تصاویر روز مسلمانان آمریکایی دردر منهتن نیو یورک | تصاویر روز مسلمانان آمریکایی دردر منهتن نیو یورک

  • ۲۱:۲۸
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک


مسلمانان آمریکا در منطقه منهتن در شهر نیویورک به مناسبت سی و یکمین روز «مسلمان آمریکایی» با عنوان «لله و الوطن» (خدا و میهن) راهپیمایی کردند.

 
 
مسلمانان همه مناطق آمریکا از مهاجران و علمای دینی ادیان دیگر، نیروهای مسلمان پلیس، «میلیسا مارک ویویرتو» رئیس شورای شهر نیویورک در این راهپیمایی حضور یافتند؛ شرکت کنندگان در این راهپیمایی علاوه بر در دست داشتن پرچم های کشورهای اسلامی، پلاکاردهایی در دست داشتند که در برگیرنده پیام هایی صلح برای جهان بوده است.
 
شرکت کنندگان در این راهپیمایی درحالی به سمت یکی از میدان های این شهر حرکت کردند که دفتر تحقیقات فدرال «اف بی آی» مکان هایی در مسیر قرار داده بود تا اقلیت های مسلمان در آمریکا بتوانند خواسته های خود از این دفتر ارایه دهند.
 

عکس های روز مسلمان در آمریکا

روز «مسلمان آمریکایی» با عنوان «لله و الوطن» (خدا و میهن)

 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 
تصاویر/ راهپیمایی مسلمانان در نیویورک
 

مطالب مرتبط با موضوع           
وضعیت اسلام در آمریکا


به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛علی‌رغم گسترش نژادپرستی و اقدامات ضد اسلامی دولت‌های غربی، آمارها و شواهد موجود نشان دهنده گسترش دین اسلام در بسیاری از کشورهای جهان و بویژه در دنیای غرب است، به‌طوری که تعداد مسلمان‌ها و افرادی که به دین اسلام گرویده‌اند در سال‌های اخیر به دو برابر رسیده است.

از اینرو، باشگاه خبرنگاران قصد دارد در طی سری گزارش‌هایی به افزایش گستره اسلام در کشورهای مختلف جهان بپردازد.

بر همین اساس در گزارش قبلی باشگاه خبرنگاران، به نفوذ اسلام و اسلام‌خواهی در کشورهای اروپایی پرداخته شد اما در دومین سری از گزارش‌های باشگاه خبرنگاران در باب گسترش اسلام در کشورهای مختلف جهان، به بررسی این موضوع در آمریکا پرداخته خواهد شد.

گرایش به اسلام در میان مردم آمریکا به چالشی جدی برای سیاست‌مداران این کشور تبدیل شده است. همزمان با کاهش تعداد پیروان بیشتر ادیان، روز به روز بر تعداد مسلمانان ‏آمریکایی افزوده می‏‌شود
. 

یکی از واقعیات معاصر، حضور اسلام در همه نقاط جهان است، چیزی که خود مسلمانان روز به روز بیشتر به آن آگاهی پیدا می‌کنند.

روند شتابدار گرایش مردم نقاط مختلف جهان به اسلام دلایل مختلفی دارد اما ریشه این بعثت جدید اسلامی کامل بودن دین اسلام در همه زمینه‌ها و شکست اندیشه‌های اومانیستی و ایدئولوژی‌های غربی در تحقق جامعه ایده‌آل انسانی است. در این گزارش قصد داریم با بررسی روند رشد دین اسلام در آمریکا به جایگاه پر نفوذ آن در جامعه‌ای که  تفکرات سکولار و مسیحیت بر آن حاکم است بپردازیم.

تاریخچه ورود اسلام به آمریکا

تاریخچه ورود مسلمانان به آمریکا به 400 سال پیش بر می‌گردد. اما اولین مستندات درباره ورود مسلمانان به آمریکا به قرن 17 بر می‌گردد زمانی که بردگان مسلمان آفریقایی به این سرزمین مهاجرت کردند. محققان براین باورند که نزدیک به یک سوم از این مهاجران، مسلمان بوده‌اند.

موج دوم ورود مسلمانان مهاجر به سال‌های 1880 تا 1914 بر می‌گردد. هزاران نفر از مسلمانان از مناطق تحت سلطه امپراطوری عثمانی و بخش‌های مختلف آسیای شرقی به آمریکا مهاجرت کردند. پس از تصویب قانون مهاجرت و تغییرات مختلفی که در اواسط قرن نوزدهم به منظور تسهیل روند مهاجرت صورت گرفت، مهاجرت مسلمانان به این کشور روند رو به رشدی را طی کرده است.

فعالیت‌های اولیه مسلمانان در آمریکا

سیاستمداران مغرض و علمای متعصب غربی همواره تلاش کرده‌اند مانع از نفوذ اسلام در جوامع تحت سیطره خود شوند. مسلمانان اولیه آمریکا در اجرای مناسک دینی آزاد نبوده‌اند و مجبور به تبعیت از مسحیت شده‌اند.

حسن جمعه کشاورزی سوریه‌ای در اواخر قرن 18 به آمریکا مهاجرت کرد. او در در شهر Ross در ایالت مونتوریال ساکن شد و پس از افزایش تعداد مهاجران سوری در آن شهر" اولین مسجد مسلمانان" در آمریکا به همت وی در سال 1929 بنا شد. این مسجد بعدها در سال 1970 تخریب شد تا در سال 2005 مسجد جدیدی در محل مسجد قدیمی احداث شود.

در نزدیکی آن مسجد، چند قبر مسلمان وجود دارد که اجساد مهاجران اولیه در آنجا دفن شده است.

اسلام‌هراسی در آمریکا

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی به پروژه اسلام هراسی در آمریکا  پرداخته و می‌نویسد: "هفت موسسه سالانه حدود 34 میلیون دلار برای اقدامات ضد اسلامی در آمریکا هزینه می‌کنند. این اقدمات در راستای عدم توجه قضات به قوانین اسلامی، مخالفت با فعالیت‌های  مراکز  اسلامی و ایجاد محدودیت و ترغیب اقدامات ضد اسلامی در سیاست صورت می‌گیرد".

بنابر این گزارش، در حالی‌که 40 درصد از مسلمانان آمریکا در این کشور به دنیا می‌آیند و مسلمانان بومی آمریکا هستند، ولی باز هم به چشم "بیگانه" به آنها نگریسته می‌شود.

"مرکز توسعه آمریکا" بعد از انجام تحقیقات شش ماهه در  گزارشی 130 صفحه‌ای خبر از کمک 42 میلیون دلاری نهادهای مختلف در دهه  گذشته به پروژه اسلام هراسی داده است. درسال‌های گذشته شبکه اسلام‌هراسی متشکل از نهادهای مالی حمایت کننده، اندیشمندان، رسانه‌های تبلیغاتی و مقامات سیاسی بارها تلاش کرده‌اند حمایت باراک اوباما از دین اسلام را نشان دهند و مدعی شده‌اند مساجد به مکانی برای تبلیغ اسلام افراطی در آمریکا تبدیل شده و در تمام ابعاد زندگی مردم آمریکا نفوذ کرده است.

هراس مقامات آمریکایی از نفوذ اسلام

سخنگوی کنگره آمریکا در مصاحبه‌ای دین اسلام را خطری برای آزادی‌های مدنی در آمریکا توصیف کرده و گفته است "احکام و شریعت اسلام تهدیدی جدی برای آزادی‌های موجود در آمریکا و جهان است، اسلام قوانین و مجازاتی دارد که با هنجارهای جامعه ما سازگار نیست".

در آمریکا عده‌ای با انگیزه‌های سیاسی و مالی تلاش می‌کنند با ارئه اطلاعات و اخبار غلط درباره دین اسلام مانع از نفوذ هر چه بیشتر آن در جامعه آمریکا شوند.

نهادهای مختلف مالی با پشتیبانی مالی از برخی افراد تلاش می‌کنند. اطلاعات غلط درباره اسلام و مسلمانان آمریکا ارئه دهند.

اتاق فکر پروژه اسلام هراسی و بازوی اجرایی این برنامه‌ها افراد و گروه‌های مختلفی را شامل می‌شود؛ از نمایندگان کنگره گرفته تا رسانه‌های تبلیغاتی همچون فاکس نیوز و روزنامه واشنگتن تایمز و برخی نهادهای ضد اسلامی.



اعضای اتاق فکر شبکه اسلام‌هراسی آمریکا معتقدند اسلام با حضور فعال مسلمانان آمریکایی در عرصه اجتماعی و سیاسی  زندگی، در جامعه آمریکایی در حال نفوذ است. یکی از اعضای اتاق فکر این شبکه گفته است "مساجد مسلمانان، محل عبادت و انجام فرائض دینی نیست، بلکه "اسب‌های تراوایی" هستند که درحال انتشار و تبلیغ  تفکرات و اندیشه‌های اسلامی در آمریکا هستند".

آلن‌وست یکی از نمایندگان  کنگره آمریکا درباره شریعت اسلامی اعتقاد دارد: "فکر می‌کنم یکی از موضوعاتی که ما درباره آن باید اتفاق نظر داشته باشیم این است که احکام و اندیشه‌های اسلامی در تمام امور اجرایی کشور ما و تمدن غربی نفوذ کرده است. بنابراین همه باهم باید از وجود و نفوذ این دشمن آگاه باشیم".

برج پارک 51 خاری در چشم دشمنان اسلام

افراطی‌ها و اسلام ستیزان از برج زیبای پارک 51 بعنوان "تعفن پیروزی اسلام" و "گسترش اندیشه‌های اسلامی" یاد می‌کنند.


برج زیبای پارک 51، برجی 13 طبقه است که به جامعه مسلمانان و شیعیان تعلق دارد. این ساختمان در منطقه "منهتن" نیویورک واقع است و دو بلوک با محل برج‏‌های سابق مرکز تجارت جهانی فاصله دارد .در دهه اول محرم هر سال، مجلس عزای حسینی در این محل برگزار می‏‌شود و تعداد زیادی از مسلمانان، صرف نظر از مذهب و ملیتشان می‏‌توانند در آن شرکت کنند.

CSP مرکز سیاستگذازری امنیتی با حمایت مالی توانست تحقیقاتی را توسط دیوید گوباتز David Gaubatz از کارکنان سابق وزارت خارجه آمریکا انجام دهد و به خورد افکار عمومی دهد. او مقاله‌ای را با عنوان "رهبر مسلمان ما" خطاب به اوباما در انتقاد از نفوذ اسلام در آمریکا منتشر کرد.

در 23 ایالت آمریکا قوانینی برای ممنوعیت استفاده از شریعت اسلامی در دادگاه‌های این کشور به تصویب رسیده است. طبق این قوانین استفاده از قوانین خارجی در گشور به هر دلیلی ممنوع است. قوانیین خارجی به هر گونه ماده و قانون فقهی خارج از محدوده ایالت و کشور  گفته می‌شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan