- چهارشنبه ۹ تیر ۹۵
- ۰۰:۰۴
.
مناسب برای: 3 نفر
زمان آماده سازی: 1 ساعت
مدت زمان انتظار: 2 ساعت
مواد لازم
گوشت خورشتی:۲۵۰گرم
زردچوبه:به میزان لازم
کرفس خرد شده:۲۵۰ گرم
لیموعمانی:۳ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق مرباخوری
جعفری ریز شده:۱۵۰ گرم
نعنا تازه:۵۰ گرم
ابغوره:۱و نیم پیمانه
زعفران:۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آبکرده
طرز تهیه:
۱- ابتدا در ظرف مناسب پیاز ها را ریز خرد کرده و نیمه سرخ می کنیم.
۲- سپس گوشت را قطعه قطعه کرده و به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
۳- پس از تفت دادن همه ادویه شامل نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده را به غذا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
۴- رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود و سپس ظرف را از روی حرارت بر می داریم.
۵- ساقه کرفس را به اندازه ۲ تا ۳ سانتی متر برش زده کنار می گذاریم، برگ های کرفس را هم خرد کرده و به همراه نعنا و جعفری ریز شده به روغن تفت می دهیم.
۶- سبزی تفت داده شده را به همراه مقداری آب جوش به مواد قبلی اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت می گذاریم تا غذا چند قل بزند.
۷- حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد.
۸- زمانی که دو ساعت از طبخ خورشت گذشت ساقه کرفس برش داده شده را به غذا اضافه می کنیم و یک ساعت به خورشت زمان می دهیم تا خوب بپزد.
۹- حدود نیم ساعت آخر آبغوره یا گرد غوره را به مواد اضافه می کنیم، البته اضافه کردن لیمو عمانی هم همزمان با اضافه کردن آبغوره انجام می شود.
نکات:
۱)در صورت تمایل میتوانید داخل خورش مقداری لوبیا هم بریزید.
۲)اگر دوست داری خورشت شما لعاب داشته باشد میتوانید ۴ تا ۷ قاشق غذاخوری لوبیا چیتی پخته شده را پوست گرفته و بعد از اینکه کامل آن را له کردید به خورش اضافه کنید یا آنکه ۱ قاشق غذاخوری آرد به خورش بیفزایید.
۳)استفاده از آب قلم به جای آب معمولی خورشت شما را لعابدار و خوشمزه تر میکند.
- ۲۸۹