نتیجه شکایت جنجالی قلعه نویی :6000هزار تومان و 37 ضربه شلاق | حاشیه های فوتبال ایران

  • ۲۱:۳۷
نتیجه تصویری برای قلعه نویی


نتیجه شکایت جنجالی قلعه نویی :6000هزار تومان و 37 ضربه شلاق


شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت، تهیه‌کننده فیلم مستند «من ناصر حجازی هستم» را با شکایت امیرقلعه‌نویی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز به ۶ هزار تومان جریمه نقدی و ۳۷ ضربه شلاق تعلیقی محکوم کرد.

به گزارش تسنیم، اواخر شهریور سال گذشته بود که به‌دنبال اکران خصوصی فیلم مستند «من ناصر حجازی هستم» امیر قلعه‌نویی، پرویز برومند و جواد زرینچه نسبت به بخش‌هایی از این فیلم معترض شدند و مطالب عنوان شده در فیلم را غیرواقعی دانستند. قلعه‌نویی که معتقد بود در این مستند موارد خلاف حقیقت و توهین‌آمیزی وجود دارد، توسط وکیل خود و با توجه به مستندات و مدارکی که از این فیلم در دست داشت، شکایتی تنظیم کرد و آن را به معاونت نظارت بر امور سینمایی وزارت ارشاد ارایه داد تا در مرحله اکران در سینما و نمایش خانگی، موارد مورد اعتراض قلعه‌نویی حذف شود.

وضعیت به همین منوال ادامه داشت تا اینکه در مراسم رونمایی از مستند «من ناصر حجازی هستم» در جشنواره فیلم مستند «حقیقت» در آذر سال 94، مشخص شد برخی موارد مورد اعتراض قلعه‌نویی حذف نشده است.

سرمربی پیشین استقلال این بار با جدیت بیشتری وارد شد و از سازندگان این مستند به دادسرای فرهنگ و رسانه شکایت کرد و به‌دنبال همین شکایت بود که شعبه بازپرسی، دستور توقیف اکران مستند من ناصر حجازی هستم را صادر کرد.

پس از گذشت چند روز یعنی 28 آذر بود که رسانه‌ها از رفع توقیف مستند «من ناصر حجازی هستم» خبر دادند و وکیل قلعه‌نویی در همین ارتباط به رسانه‌ها گفت که مستند یادشده پس از رفع برخی ایرادات، فقط برای یک نوبت دیگر در جشنواره مجوز اکران گرفته است.

هر چند جشنواره فیلم مستند پایان یافت اما شکایت قلعه‌نویی از سازندگان مستند «من ناصر حجازی هستم» در شعبه دادسرا مطرح و در حال رسیدگی بود تا اینکه بازپرس پرونده رأی به منع تعقیب متهمان داد اما باز هم این پایان کار نبود و به‌رغم اینکه چند روزی از آغاز نمایش خانگی فیلم مستند «من ناصر حجازی هستم» می‌گذشت، قلعه‌نویی به‌همراه وکیلش به دادسرا مراجعه و به قرار منع تعقیب سازندگان این مستند اعتراض کرد.

با پذیرفته شدن اعتراض قلعه‌نویی به قرار شعبه بازپرسی، پرونده برای رسیدگی در اختیار شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت قرار گرفت و 13 شهریور امسال، جلسه محاکمه برگزار شد.

یک منبع آگاه به خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم درباره نتیجه جلسه محاکمه گفت: قلعه‌نویی در جلسه دادگاه از شکایت خود علیه کارگردان این فیلم گذشت کرد اما تهیه‌کننده فیلم با شکایت وی به اتهام توهین و نشراکاذیب به 6 هزار تومان جریمه نقدی و 37 ضربه شلاق تعلیقی محکوم شد.

به گفته این منبع مطلع، هر دو طرف پرونده به حکم صادر اعتراض دارند و احتمالاً طی روزهای آینده به این حکم اعتراض می‌کنند.



مطالب مرتبط با موضوع



ناصر حجازی دروازه بان تیم استقلال (تاج) و تیم ملی ایران بوده است که بعد از دوران بازیگری به مربیگری روی آورد. پدرحجازی متولد تبریز بود و آژانس املاک داشت. حجازی چهار خواهر و یک برادر در خانواده ای هشت نفره زندگی میکرد.
 دوره دبستان را در دبستان هخامنش و مقطع دبیرستان را در دبیرستان های سعادت، سینا، سهند و شرق طی کرد.در سال 1350 وارد مدرسه عالی ترجمه شد و بعد از 6 سال موفق شد لیسانس بگیرد.
رشته ورزشی اصلی وی بسکتبال بود و در 16 سالگی در تیم منتخب دبیرستان ابومسلم بازی می کرد و  برای بازی در تیم ملی جوانان بسکتبال ایران هم انتخاب شد.در آن زمان در زمین های خاکی واقع در منطقه دامپزشکی فعلی، جامی به نام جام شهرزاد برگزار می کردند که حجازی نیز در تیمی به عنوان مهاجم بازی می کرد.
حجازی در دوران بازیگری در باشگاه های نادر، تاج، شهباز و استقلال بازی کرد.تیم نادر اولین باشگاه حجازی بود که با دریافت 300 تومان با این تیم قرارداد بست. نادر در آن زمان در دسته دوم باشگاه های تهران بازی می کرد.حجازی دریافت مبلغ 6 هزار تومان با تاج قرارداد امضاء کرد و در ماه نیز 250 تومان حقوق برایش در نظر گرفته شد.
ناصر حجازی با تیم تاج سابق در سال های 1345 و 1350 قهرمان تهران و در سال 1353 قهرمان لیگ دوم تخت جمشید شد.حجازی در سال 1356 به شهباز رفت و یک سال و نیم بازی برای این تیم را تجربه کرد و در سال 1358 به استقلال بازگشت.
حجازی 7 سال دیگر نیز در  استقلال بود و با این تیم دو بار در سال های 1362 و 1364، با بازوبند کاپیتانی قهرمان مسابقات فوتبال جام باشگاههای تهران شد.وی بعد از حضور در جام جهانی در سال 1356 از طرف باشگاه منچستر یونایتد پیشنهادی دریافت کرد و یک ماه با این تیم تمرین کرد و 5 بازی نیز در تیم ذخیره های منچستر انجام داد.
حجازی در 17 سالگی توسط رایکوف به تیم ملی جوانان دعوت شد. در اولین بازی خود برای تیم ملی جوانان در دیداری دوستانه برابر تیم تاج بازی کرد.حجازی در سال 1348 و از 19 سالگی دروازه بان اول تیم ملی فوتبال ایران شد و اولین بازی ملی خود را در 22 شهریور 1348 در آنکارا در مقابل پاکستان انجام داد.بعد از ملحق شدن به تیم ملی ایران وی توانست با تصاحب جام ملت های آسیا در سال 1346 به افتخارات خود بیافزاید.
وی قهرمانی در جام ملت های آسیا را دوبار دیگر در سال های 1350 و 1354 همراه با تیم ملی ایران تجربه کرد.حجازی تا سال 1359 دروازه بان اول ایران بود اما بعد از آن به خاطر قانون 29 ساله ها که حضور در دروازه را برای بازیکنانی که بیش از 29 سال دارند منع می کرد، در اوج دوران ورزشی از تیم ملی کنار گذاشته شد.
حجازی به تیم فوتبال محمدان بنگلادش رفت و بعد از مدت کوتاهی سنگربانی، تبدیل به سرمربی موفق این تیم شد. ناصر حجازی در سال 1369 و در حالی که 40 ساله بود، به ایران بازگشت.
حجازی مربی بسیاری از تیم های فوتبال از قبیل بانک تجارت، شهرداری کرمان، ماشین سازی تبریز، ذوب آهن و سپاهان اصفهان، نساجی مازندران، استقلال تهران، استقلال رشت و استقلال اهواز بوده است.
در زمان مربیگری تیم استقلال تهران، ناصر حجازی توانست با این تیم به فینال جام باشگاه های آسیا راه یابد و به نایب قهرمانی برسد.در سال 1378 کنفدراسیون فوتبال آسیا وی را به عنوان دومین دروازه بان برتر قرن بیستمِ این قاره انتخاب کرد.
در سال 1388 ناصر حجازی به علت بیماری در بیمارستان کسری تهران بستری شد و سرانجام اول خرداد سال 1390 درگذشت.

روحش شاد و یادش گرامی.

افتخارات فردی:

    قهرمانی جام باشگاه های تهران (1347)
    قهرمانی جام باشگاه های تهران (1348)
    قهرمانی جام حذفی (1348)
    جام میلز هندوستان (1348)
    نایب قهرمانی جام باشگاه های تهران (1349)
    نایب قهرمانی جام حذفی (1349)
    قهرمانی جام باشگاه های آسیا (1349)
    جام میلز هندوستان (1349)
    قهرمانی جام باشگاه های تهران (1350)
    قهرمانی جام دوستی (1351)
    نایب قهرمانی جام هندوستان (1351)
    قهرمانی جام اتحاد (1352)
    نایب قهرمانی جام تخت جمشید (1352)
    قهرمانی جام تخت جمشید (1353)
    قهرمانی جام حذفی کشوری (1356)

افتخارات ملی:

    حضور در بازیهای المپیک مونیخ 1972 (1350)
    قهرمانی جام ملت های آسیا 1972 (1350)
    قهرمانی در مسابقات جام ایران (1351)
    قهرمانی بازیهای آسیایی 1974 (1352)
    قهرمانی جام ملت های آسیا 1976 (1354)
    کسب سهمیه حضور در بازیهای المیپیک 1976 (1354)
    حضور در جام جهانی 1978 آرژانتین (1356)
    مقام سومی جام ملت های آسیا 1980 (1358)

افتخارات مربیگری:

    قهرمان لیگ کشور 1376
    قهرمانی جام پرچم ترکمنستان (1376)
    نایب قهرمانی لیگ کشور (1377)
    نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا 1377
    صعود به جمع 8 تیم برتر آسیا همراه با تیم محمدان بنگلادش


ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan