تمام خطرات استفاده از WiFi (وای فای) برای استفاده کنندگان | آخرین مقالات دنیای فناوری

  • ۱۵:۵۴

عوارض وای فای


خطرات جدی استفاده از WiFi برای کاربران


اگر شما هم از طرفداران پر و پا قرص وای فای هستید، هشدار ها را در مورد استفاده از آن جدی بگیرید. این تکنولوژی می تواند سلامت شما را به خطر بیندازد.

 کلیک- موضوعی که تقریبا اکثر کاربران حداقل یکبار به آن فکر کردند و یا گوشه و کنار در مورد آن چیزهایی شنیده اند خطرات و عوارض وای فای است. اگر شما هم جز کسانی هستید که روزانه استفاده زیادی از وای فای دارید باید بدانید که طبق بررسی محققان جهان استفاده از اینترنت وای فای می تواند برای کاربران خطر آفرین باشد.

اگر از کاربران مشتاق اینترنت از اختراعات مهم بشر سوال کنید قطعا به وای فای به عنوان یکی از بهترین دستاورد های دنیای امروز اشاره می کنند.

اینترنت پر سرعت و بدون سیم به راحتی ما را به دنیای مجازی بزرگی وصل می کند. دنیایی که در آن می توانیم با افراد مختلف ارتباط برقرار کنیم و اطلاعات مورد نیازمان را راحت‌ تر و بدون نیاز به کابل و سیم بدست بیاوریم.

این تکنولوژِی برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ به دنیای مجازی معرفی شد. از آن زمان تا کنون محققان هم بیکار ننشسته‌اند و تحقیقات مختلفی انجام داده ‌اند که نتایج این پژوهش ‌ها تا حدودی شما را متعجب می ‌کند.

وای ‌فای می ‌تواند اثرات منفی مختلفی را بر سلامت مغز بگذارد. بخصوص مغز کودکان.

 سردرد، خستگی، اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد مغز و حافظه، استرس و حتی افسردگی همه این ها می تواند از وای فای و اشعه های آن بوجود آید. پس بعضی از خطرات را جدی بگیرید و خودتان را از صبح تا شب به اینترنت بی ‌سیم وای فای وابسته نکنید.

ارتباط وای فای با بی ‌خوابی
تا به حال برایتان پیش آمده که شب ‌ها بعد از ساعت‌ ها کار کردن با اینترنت گوشی موبایل بی‌ خوابی سراغتان آمده باشد؟ البته این موضوع مشکل تازه‌ ای نیست و پژوهشگران از سال ۲۰۰۷ درمورد ارتباط بین وای فای و تاثیر آن بر الگوی خواب تحقیقاتی را انجام داده ‌اند. نتایج بررسی‌ ها نشان می‌ دهد امواج با طول موج پایین که از تلفن ‌های همراه ساطع می ‌شود، بر خواب شما تاثیر گذار است. در واقع افرادی که در معرض اشعه ‌های الکترو مغناطیسی قرار دارند در الگوی خواب‌ شان تغییرات قابل توجهی دیده می ‌شود و نسبت به سایرین دیرتر به خواب می‌ روند.

این پرتوها بر مغز تاثیر می‌ گذارند. بنابراین متخصصان به شما توصیه می‌ کنند هنگام خواب تلفن همراه با امواج وای فای را نزدیک خودتان قرار ندهید یا هنگام خواب مودم تان را خاموش کنید تا هیچ سیگنالی در اطراف شما وجود نداشته باشد و در برنامه خواب تان مشکلی ایجاد نشود. در بسیاری از افراد کمبود خواب احتمال بروز سایر مشکلات جدی و بیماری‌ های دیگری را به دنبال دارد. افسردگی یا فشار خون بالا هم با نداشتن خواب کافی در ارتباط است.

تاثیر منفی بر رشد کودکان
طبق بررسی پژوهشگران استرالیایی اگر کودکان دائما در معرض اشعه‌ های وای فای قرار بگیرند، در سیستم رشد آنها اختلالاتی بوجود می آید. در واقع این اشعه‌ ها سنتز پروتئین‌ ها را تحت تاثیر قرار می ‌دهد و بدین ترتیب در فرآیند رشد مشکلاتی را ایجاد می کند. در نتیجه ممکن است کودکان و نوجوان در سنین رشد، نسبت به سایر همسن و سالانشان رشد خوبی نداشته باشند. پس توصیه می کنیم حتما والدین در مورد استفاده فرزندان از اینترنت وای فای محدودیت‌ هایی را در نظر بگیرند.

تاثیر در باروری مردان و زنان
شاید به گوش‌ تان رسیده باشد که گرمای ایجاد شده در لپ ‌تاپ‌ ها در طولانی مدت بر قدرت باروری مردان تاثیر می ‌گذارد. پژوهشگران به مردان هشدار می ‌دهند که در زمینه بروز مشکلات باروری فقط لپ ‌تاپ‌ ها را مقصر ندانند، بلکه شبکه ‌های وای فای و اشعه ساطع شده از آنها هم تحرک اسپرم‌ ها را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث شکسته شدن DNA می ‌شود. نتایج بررسی‌ های انجام شده در انسان و حیوانات آزمایشگاهی نشان می‌ دهد که قرار گرفتن در معرض اشعه‌ های وای فای روی اسپرم تاثیرات منفی دارد.

نا گفته نماند که فقط مردان در معرض نا باروی قرار ندارند، بلکه وای فای قدرت باروری خانم‌ها را هم تحت تاثیر قرار می ‌دهد و ممکن است از لانه گزینی سلول تخم جلوگیری کند. در نتیجه جنین شکل نمی ‌گیرد. علاوه بر این یک موسسه پژوهشی سوئدی که در این زمینه تحقیقاتی انجام داده به خانم‌ های باردار هم توصیه می‌ کند که با اینترنت بی‌سیم به دستگاه‌ های الکترونیکی مختلف وصل نشوند و  تا می توانند از محیط‌ هایی که دارای اشعه وای فای است دور شوند.

با سرطان ارتباط دارد؟
یکی از سؤالاتی که بعضی از کاربران وای فای را نگران کرده در مورد احتمال سرطان ‌زا بودن وای فای است. در واقع سرطان ‌زا بودن وای فای هنوز به اثبات نرسیده و در این زمینه اتفاق نظر مشخصی در میان پژوهشگران و محققان جهانی وجود ندارد. با این وجود نتایج بررسی ‌ها روی نمونه‌ های آزمایشگاهی نشان می‌ دهد قرار گرفتن در معرض اشعه‌ های الکترو مغناطیسی احتمال بروز تومور‌ های سرطانی را افزایش می ‌دهد. به هر حال هنوز تحقیقات کمی روی نمونه ‌های انسانی صورت گرفته است.

اختلال در عملکرد مغز
طبق تحقیقات پژوهشگران کودکانی که در معرض اشعه ‌های وای فای قرار دارند نسبت به سایر همسالان خود تمرکز کمتری دارند و مغز شان عملکرد پایین‌ تری را نشان می دهد. حکایت از تاثیر اشعه های وای فای بر مغز دارد. در یک تحقیق ۱۵ مرد و ۱۵ زن داوطلب مورد بررسی قرار گرفتند و برای همه آزمون مشابهی برای سنجش حافظه در نظر گرفته شد.

در ابتدا همه آنها در شرایطی آزمایش شدند که هیچ نوع اشعه وای ‌فای در محیط وجود نداشت. در این شرایط وضعیت هر دو گروه مشابه بود اما در مرحله بعد این افراد به مدت ۴۵ دقیقه در معرض اشعه وای ‌فای ۲٫۴ گیگا هرتز قرار گرفتند و در همین زمان مشغول پاسخ ‌دهی به تست حافظه بودند. در این شرایط وضعیت مغز هر دو گروه مورد بررسی قرار گرفت و معلوم شد که فعالیت خانم ‌ها و سطح انرژی ‌شان نسبت به مردان به ‌طور قابل توجهی تغییر کرده است. این نکته برای خانم ‌ها متاثر کننده است اما باید به مردها هم هشدار دهیم که خیال ‌شان خیلی راحت نباشد و آنها هم اگر در معرض مداوم اشعه ‌های وای فای باشند، تغییر نا خوشایندی در عملکرد مغز شان به وجود می آید.

چگونه از خطرات وای فای در امان بمانیم؟
این روز ها که همه ما در محاصره شبکه‌ های اینترنت‌ در محیط های کاری، فضاهای عمومی و در خانه هستیم دور شدن از اشعه هایی که این همه از مضراتشان صحبت کردیم کمی سخت است. یکی از ساده ‌ترین کار هایی که برای کم کردن خطرات وای فای می توانیم بکنیم این است که سعی کنیم لپ‌تاپ، موبایل و تبلت ‌ها را در نزدیکی بدن ‌مان نگه نداریم و بعد از اینکه کارمان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیریم.

در مواقعی که از این دستگاه ‌ها استفاده نمی‌ کنید لزومی ندارد که از صبح تا شب در اطراف ‌تان روشن باشند. بنابراین به سرعت آن ها را خاموش کنید تا ضمن استفاده از تکنولوژی، سلامتی‌ تان را به خطر نیندازید.



مطالب مرتبط با موضوع

اگر می خواهید یک هدفون خوب برای گوش کردن به صدای موسیقی یا فیلم بخرید باید چه چیزی را مدنظر قرار دهید؟چه نکات برجسته ای در مورد یک هدفون خوب وجود دارد؟ نام برترین کمپانی های تولید کننده هدفون چیست؟

کلیک- معمولا همه ی ما تجربه ی خرید یک یا چندبار هدفون را داریم، علت به وجود آمدن هدفون ها به شکل امروزی تمایل به شنیدن صدای موسیقی با صدای بالا بود بدون اینکه مزاحم دیگران شویم. در حالی که بسیاری از اشخاص محو زیبایی های یک هدفون می شوند و اقدام به خرید می کنند نمی دانند که چیزی که باید به دنبال آن باشند یک هدفون با کیفیت خوب است و مشخصات اصلی یک هدفون خوب شامل ظاهرتبلیغاتی آن نمی شود، اگر می خواهید یک هدفون خوب بخرید باید برای شما مشخصاتی از جمله فرکانس پاسخگویی(Frequency) امپدانس(Impedance) و حساسیت (Sensitivity) و در نهایت درایور(Driver)اهمیت داشته باشد.

در ادامه با ما همراه باشید تا توضیح هر کدام را متوجه شوید.

فرکانس پاسخگویی (Frequency)

وقتی از سایت فروش اینترنتی لوازم جانبی الکترونیکی می خواهید یک هدفون بخریدحتما با  بخش فرکانس پاسخگویی حتما با اعدادی همچون ۶۰hz ،۲۵hz یا ۱۵hz مواجه می‌شوید که هرکدام مشخصه‌ای از بازه قدرت تولید صدا در یک هدفون است. همان‌طور که می‌دانید واحد سنجش یا اندازه‌گیری صداهرتز(Hertz)  است که فرکانس یا هرتز پایین‌تر مربوط به باس(Bass) و فرکانس‌های بالا نیز طبعا مرتبط با صداهای صداهای زیر(Treble)هستند. به عنوان مثال هنگامی که محدوده صدای یک هدفون از ۱۵ هرتز شروع می‌شود، باس قوی‌تری نسبت به یک هدفون با محدوده آغازی از ۲۵ هرتز ارائه می‌دهد و به همین ترتیب محدوده نهایی فرکانس‌های بالاتر مانند ۵۰ کیلوهرتز یا ۳۰ کیلوهرتز نیز به همین ترتیب در تولید صداهای زیر عمل می‌کنند.

ولی در اینجا به یک نکته  نیز باید اشاره کرد، اینکه گوش یک انسان عادی در بیشترین حالت قادر به تشخیص فرکانسی معادل با ۲۰ کیلوهرتز یا ۲۰۰۰۰ هرتز است که البته گوش انسان با شنیدن چنین فرکانسی ممکن است دچار مشکلاتی از جمله ناشنوایی شدید یا حتی کر شدن شود پس به اعدادی همچون ۵۰ کیلوهرتز یا ۶۵ کیلوهرتز توجهی نکنید چون ارزش فنی ندارد  و  صرفا یک هیاهوی تبلیغاتی می باشد.

امپدانس(Impedance)

هدفون‌ها با جریان برق کار می‌کنند و به همین علت در صورتی که هدفون‌های قوی نداشته باشید، به مرور زمان فرسوده و خراب می‌شوند؛ با توجه به این موضوع، جریان الکتریسیته ویبره یا لرزشی خفیف در هدفون‌ها ایجاد می‌کند که در گوش شما با صدایی مانند خش‌خش شنیده می‌شود و قطعا صدایی جذاب و دلپذیر نخواهد بود اما برای از بین‌بردن این صدا چه باید کرد؟ برای نابود کردن چنین صداهایی به امپدانس پناه می‌آوریم. واحد سنجش امپدانس اهم (Ohm)است که طبعا هرچه بالاتر باشد، خش‌خش کمتر است.

 اگر بخواهیم این موضوع را برای شما ساده‌تر توضیح دهیم، هدفونی که امپدانس بالاتری دارد طبعا صداهای مزاحمی از جمله موارد ذکر شده را کمتر تولید می‌کند که رقم استاندارد یا فراگیر برای امپدانس نیز ۳۲ اهم است که اکثر هدفون‌ها از این میزان امپدانس بهره‌مند می‌شوند. پس در هنگام خرید یک هدفون به این عدد بر روی مشخصات هدفون دقت کنید.

حساسیت (Sensitivity)

میزان حساسیت یا فشار صدا توسط دسی‌بل (db)اندازه‌گیری می‌شود بدین معنی که  کمترین صدا یا اصطلاحا آهسته‌ترین صدا ۰ دسی‌بل است و بیشترین صدایی که می‌تواند تقریبا گوش شما را کاملا کر کند، ۸۵ دسی‌بل است. این میزان صدا پرده گوش را پاره نمی‌کند یا اصطلاحا به یک‌باره کر نمی‌شوید اما به مرور زمان و طی مدتی که چندان طولانی هم نخواهد بود قطعا آسیب جدی به شنوایی‌تان وارد خواهد کرد اما گوش‌دادن به موسیقی با صدای آرام برای بسیاری از اشخاص دلپذیر نیست. سعی کنید تعادل را در میزان صدای پخش شده رعایت کنید تا همیشه از نعمت شنوایی سالم بهره مند باشید.

درایور (Driver)

در توضیح درایور باید گفت که این بزرگترین و شاخص‌ترین تفاوت میان هدفون‌ها اندازه و قدرت Drivers یا درایورهای آن‌هاست؛ هدفون‌های On-Ear (روی گوشی) فضای بسیار زیادی برای قرار گرفتن درایور در گوشی‌ها به کمپانی تولیدکننده می‌دهند که این مورد یکی از نقص‌های In-Ear( ایرفون‌ها) است زیرا ایرفون‌ها بسیار کوچک‌تر از آن هستند که بتوان یک درایور بزرگ یا چندین درایور متنوع را در آنها جا داد.

اگر می خواهید بدانید که تعداد درایورها در هدفون‌های قوی و بزرگ معمولا چندتاست؟ باید بگوییم که  از ۴ درایور برای پوشش انواع صداهای با فرکانس بالا و پایین بهره می‌برند حال آنکه ایرفون‌ها اغلب از ۲ درایور استفاده می‌کنند که طبعا صدای ضعیف‌تری تولید خواهند کرد. البته یک نکته دیگر نیز وجود دارد که هدفون‌های روی‌گوشی میزان قابل توجهی از صدای تولید شده را هدر داده و نمی‌توانند آن را به‌صورت متمرکز وارد گوش کنند حال آنکه ایرفون‌ها دقیقا در مجرای گوش قرار‌گرفته و صدا را بسیار کمتر از معمول هدر می‌دهند.

در پایان اگر می خواهید برای خریدن یک هدفون خوب هزینه ی زیادی خرج کنید شاید بخواهید بدانید که چه برندی بهترین هدفون‌ را تولید می‌کند؟ حتما موزیک ویدئوهای خواننده های خارجی را دیده اید اغلب آنها یک هدفون را روی گوش خود دارند و احتمالا فهمیده اید که به کدام  برند اشاره می کنیم  بله درست است! Beats  کمپانی Beats Electronics از سال ۲۰۰۶ توسط Dr. Dre خواننده معروف  سبک رپ و همکار امینم  شروع به کار کرد و پس از آن با تبلیغاتی وسیع ذهن کاربران را در سراسر جهان به‌گونه‌ای مسخ کرد که محصولات برند‌های رقیب نمونه‌هایی تقلبی و یا آماتور به نظر برسند اما آیا این حقیقت دارد؟

ما می توانیم برای شما مثال برند آلمانی  Sennheiser  که یک کمپانی خصوصی تولید کننده محصولات صوتی از جمله هدفون، میکروفون، اسپیکر و غیره است  را بیاوریم که در سال ۱۹۴۵ میلادی  پا به عرصه گذاشته است و از آن تاریخ تا‌کنون به‌صورت کاملا حرفه‌ای به تولید محصولات صوتی پرداخته است؛ یک کمپانی که  قدمت ۷۰ ساله دارد مطمئنا در کار تولید این ابزار زبردست است.می توانیم از کمپانی های ۶۷ و ۵۳ ساله AKG و Audio Technica  هم نام ببریم که به خوبی در این عرصه فعالیت دارند و توانسته اند بارها بهترین بودن خودشان را نشان دهند. اگر می خواهید یک هدفون خوب بخرید اسیر تبلیغات کاذب و ظاهر نشوید و به دنبال مشخصات اصلی بروید.







سجاد خلیلی
با سلام
خوشحال میشویم از مقاله ما در زمینه افزایش بازدید وبلاگ دیدن فرمایید
مقاله افزایش بازدید وبلاگ
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan