محمدرضا نظام‌آبادی فرهاد شهرکی و اکبر نجفی مدیران فاسد بیمه تعاون | جنجال حقوق های نجومی 118 ملیونی مدیران

  • ۲۲:۵۰
نتیجه تصویری برای بیمه تعاون


اسامی کامل مدیران دارای حقوقهای نجومی بیمه تعاون و مقدار دریافتی آنها


محمدرضا نظام‌آبادی رئیس هیئت مدیره: باحقوق نجومی 118 میلون تومانی


فرهاد شهرکی مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری استان سیستان و بلوچستان با حقوق نجومی بیش از 100 ملیون تومان


.اکبر نجفی نایب رئیس هیئت مدیره: با حقوق نجومی بیش از 55 ملیون تومان




مدیران شرکتی که در ششمین ماه سال هنوز افزایش قانونی حقوق پرسنلش بر مبنای قانون کار اعمال نشده و پرداخت نگردیده، هر ماه چند ده میلیون تومان حقوق می گیرند!

به گزارش «تابناک»، افشای پرداخت های نجومی به برخی مدیران در چند مجموعه دولتی یا وابسته به نهادهای دولتی در ماه های گذشته، به رغم سر و صدا و حواشی زیادی که به دنبال داشت، نتوانسته مانع از پرداخت ارقام چند ده میلیون تومانی به برخی مدیران حاشیه نشین شود؛ این را اسنادی نشان می‌دهد که در اختیار «تابناک» قرار گرفته است.

این بار ماجرا مربوط به «بیمه تعاون» است؛ شرکتی که در قیاس با دیگر شرکت های بیمه گذار در کشورمان، کمتر شناخته شده و آن گونه که فیش حقوقیمدیرانش نشان می‌دهد، این گمنامی بستر مناسبی برای کسب درآمدهای هنگفت برای مدیران بالادستی آن شده است.

آن گونه که در وبسایت این شرکت آمده، بیمه تعاون در سال 1386 آغاز به کار کرده و در ادامه راه در قالب شرکتی «سهامی عام»، پس از کسب موافقت های لازم از نهادهای مختلف نظارتی و قانونی، در سال 1391، پروانه فعالیت دریافت نموده است، اما در کمتر از سه چهار سال آنقدر از مسیر پیش بینی شده فاصله گرفته که اکنون زیان ده به شمار می‌آید!

این را یک منبع آگاه به «تابناک» می‌گوید و می‌افزاید: «صورت‌های مالی سه ماهه اول بیمه تعاون حکایت از زیان ده بودن آن دارد و علاوه بر آن، هنوز افزایش حقوق پرسنل شرکت بر مبنای قانون کار اعمال نشده و پرداخت نگردیده است».

همه اینها در حالی است فیش حقوقی صادر شده برای مدیران بیمه تعاون حکایت از پرداخت های نجومی به ایشان دارد. به عنوان نمونه آقای «م.ن»، یکی از مدیران این شرکت در ماه جاری بیش از 118 میلیون تومان حقوق دریافت نموده که پس از کسر کسورات، مبلغ خالص پرداختی به وی بالغ بر 77 میلیون تومان شده است!
 

این در حالی است که نیم نگاهی به فیش حقوقی صادر شده برای وی حکایت از آن دارد که یکی از آیتم های دریافتی این مدیر، مبلغ 55 میلیون تومان بابت 360 ساعت اضافه کاری است؛ یعنی این مدیر علاوه بر حضور کامل در وقت مقرر در محل کار خود، در ماه گذشته روزانه بیش از 14 ساعت اضافه کاری کرده است! (مرداد ماه 95 با احتساب روزهای پنج شنبه، 25 روز کاری داشته)

فیش حقوق(!) بعدی متعلق به آقای «ف.ش»، یکی دیگر از مدیران بیمه تعاون است که جمع پرداخت ها در آن بیش از 100 میلیون تومان است و پس از کسر کسورات، به خالص پرداختی حدود 66 میلیون تومانی برای این مدیر رسیده است. با این ملاحظه که ایشان نیز تقریبا تمام ساعات شبانه روز در مردادماه را «کار» کرده و به ازایش حقوق و اضافه کار دریافت نموده است!
 

و فیش حقوقی سوم متعلق به آقای «الف.ن»، است که دریافتی های وی در ماه گذشته حکایت از طی نمودن یک دوره درمانی با هزینه دو میلیون و سیصد هزار تومانی دارد اما این موضوع نیز نتوانسته مانع از حضور تمام وقت این مدیر در محل کار و پر کردن 360 ساعت اضافه کاری به ارزش بیش از 55 میلیون تومان برای این مدیر شود و خللی در حقوق 117 میلیون تومانی وی پدید آورد!

حقوقی که پس از کسر کسوراتی همچون مساعده 400 هزار تومانی(؟)،خالص پرداختی حدود 74 میلیون تومان را برای وی به همراه داشته است؛ آن هم در شرایطی که مجموعه تحت هدایت این مدیران نجومی، زیان ده است و هنوز نتوانسته افزایش حقوق سالانه پرسنلش را لحاظ کرده و پرداخت نماید. رویه ای عجیب که افشای فیش های حقوقی در ماه های گذشته هم منجر به اصلاحش نشده و از این رو بهتر می‌توان پی به عمق اشکالات موجود در این خصوص برد.
 

در پایان گفتنی است «تابناک» در روزهای آتی بخش های دیگری از وضعیت موجود در این بیمه را گزارش خواهد کردو علاوه بر آن آمادگی دارد پاسخ مسئولان این شرکت را جهت روشن شدن ابعاد دیگر ماجرا منتشر نماید.



اگر چه اختلافات هیات مدیره متاسفانه طی سالهای اخیر بیش از گذشته بر صنعت حاکم شده و این اختلافات لزوم پیاده سازی حاکمیت شرکتی بر شرکتهای بیمه را بیش از گذشته ضروری می سازد چرا که با اجرای حاکمیت شرکتی اولا تسلط گروههای خانوادگی و قبیله ای بر شرکت میسر نخواهد بود ،/در حال حاضر از انتقاداتی که به شیوه مدیریت شرکت هایی چون بیمه تعاون وارد است ، مدیریت خانوادگی و دخالت اعضا هیات مدیره بر نحوه اداره شرکت و حتی ریز قراردادهاست تاجایی که این دخالت ها منافع شخصی اعضاء هیات مدیره و نه منافع کلیه ذینفعان و بخصوص بیمه گزاران را در بر می گیرد.

به گزارش ریسک نیوز،بیمه سه ساله تعاون طی عمر کوتاهش تجربه مدیریت سه مدیر عامل را از سر گذرانده است ، حافظه تاریخی نیز فراموش نمی کند که سال گذشته ، برکناری یکباره علی حبیب محمدی و انتخاب غیر قانونی امید السلام گلزاری به سمت سرپرست که با عکس العمل معاونت نظارت بیمه مرکزی همراه بود ، حواشی بسیاری را برای این شرکت نوپا به دنبال داشت.

حواشی ای که تا زمان روی کار آمدن کاوه که از بیمه دولتی ایران رهسپار این شرکت شد ادامه یافت البته تجارب سازوکار مدیریتی در این شرکت خبر اختلافات دوباره  را چندان دور از ذهن نمی نماید اختلافاتی که نشان می دهد بخت چندان با مدیر عاملی کاوه نیز یار نیست.

طی روزهای گذشته برخی رسانه ها از اختلافات سومین مدیر عامل به دلیل عدم تفویض اختیار و اداره غیر حرفه ای شرکت در چنبره تعدادی محدود از اعضا هیات مدیره خبر می داد، همان عواملی که دومین مدیر عامل را به کناره گیری وادار کرد.

سال گذشته زمانیکه حبیب محمدی برکنار شد خبر برکناری اش را نظام ابادی به رسانه ها داد و پس از چند روز طی نشست خبری  در پاسخ به خبرنگار ریسک نیوز به تشریح مواردی پرداخت که در لینک http://risknews.ir/news/75076/ موجود است .

در این گفتگو  رییس هیات مدیره شرکت بیمه تعاون حل و فصل اختلاف سهامداری خود را به بیمه تعاون ارجاع داده و از مقام ناظر وزارت تعاون در خواست رسیدگی به این موضوع را داشته حال این سوال مطرح است که  ایا بیمه مرکزی ناظر بر ترکیب  سهامداران شرکت مزبور نیست؟

به هر روی اختلافات سهامداری و حواشی حاکم بر هیات مدیره با عزل دومین مدیر عامل همراه شد و حالا آنگونه که از اخبار بر می آید شرایط برای مدیریت جدید هم  تکرار شده است.

برخی اخبار نیز از برکناری اسماعیل نیا مدیر امور شعب و دبیر هیات مدیره  بیمه تعاون خبر می دهد که تا پیش ازین به عنوان یکی از مهره های اصلی شرکت مطرح بوده است .

گفته می شود ، هفته پیش معاون مدیرعامل در امور شعب که دبیر هییت مدیره و پیش از این از عوامل رىیس هییت مدیره بوده به سبب هماهنگی با یکی دیگر از سهامدارن جهت جابجایی نظام ابادی از معاونت و ریاست هییت مدیره از معاونت مدیرعامل خلع و قطع همکاری می شود البته با حکم رییس هییت مدیره.

بر اساس این گزارش اگر چه اختلافات هیات مدیره متاسفانه طی سالهای اخیر بیش از گذشته بر صنعت حاکم شده و این اختلافات لزوم پیاده سازی حاکمیت شرکتی بر شرکتهای بیمه را بیش از گذشته ضروری می سازد چرا که با اجرای حاکمیت شرکتی اولا تسلط گروههای خانوادگی و قبیله ای بر شرکت میسر نخواهد بود ،

دوما اولین اصل حاکمیت شرکتی ، جدایی مدیریت از مالکیت است به طوریکه هیات مدیره در اداره امور اجرایی شرکت دخالت نمی کند وتنها  نقش نظارت و سیاستگذاری را ایفا می کند به عبارت دیگر اعضا هیات مدیره افرادی مستقل بوده که از هیات اجرایی جدا هستند تا بتوانند نقش نظارت را به خوبی ایفا کنند.

در حال حاضر از انتقاداتی که به شیوه مدیریت شرکت هایی چون بیمه تعاون وارد است ، مدیریت خانوادگی و دخالت اعضا هیات مدیره بر نحوه اداره شرکت و حتی ریز قراردادهاست تاجایی که این دخالت ها منافع شخصی اعضاء هیات مدیره و نه منافع کلیه ذینفعان و بخصوص بیمه گزاران را در بر می گیرد.





ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan