- پنجشنبه ۳ تیر ۹۵
- ۰۰:۰۰
آشپزی اندونزیایی سرشار از سبزیجات معطر و ادویه های پر عطر و طعم است.
این غذای خوشمزه و آسان هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی
میتواند استفاده گردد. ادنگ بلادو غذایی لذیذ و متفاوت بر پایه میگو است
وب سایت پیمونه: آشپزی اندونزیایی سرشار از سبزیجات معطر و ادویه های پر عطر و طعم است.
این غذای خوشمزه و آسان هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی
میتواند استفاده گردد. ادنگ بلادو غذایی لذیذ و متفاوت بر پایه میگو است که
میتواند برای علاقه مندان به غذاهای دریایی طعمی جدید را به ارمغان آورد .
- میگو 1 کیلوگرم
- پیاز 2 عدد متوسط
- گوجه 2 عدد
- لیمو ترش 1 عدد
- فلفل 1قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
1. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی 5 دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .
2. روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک 10 دقیقه تفت دهید .
3. آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .
4. میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .
5. سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را 7-10 دقیقه در سس حرارت دهید.