جنجال حقوقهای نجومی مدیران بیمه تعاون | نام و اسامی مدیران دریافت کننده

  • ۲۲:۵۶
نتیجه تصویری برای بیمه تعاون


نام و اسامی و سمت کامل مدیران دارای حقوقهای نجومی بیمه تعاون و مقدار دریافتی آنها


محمدرضا نظام‌آبادی رئیس هیئت مدیره: باحقوق نجومی 118 میلون تومانی


فرهاد شهرکی مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری استان سیستان و بلوچستان با حقوق نجومی بیش از 100 ملیون تومان


.اکبر نجفی نایب رئیس هیئت مدیره: با حقوق نجومی بیش از 55 ملیون تومان



ه گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، رضا سراج نوشت:

 

 با رونمایی از فیش نجومی مدیر بیمه تعاون، یک رسوایی دیگر در کارنامه دولت راستگویان و درستکاران، ثبت شد. 

 

« م.ن »، یکی از مدیران این شرکت دولتی در ماه جاری بیش از 118 میلیون تومان حقوق دریافت نموده که مبلغ خالص پرداختی به وی، پس از کسر کسورات، بالغ بر 77 میلیون تومان شده است! از حقوق نجومی این جناب مدیر که بگذریم و آن را به ظاهر قانونی (!) بدانیم؛ نکته مهمتر، اضافه‌ کاری 360 ساعته‌ای است که در فیش حقوقی این مدیر نجومی درج شده است. وی علیرغم طی نمودن یک دوره درمانی، 360 ساعت نیز اضافه کاری به ارزش بیش از 55 میلیون تومان دریافت داشته است. به عبارت دیگر و با احتساب 26 روز کاری در یک ماه، ایشان روزانه بیش از 12 ساعت اضافه کاری داشته است. لازم به توضیح می‌باشد؛ اگر هر روز کاری را 8 ساعت محاسبه نماییم، این مدیر نجومی میانگین هر روز بیش از 20 ساعت در محل کار خود حضور داشته و در طول شبانه ‌روز، تنها از 4 ساعت فرصت برای رسیدگی به امور شخصی و استراحت برخوردار بوده است.

 





مدیران شرکتی که در ششمین ماه سال هنوز افزایش قانونی حقوق پرسنلش بر مبنای قانون کار اعمال نشده و پرداخت نگردیده، هر ماه چند ده میلیون تومان حقوق می گیرند!

به گزارش «تابناک»، افشای پرداخت های نجومی به برخی مدیران در چند مجموعه دولتی یا وابسته به نهادهای دولتی در ماه های گذشته، به رغم سر و صدا و حواشی زیادی که به دنبال داشت، نتوانسته مانع از پرداخت ارقام چند ده میلیون تومانی به برخی مدیران حاشیه نشین شود؛ این را اسنادی نشان می‌دهد که در اختیار «تابناک» قرار گرفته است.

این بار ماجرا مربوط به «بیمه تعاون» است؛ شرکتی که در قیاس با دیگر شرکت های بیمه گذار در کشورمان، کمتر شناخته شده و آن گونه که فیش حقوقیمدیرانش نشان می‌دهد، این گمنامی بستر مناسبی برای کسب درآمدهای هنگفت برای مدیران بالادستی آن شده است.

آن گونه که در وبسایت این شرکت آمده، بیمه تعاون در سال 1386 آغاز به کار کرده و در ادامه راه در قالب شرکتی «سهامی عام»، پس از کسب موافقت های لازم از نهادهای مختلف نظارتی و قانونی، در سال 1391، پروانه فعالیت دریافت نموده است، اما در کمتر از سه چهار سال آنقدر از مسیر پیش بینی شده فاصله گرفته که اکنون زیان ده به شمار می‌آید!

این را یک منبع آگاه به «تابناک» می‌گوید و می‌افزاید: «صورت‌های مالی سه ماهه اول بیمه تعاون حکایت از زیان ده بودن آن دارد و علاوه بر آن، هنوز افزایش حقوق پرسنل شرکت بر مبنای قانون کار اعمال نشده و پرداخت نگردیده است».

همه اینها در حالی است فیش حقوقی صادر شده برای مدیران بیمه تعاون حکایت از پرداخت های نجومی به ایشان دارد. به عنوان نمونه آقای «م.ن»، یکی از مدیران این شرکت در ماه جاری بیش از 118 میلیون تومان حقوق دریافت نموده که پس از کسر کسورات، مبلغ خالص پرداختی به وی بالغ بر 77 میلیون تومان شده است!
 
این در حالی است که نیم نگاهی به فیش حقوقی صادر شده برای وی حکایت از آن دارد که یکی از آیتم های دریافتی این مدیر، مبلغ 55 میلیون تومان بابت 360 ساعت اضافه کاری است؛ یعنی این مدیر علاوه بر حضور کامل در وقت مقرر در محل کار خود، در ماه گذشته روزانه بیش از 14 ساعت اضافه کاری کرده است! (مرداد ماه 95 با احتساب روزهای پنج شنبه، 25 روز کاری داشته)

فیش حقوق(!) بعدی متعلق به آقای «ف.ش»، یکی دیگر از مدیران بیمه تعاون است که جمع پرداخت ها در آن بیش از 100 میلیون تومان است و پس از کسر کسورات، به خالص پرداختی حدود 66 میلیون تومانی برای این مدیر رسیده است. با این ملاحظه که ایشان نیز تقریبا تمام ساعات شبانه روز در مردادماه را «کار» کرده و به ازایش حقوق و اضافه کار دریافت نموده است!
 
و فیش حقوقی سوم متعلق به آقای «الف.ن»، است که دریافتی های وی در ماه گذشته حکایت از طی نمودن یک دوره درمانی با هزینه دو میلیون و سیصد هزار تومانی دارد اما این موضوع نیز نتوانسته مانع از حضور تمام وقت این مدیر در محل کار و پر کردن 360 ساعت اضافه کاری به ارزش بیش از 55 میلیون تومان برای این مدیر شود و خللی در حقوق 117 میلیون تومانی وی پدید آورد!

حقوقی که پس از کسر کسوراتی همچون مساعده 400 هزار تومانی(؟)،خالص پرداختی حدود 74 میلیون تومان را برای وی به همراه داشته است؛ آن هم در شرایطی که مجموعه تحت هدایت این مدیران نجومی، زیان ده است و هنوز نتوانسته افزایش حقوق سالانه پرسنلش را لحاظ کرده و پرداخت نماید. رویه ای عجیب که افشای فیش های حقوقی در ماه های گذشته هم منجر به اصلاحش نشده و از این رو بهتر می‌توان پی به عمق اشکالات موجود در این خصوص برد.
 
در پایان گفتنی است «تابناک» در روزهای آتی بخش های دیگری از وضعیت موجود در این بیمه را گزارش خواهد کردو علاوه بر آن آمادگی دارد پاسخ مسئولان این شرکت را جهت روشن شدن ابعاد دیگر ماجرا منتشر نماید.



بیمه تعاون طی سه سالی که از تاسیسش می گذرد سه مدیر عامل را تجربه کرده با توجه به اینکه شما در زمان مدیریت خود از نزدیک با این مجموعه در ارتباط بودید علت این امر را چگونه ارزیابی می کنید؟

وفق قانون تجارت مدیرعامل بالاترین مقام اجرایی یک شرکت تعریف شده است این در حالی است که در شرکت بیمه تعاون این مناسبات برقرار نبوده و رییس هیات مدیره به همراه یکی دیگر از عوامل که تابع دستورات و نظرات رییس هیات مدیره است ، با اعمال نفوذ در سیستم پیش ساخته مانع انتقال قدرت اجرایی به مدیر عامل می شوند این چالش نه تنها در زمان مدیریت من ، بلکه در زمان مدیریت فعلی نیز برقرار است.

بدون شک این روش بنگاهداری نهاتا به زیان بیمه گزاران خواهد انجامید پاسخگوی منافع بیمه گزاران چه کسی خواهد بود چرا که این تجربه فقط در زمان مدیریت شما رخ نداده و شنیده ها از این اختلافات در مدیریت جدید هم هست ایا هیچگاه به بیمه مرکزی این اختلافات را اعلام کرده بودید با توجه به اینکه نهاد بالادستی  و مقام ناظر بیمه ای باید بر اختلافات سهامداری و هیات مدیره شرکتهای بیمه نظارت کند زیرا اگر در شرکتی این چالش ها بغرنج شده باشد ، نهایتا منافع ذینفعان به خطر می افتد؟

متاسفانه شرکتهای تعاونی به دلیل ترکیب سهامدارانشان و البته سرانه سهام ناچیز و فقدان ابزار کنترلی و شکایتی برای خرده سهامداران هیچگاه در مقام پاسخگویی نیستند و البته طی این سالها نقش بیمه مرکزی نیز بسیار منفعلانه بوده و لازم بذکر است که طی مدیریت من تمامی مشکلات به نهاد نظارتی ارجاع داده شد که البته در برخی موارد همراهی صورت گرفت اما عمدتا به دلایلی که برما پوشیده است در واپسین لحظات نوعی بی تفاوتی جای خود را به تصمیمات منطقی داد.

نمونه دیگر در اخرین اعلام مسوولین مربوطه ، مصوبات هیات مدیره که با اکثریت آراء تصویب شده بود پذیرفته نشد این در حالی بود که به تایید وزارت تعاون رسیده بود و متاسفانه در آخرین مرحله که به در خواست کتبی بیمه مرکزی که مقرر گردید جلسه هیات مدیره با حضور نماینده وزارت تعاون تشکیل شود که نامبردگان از با بستن دربهای شرکت از ورود مدیر عامل و سایر اعضا هیات مدیره و نماینده بیمه تعاون به شرکت خودداری نمودند که اگرچه صورتجلسه در محل تنظیم به امضاء اکثریت اعضاء رسید اما با این حال بیمه مرکزی به دلیل اینکه به امضاء تمامی اعضا هیات مدیره نرسیده ، از تایید ان خودداری کرد و گویا اکثریت جای خود را به تمامیت داد.

علل دخالتهای هیات مدیره در هیات اجرایی و فقدان اختیارات لازم چه بوده و هست چرا که به شکل اصولی وظیفه هیات مدیره سیاستگذاری است نه اجراو مسلما این امر با فرایند حاکمیت شرکتی در تضاد است؟

شاید بتوان علل دخالت را در این موارد خلاصه کرد:

-شرکت به صورت تضامنی و بدون مسوولیت چیده شده است و مدیریتهای کلیدی توسط اقوام سببی و نسبی تصاحب شده است.

-متاسفانه قراردادهای بزرگ باید با شخص هیات مدیره انجام می شد که از آن جمله می توان به قرارداد گمرک اشاره کرد که کلیه موارد با حضور نماینده هیات مدیره و با تایید انها باید انجام می گرفت که حایز اشکالاتی بود از جمله دریافت 35درصد کارمزد در حالیکه  بیمه مرکزی فقط 10 درصد تعیین کرده بود و البته فقدان کنترل برروی تعداد صادره و مبلغ دریافتی و ...

البته همه این ایرادات به سازمان بازرسی مطرح و پرونده مفتوح و در حال پیگیری است.

باید به این نکته هم اشاره کنم که چندین قرارداد دیگر نیز در حال انعقاد بود که به دلیل عدم موافقت افراد نامبرده تا مرحله اجرا پیش رفت اما نهایتا منعقد نشد.

- علاوه براین پاره ای هزینه های غیر قابل تعریف فقط از طریق رییس هیات مدیره که معاونت مالی شرکت نیز بود تعریف شده بود که مدیر عامل نباید در ان نقشی داشته باشد.

البته برخی نکات هم شاید حایز اهمیت باشد که رییس هیات مدیره تابعیت دوگانه دارد و نیمی از سال را در شرکت حضور ندارد که یکی از اعتراضات من نیز در دوره مدیریت این بود . در زمان اینجانب نیز نامه های من به هییت مدیره جهت تفویض اختیار طی ٥ ماه عملا یا به دلیل سفر به المان برای مداوا ( در حقیقت امریکا) و به هر بهانه دیگه یا تشکیل جلسه نمی شد یا در دستور جلسه قرار نمی گرفت که نهایتا در ماه ششم از زمان تصدی من با تفویض اختیار در عزل و نسب باز صورت نپذیرفت.

اقای نظام ابادی طی یک نشست خبری در پاسخ به ریسک نیوز در خصوص اختلافات سهامداری و چالش های موجود در هیات مدیره در زمان اختلافات رخ داده در زمان استعفای شما عنوان کردند نهاد نظارتی ما علاوه بر بیمه مرکزی ' وزارت کار است و شخص اقای ربیعی را برای دخالت در حل مشکل مورد خطاب قرار دادند این در حالی است که این گفته ایشان بر خلاف مفاد بیمه گری است و این شرکت بیمه بازرگانی و تابع قوانین بیمه مرکزی است نظر شما در خصوص اظهار نظر ایشان چیست ؟

 

بیمه تعاون به دلیل ماهیتش از سوی دو ارگان بیمه مرکزی و وزارت تعاون تحت نظارت قراردارد لذا مصوبات هیات مدیره باید ابتدا به وزارت تعاون ارسال و در صورت تایید به بیمه مرکزی واگذار شود.

البته باید بگویم اقای ربیعی وزیر تعاون نسبت به عملکرد نظام ابادی بسیار معترض بودند و اعزام نماینده وزارت برای حضور در جلسه هیات مدیره نیز بدین سبب بوده است و جالب است که برای صورتجلسه قابل تایید از سوی وزارت تعاون و بیمه مرکزی اعتباری قابل نشدند.






امید
اینکه می گویند : "...اقای ربیعی وزیر تعاون نسبت به عملکرد نظام ابادی ( رئیس هیئت مدیره ) بسیار معترض بودند و اعزام نماینده وزارت برای حضور در جلسه هیات مدیره نیز بدین سبب بوده است و جالب است که برای صورتجلسه قابل تایید از سوی وزارت تعاون و بیمه مرکزی اعتباری قابل نشدند. " شاید علت این بی پروایی همان " تابعیت دوگانه ...آمریکا " می باشد. لازم است قانون منع واگذاری مسئولیت به افراد دو تابعیتی در مورد این گونه ارگان ها نیز اعمال شود .


ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan