت ‌فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می ‌کنید، یا با هر میوه ‌ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت ‌فرنگی می‌ توانید از سیب استفاده کنید.


 نکته ها و گفته ها:

در تهیه ی این کیک از میوه های مختلفی نیز استفاده می شود که این امر موجب می شود هم از خوردن آن لذت ببرید و هم مقداری ویتامین و املاح به بدن تان برسانید.این کیک برای تغذیه ی بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست ومی توانید آن رادر قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید.

 

   توجه:

  • مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
  • در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده به میزان لازم
کیک میوه ای
کیک میوه ای
کیک میوه ای






طرز تهیه کیک
کیک توت فرنگی
کیک توت فرنگی




طرز تهیه کیک

کیک موز برگردان

کیک موز برگردان

مواد لازم:


شکر                                                              220 گرم

آب                                                                 یک پیمانه

موز متوسط                                                      2 عدد

تخم مرغ زده شده                                             2 عدد

روغن مایع                                                        160 میلی لیتر

شکر قهوه ای                                                   165 گرم

وانیل                                                               کمی

آرد                                                                  150 گرم

بیکینگ پودر                                                      یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین                                                            یک چهارم قاشق چایخوری

جوش شیرین                                                    یک قاشق چایخوری

موز له شده                                                      یک پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب 22 سانتی متری را چرب کرده کف آن را کاغذ انداخته روی کاغذ را نیز چرب کنید.شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.سپس زمان دهید تا مواد به جوش آید.حدود 20 دقیقه صبر کنید تا مواد کاراملی شده و تغییر رنگ دهد.مواد کاراملی را کف قالب ریخته موز های اسلایس شده را روی آن بچینید.

تخم مرغ،روغن،شکر قهوه ای و وانیل را در کاسه همزن ریخته هم زنید تا مخلوط شوند.مواد خشک را با هم مخلوط کرده مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید.در نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت 40 دقیقه بپزید.سپس از فر خارج کرده بعد از 5 دقیقه کیک را برگردانید.


نکته ها و گفته ها:

این کیک به مدت 2 روز قابلیت ماندگاری دارد.

کیک موز برگردان

کیک موز برگردان

کیک موز برگردان



مواد لازم:

کره نرم شده                                            سه چهارم پیمانه

کره بادام زمینی                                        سه چهارم پیمانه

شکر                                                       نصف پیمانه

بیکینگ پودر                                              ‌2 قاشق چای‌خوری

نمک                                                       یک چهارم قاشق چای‌خوری

تخم مرغ                                                  ‌2 عدد

وانیل                                                       ‌یک قاشق چای‌خوری

آرد                                                          2 پیمانه

مربای توت فرنگی                                      نصف پیمانه

توت فرنگی کوچک                                     4 پیمانه، دونیم یا چهار قسمت شده


طرز تهیه:

فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.کف و دیواره‌های قالب کیک را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.با استفاده از دستگاه مخلوط کن،‌ کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید. تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی‌ که روی آن طلایی رنگ شود و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، ‌آن را حرارت دهید. پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگی‌های تازه را پخش کنید. 


نکته ها و گفته ها:
کیک توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی که دارد به خاطر وجود توت فرنگی‌هایی که روی آن چیده می‌شود، ظاهری زیبا هم دارد.در تهیه آن به جای توت فرنگی از تمشک و یا توت سیاه نیز می توان استفاده کرد.


توجه:
  • زمان آماده سازی:25 دقیقه
  • زمان پخت:25 دقیقه
کیک توت فرنگی

 کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی




طرز تهیه یک کیک خوشمزه
کیک سیب برگردان

کیک سیب برگردان


مواد لازم:

کره                                                              150 گرم (30 گرم آب شده،120 گرم دمای
                                                                   محیط )
شکر قهوه ای                                                 80 گرم

سیب                                                            یک عدد 

آرد                                                                210 گرم

بیکینگ پودر                                                    8 گرم

دارچین                                                          یک دوم قاشق چایخوری

شکر                                                             100 گرم

تخم مرغ                                                        120 گرم

وانیل                                                             یک چهارم قاشق چایخوری سرخالی

شیر                                                              100 گرم

آب لیمو                                                          به مقدار کم


طرز تهیه:
کف قالب 22 سانتی را با 30 گرم از کره آب شده چرب کنید.سیب ها را برش دهید و با کمی آبلیمو مخلوط کرده کنار بگذارید.شکر قهوه ای را کف قالب بریزید و سیب ها را روی مخلوط شکر و کره چیده و بعد 180 گرم کره باقیمانده را همراه شکر بزنید سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید.آرد،بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و طی سه مرحله و شیر را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.روی سیب ها را با مواد پر کرده و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.


نکته ها و گفته ها:
هنکام اضافه کردن مواد خشک و شیر،با مواد خشک شروع و با مواد خشک نیز اضافه کردن را به اتمام برسانید.2 مرحله شیر باید بین مواد خشک اضافه شود.
کیک را پس از خنک شدن برگردانده و سپس خارج کنید.

کیک سیب برگردان
کیک سیب برگردان
کیک سیب برگردان
 



طرز تهیه یک کیک لذیذ

کیک کره ای شکلاتی

کیک کره ای شکلاتی

مواد لازم :

کره                                                            185 گرم

شکر                                                          165 گرم

تخم مرغ                                                     3 عدد

آرد                                                             225 گرم

بیکینگ پودر                                                 2 قاشق چایخوری

پودر کاکائو                                                   35 گرم

شیر                                                           125 میلی لیتر


مواد لازم رویه شکلاتی:

کره                                                            45 گرم

آب                                                             2قاشق سوپ خوری

شکر                                                          55 گرم

پودر شکر                                                    120 گرم

پودر کاکائو                                                   2 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه:

ابتدا قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ بپوشانید،تمام مواد را به دمای محیط برسانید.سپس داخل کاسه همزن ریخته، همزن را با دور کند روشن کنید، بعد از مخلوط شدن مواد دور همزن را تند کرده به مدت 8 الی 10 دقیقه بزنید تا مواد صاف و یکدست شده و رنگ ملایمی پیدا کند.مواد را داخل قالب آماده ریخته و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزید.بعد از پخت 5 دقیقه صبر کنید سپس روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت تمایل با رویه شکلاتی تزیین نمایید.


طرز تهیه رویه شکلاتی:

کره،آب و شکر را در ظرفی روی حرارت قرار داده تا شکر حل شود،پودر کاکائو و پودر شکر را مخلوط کنید و به تدریج به کره ذوب شده و داغ اضافه کنید.روی مواد را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا غلیظ شود.سپس با یک قاشق چوبی کرم را هم بزنید تا قابل پهن کردن شود.این کرم را میتوانید با 150 گرم خامه فرم گرفته مخلوط کرده سپس روی کیک را تزیین کنید.


نکته ها و گفته ها:

این کیک از دسته کیک های سریع و آسان است که میتوان آن را بدون کرم نیز استفاده کرد.


 توجه:

  • زمان آماده سازی مواد:20 دقیقه
  • زمان پخت:یک ساعت +زمان خنک شدن کیک جهت پوشش دادن با کرم
  • میزان سرو:12 نفر
کیک کره ای شکلاتی
کیک کره ای شکلاتی
کیک کره ای شکلاتی



طرز تهیه کیک
کیک نارگیلی با کرم لیمویی
کیک نارگیل با کرم لیمو


 مواد لازم کیک:

تخم مرغ                                    6 عدد

شکر                                         150 گرم

آرد                                            140 گرم

نمک                                          یک هشتم چایخوری

آب لیمو                                      یک قاشق سوپ خوری 

پودر نارگیل                                  70 گرم

مواد کرم لیمویی:

آرد ذرت  2                                   قاشق سوپخوری

آب                                             250 میلی لیتر(یک پیمانه)

کره                                            85 گرم

رنده پوست لیمو                           یک قاشق چایخوری

آب لیمو                                      یک قاشق سوپ خوری


 مواد کرم کره ای :

کره                                          90گرم

پودر شکر                                  90 گرم

آب لیمو                                    یک قاشق چایخوری

نارگیل رنده شده                        به مقدار لازم برای روی کیک
 

طرز تهیه کیک:

کف سه عدد قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید.تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی بخار آب بزنید وقتی که مخلوط شدند بلافاصله شکر را اضافه کرده و همچنان روی بخار آب حدود 10 دقیقه هم بزنید تا سفیدکشدار شود.سپس از روی بخار برداشته رنده پوست لیمو،آب لیمو،آرد و نمک را اضافه و مخلوط کرده و متناوبا به مایه اضافه و هم بزنید این مرحله را با لیسک انجام دهید.

در پایان پودر نارگیل را داخل مواد ریخته و مایه حاصل را بین سه قالب آماده شده به صورت مساوی تقسیم کنید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.پس از خنک شدن کرم لیمویی را بین دو لایه از کیک ریخته و لایه رویی و اطراف کیک را با کرم کره ای بپوشانید و با نارگیل رنده شده تزیین کنید.


نکته ها و گفته ها:

می توان به جای پوست لیمو و آب لیمو از پرتقال به همان میزان استفاده کرد.

در تهیه کرم نیز به جای لیمو می توان از پرتقال استفاده کرد.

اگر سه قالب یک اندازه در دسترس نبود کیک را در یک قالب با ارتفاع 7 سانت پخته و سپس از ارتفاع دو برش عرضی بزنید تا کیک به سه قسمت مساوی تقسیم شود.

می توان کیک را با مقداری آب پرتقال نیز مرطوب کرد سپس کرم را روی لایه ها زد.


کیک نارگیل با کرم لیمو

کیک نارگیل با کرم لیمو

کیک نارگیل با کرم لیمو





 

  



ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan