- سه شنبه ۲۰ مهر ۹۵
- ۲۱:۱۰
برد پیت چگونه به شهرت رسید؟
وبسایت
روزیاتو: نزدیک به دو دهه است که پای برد پیت به هالیوود باز شده. امروزه
او یکی از شناخته شده ترین شخصیت های صنعت سینمای ایالات متحده به شمار می
رود. اگرچه ممکن است چهره او در نخستین نقش آفرینی های سینمایی اش تاثیر
فراوانی داشته اما نمی توان نبوغ، استعداد و توانایی وی در عرصه بازیگری و
تهیه کنندگی در سال های بعدی زندگی هنری اش را منکر شد.
پیت در بسیاری از نقش های تاریخ ساز سینما، از جمله «تلما و لوئیس» (Thelma and Louise)، «مصاحبه با خون آشام» (Interview with the Vampire)، «مانی بال» (Moneyball)، «رودخانه ای در آن میان می خروشد» (A River Runs Through It) و «یازده یار اوشن» (Ocean’s Eleven) نقش آفرینی کرده است.
داستان زندگی این ستاره سینما، در طول سالیان متمادی، فروش خوبی را برای مطبوعات به همراه داشته، او نقش های کلیدی را مقابل بازیگران مطرحی چون، گوئینت پالترو، جنیفر آنیستون و آنجلینا جولی که نزدیک است لقب همسر سابق او را بگیرد، بازی کرده است.
پیت در بسیاری از نقش های تاریخ ساز سینما، از جمله «تلما و لوئیس» (Thelma and Louise)، «مصاحبه با خون آشام» (Interview with the Vampire)، «مانی بال» (Moneyball)، «رودخانه ای در آن میان می خروشد» (A River Runs Through It) و «یازده یار اوشن» (Ocean’s Eleven) نقش آفرینی کرده است.
داستان زندگی این ستاره سینما، در طول سالیان متمادی، فروش خوبی را برای مطبوعات به همراه داشته، او نقش های کلیدی را مقابل بازیگران مطرحی چون، گوئینت پالترو، جنیفر آنیستون و آنجلینا جولی که نزدیک است لقب همسر سابق او را بگیرد، بازی کرده است.
در اینجا مسیر زندگی کودکی اهل میسوری ایلات متحده آمریکا و رسیدنش به هالیوود و متعاقب آن شهرت یافتنش را با هم مرور کنیم:
او در ۱۸ دسامبر سال ۱۹۶۱ میلادی (۱۳۴۰ شمسی) در شوانیِ ایالت اوکلاهامای آمریکا متولد و در اسپرینگفیلد میسوری بزرگ شد. وی بزرگ ترین فرزند خانواده بود. پدرش، بیل پیت، صاحب یک شرکت کامیون و مادرش، جین پیت، مشاوره خانواده محسوب می شد. برد پیت به دبیرستان کیکاپو می رفت و عضو تیم های گلف، شنا و تنیس آن مدرسه بود.
پس از گرفتن مدرک روزنامه نگاری از دانشگاه میسوری، در اواخر دهه ۹۰میلادی به دنبال عشقش یعنی فیلم و سینما رفت. او بدنیا آمده بود که بازیگر و تهیه کننده شود.
او در ابتدای ورودش به لس آنجلس، چند ماهی راننده لیموزین بود و در همین زمان درکلاس های بازیگری هم شرکت می کرد. تنها در مدت ۷ ماه توانست یک پیشنهاد بازی پیدا کند. برد در سال ۱۳۶۶ و برای اولین بار در سریال «جهانی دیگر» (Another World) دیگر ایفای نقش کرد. متعاقب آن و در همان سال در فیلم «دردهای بزرگ شونده» (Growing Pains) و دو سال بعد هم در دو نقش متفاوت دیگر بازی نمود.
او در سال ۱۳۷۰ شمسی، نقش کوچکی را در فیلم «تلما و لوئیس» بازی کرد که در آن رُل یک مسافر بین راهی را ایفا می نمود؛ نقش مقابل برد پیت را جنی دیویس بازی عهده دار بود.
یک سال پس از نقش آفرینی در فیلم تلما و لوئیس، در فیلم رابرت ردفورد با نام «رودخانه ای در آن میان می خروشد» (A River Runs Through It) بازی کرد. این همان نقشی بود که برای وی در هالیوود شهرت را به همراه آورد.
تا
سال ۱۳۷۱ شمسی، با بازیگرانی چون ژل شولن، رابین گیوِنز و ژولیت لوئیس
روابط عاطفی داشت. او در فیلم "کالیفرنیا” نقش مقابل ژولیت لوئیس را بازی
کرد. آنها در این فیلم، نقش یک زوج ولگرد و قانون شکن را بازی کردند. برد
پیت و ژولیت لوئیس، سال ۱۳۶۸، در سریال تلویزیونی «خیلی جوان برای مردن»
(Too Young to Die) که برای شبکه اِن بی سی ساخته شده بود نیز حضور داشتند.
در سال ۱۳۷۳ به عنوان یک هنرپیشه محبوب و شناخته شده، همراه تام کروز و کریستن دانست، در فیلم دیگری به نام "مصاحبه با خون آشام” نقش آفرینی کرد. انی رایس، نویسنده کتاب مصاحبه با خون آشام در ابتدا بسیار از بازی تام کروز و برد پیت ابراز ناخشنودی می کرد اما زمانی که این فیلم را دید، نظرش کاملا تغییر نمود.
از بهترین هایی که برد پیت در هالیوود از خود ارائه داد می توان به فیلم «مصاحبه» و نیز «افسانه سقوط» (Legends of the Fall) و فیلمِ «هفت» (Seven) به کارگردانی دیوید فینچر اشاره کرد. اما این فیلمِ «دوازده میمون» (Twelve Monkeys)، به کارگردانی تِری گیلیام بود که در سال ۱۳۷۴ نخستین نامزدی جایزه اسکار و اولین جایزه گُلدِن گلوب را از آن پیت کرد.
در سال ۱۳۷۴ وارد رابطه عاطفی با هنرپیشه مطرح هالیوود، گوئینت پالترو، شد. این رابطه تا دو سال ادامه پیدا کرد اما به دلایل نامعلومی، در سال ۱۳۷۶ به هم خورد.
او در سال ۱۳۷۶ برای ماجراجویانه ترین فیلمی که بازی کرد یعنی «هفت سال در تبت» (Seven Years in Tibet) به آرژانتین رفت. بازی در این فیلم برای همیشه او را از رفتن به کشور چین محروم ساخت.
در سال ۱۳۷۸ با بازیگر مشهور سریال پرطرفدار "دوستان” در یک قرار کاری آشنا شد که منجر به ازدواج باشکوه آنها در مالیبو و دو سال بعد از آن دیدار شد.
برد پیت در فواصل سال های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۰ در فیلم های بسیاری ایفای نقش کرد. از جمله این فیلم ها می توان به «باشگاه مبارزه» دیوید فینچر (Fight Club)، "اسنچِ” (Snatch)، «مکزیکی» (The Mexican) که نقش مقابلش را جولیا رابرتس بازی کرده بود، «ملاقات با جو بلک» (Meet Joe Black) و «یازده یار اوشن» (Ocean’s Eleven) استیون زُدربِرگ اشاره کرد. پیت در آخرین مورد ذکر شده با بازیگرانی چون جورج کلونی و مت دیمون همبازی بود.
در سال ۱۳۸۳ در فیلم «تروی» (Troy) و در یکی از نقش های اصلی آن ظاهر شد، اما این فیلم چندان که انتظار می رفت فروش نداشت و انتقادات فراوانی نیز به آن شد.
در سال ۱۳۸۳ و زمانی که برد پیت، پروژه بازی در فیلم آقا و خانم اسمیت را برعهده گرفت، عملا اتفاق بزرگی در زندگی خصوص اش با خانم آنجلینا جولی را رقم زد. در همان سال شایعات فراوانی مبنی بر روابط بازیگران این فیلم بر زبان ها افتاد و خبرهایی نیز مبنی بر مشکلاتی در زندگی مشترک برد پیت و جنیفر آنیستون منتشر شد.
شهریور یک سال بعد، جنیفر آنیستون و برد پیت رسما جدایی خود را اعلام کردند و چند ماه بعد نیز رسما از هم جدا شدند. ناگفته نماند که پس ازمدتی در مراسم کن سال ۲۰۰۴، و در رونمایی از فیلم تروی، آنیستون و پیت بازهم در کنار هم ظاهر شدند.
در طول سال های متمادی پس از تمامی این اتفاقات، برد پیت در بسیاری از فیلم ها ایفای نقش کرد که از میان آنها می توان به Babel ساخته برادران کوهن، «بعد از خواندن بسوزان» (Burn After Reading)، «مورد عجیب بنجامین باتن» (The Curious Case of Benjamin Button)، «حرامزاده های لعنتی» (Inglorious Basterds) ساخته تارانتینو و Moneyball اشاره کرد. لازم است یادآور شویم فیلم بنجامین باتن داستان زندگی مردی را به تصویر می کشد که روند زندگی اش برعکس است، یعنی از پیری به سمت جوانی می رود.
در سال ۱۳۹۳ برد پیت، نخستین جایزه اسکار خود را برای فیلم «دوازده سال بردگی» به دست آورد. او این جایزه را نه برای بازیگری بلکه برای تهیه کنندگی این درام اسطوره ای و با نظارت کمپانی پلن بی اینترتینمنت معروف به کمپانی پِلن بی، از آن خود کرد.
پس از شروع رابطه عاشقانه برد پیت و آنجلینا جولی در سال ۱۳۸۴، بالاخره این زوج در سال ۱۳۹۳ و در یک جشن خصوصی در فرانسه رسما ازدواج کردند. آنها ۶ فرزند دارند که ۳ تا را به فرزندی قبول کرده اند.
سال گذشته، این زوج هنری در فیلم در By the Sea در کنار هم نقش آفرینی کردند. این فیلم را که جولی نوشته، داستان زندگی زوجی در فرانسه را روایت می کند که برای حفظ زندگی مشترک شان تلاش می نمایند.
همچنین برد پیت در سال گذشته در فیلمی با نام The Big Shortکه در مورد بازار مسکن است نقش آفرینی کرد، ضمن اینکه او تهیه کنندگی این فیلم را نیز عهده دار بود. وی برای تهیه کنندگی فیلم یاد شده، نامزد دریافت جایزه اسکار شد.
به تازگی و در شهریور ماه سال ۱۳۹۵ پس از ۱۱ سال آشنایی و ۲ سال زندگی رسمی مشترک، آنجلینا جولی تقاضای طلاق کرده. او درخواست حضانت هر ۶ فرزند این خانواده را دارد. تصویر بالا برد پیت و آنجلینا جولی را در فرودگاه بین المللی ناریتا، در سال ۱۳۸۹ نشان می دهد.
مطالب مرتبط با موضوع
در حالی که بسیاری از ستاره ها و چهره های هالییودی وقت زیادی را برای حضور در شبکه های اجتماعی از جمله توئیتر، اینستاگرام و اسنپچت می گذرانند، ستاره هایی هم هستند که نمی خواهند هیچ نقشی در این سیرک رسانه ای داشته باشند و بعضی از آنها اصلاً از کامپیوتر و اینترنت و در کل فناوری دل خوشی ندارند و یا نمی خواهند میانه ای با آنها داشته باشند.
در اینجا به سلبریتی هایی اشاره کرده ایم که دلشان می خواست در دورانی ساده تر بدون فناوری و بدون دردسرهای شبکه های اجتماعی، زندگی خوش و خرمی داشتند:
لوئی سی. کی.
کریستوفر واکِن
واکن در مصاحبه ای با نیوزویک قبل از اکران شدن فیلم جدیدش گفته بود که استفاده نکردن از کامپیوتر آرامش بخش است. او گفته بود: «همسرم همیشه به من میگه می تونی خودتو توی اینترنت سرچ کنی و کلی کار مازوخیستی انجام بدی. من هرگز چنین وسوسه ای نداشتم.» ظاهراً هر وقت واکن قرار است در فیلمی بازی کند، تهیه کنندگان به او یک تلفن همراه می دهند و وقتی فیلمبرداری به پایان می رسد، او خود تلفن را پس می دهد.
وینونا رایدر
در سال 2010 بود که رایدر در مصاحبه ای گفت که هرگز از اینترنت استفاده نمی کند. در مصاحبه دیگری گفته بود که تقریباً هرگز از کامپیوتر نیز استفاده نمی کند. این ستاره سریال "چیزهای عجیب تر" گفت: «روی گوشی بلکبری ام یه ایمیل دارم و همین. هرگز هیچ وبسایتی رو نخوندم، هرگز.» حالا که بلکبری به تاریخ پیوسته، برایمان سوال است که این خانم بازیگر چطور با مردم ارتباط برقرار می کند.
آنجلینا جولی
در سال 2011، آنجلینا به یو اس ای تودی گفت که برای اولین بار به وبسایت آمازون مراجعه کرده و از گزینه ها و انتخاب های گوناگون این وبسایت شگفت زده شده بود. او در این مورد گفته بود: «مغزم آشفته شده بود و کاملاً گیج شده بودم. به نظرم بهتره از کاتالوگ استفاده کنم.» چند سال قبل از این مصاحبه نیز جولی اعتراف کرده بود که نمی داند چطور باید کامپیوتر را روشن کند!
برد پیت
آقای پیت که به زودی شوهر سابق آنجلینا جولی می شود نیز کم از همسرش ندارد. جدا از اینکه او توئیتر ندارد – مثل بیشتر چهره هایی که در این لیست از آنها نام برده شده – پیت علناً گفته که نمی داند کامپیوتر چطور کار می کند و اصلاً نمی خواهد در چیزی که آن را "ماشین تبلیغات" می نامد مشارکت داشته باشد. او در این مورد در سال 2009 به نیوزویک گفته بود: «یه موجود کاملاً متفاوت هست که تو رو داخلش می کشه. باید بری و خودتو بهش بفروشی. این چیزیه که من هیچوقت باهاش میونه ای نداشتم.»
اِلتون جان
حدود ده سال قبل، التون جان جسورانه اعلام کرده بود که کل اینترنت باید به مدت 5 سال دیگر تعطیل شود. این موزیسین بریتانیایی آن زمان اینطور دلیل آورده بود که موسیقی ضرر و زیان عظیمی از ظهور ارتباطات آنلاین و به اشتراک گذاری محتوا متحمل می شود. او به مجله بریتانیایی سان گفته بود: «بیایید بریم تو خیابونا و تظاهرات کنیم و به جای اینکه تو خونه بشینیم و وبلاگ نویسی کنیم، به این قضیه اعتراض کنیم.»
جورج کلونی
کلونی یکی از مخالفین سرسخت فیسبوک و توئیتر است. او درباره پیوستن به فیسبوک گفته بود: «ترجیح می دم در پخش زنده تلویزیونی زیر تیغ سرد جراحی برم تا اینکه صفحه فیسبوک داشته باشم.» در مورد توئیتر نیز به مجله اسکوآیر گفته بود: «فکر می کنم هر کی معروفه خیلی دیوونه ست اگه بره تو توئیتر!»
ریچل مکآدامز
در سال 2009، مکآدامز اعتراف کرد که تقریباً در دوران تاریک قرون وسطایی زندگی می کند و تلویزیون ندارد و از رادیو اخبار را دنبال می کند و در ارسال ایمیل واقعاً کند است. خوشبختانه حالا می تواند از نتفلیکس استفاده کند.
اِمینم
امینم در سال 2010 به اسپین دلایل یاد نگرفتن کار با کامپیوتر را گفته بود: «اینکه نمی دونم چطور با کامپیوتر کار کنم دلیلش اینه که اگه یاد بگیرم، باید کل روز بشینم نظراتی که درباره م نوشتن رو بخونم و این دیوونه م می کنه.» با آنکه او در سال 2009 به توئیتر پیوست، در طول این 7 سال فقط 615 بار توئیت زده است.
شیلین وودلی
شاید فکر کنید این خانم جوان که در فیلم های سه گانه آینده گرایانه «ناهمتا» بازی کرده، عاشق فناوری است، ولی این ستاره مشهور چندین و چند بار به دیلی بیست گفته که به ندرت از اینترنت استفاده می کند و تلفن همراه ندارد و خیلی به فناوری علاقه ندارد. او اینطور می گوید: «هر چه بیشتر از هیاهوی تکنولوژیک دور باشید، آزادی بیشتری خواهید داشت.»
جیک جیلنهال
دو سال پیش جیلنهال با یو اس ای تودی مصاحبه کرده بود و از افرادی که بیشتر سرشان در تلفن همراهشان است تا افراد حاضر در پیرامونشان، ناراحتی اش را ابراز کرده و گله کرده بود و اینطور گفته بود: «همه ش سرمان پائین است. هیچکس بالا را نگاه نمی کند.» علیرغم آنکه طرفدارانش دوست دارند او را در شبکه های اجتماعی ببیند و شاهد سلفی ها و اسنپ هایش باشند، جیلنهال نمی خواهد در دید عموم باشد.
جنیفر لارنس
در سال 2014، لارنس به رادیو 1 بی بی سی گفت که شبکه های اجتماعی و فناوری او را گیج می کنند: «من خیلی در کار با تلفن های همراه و فناوری خوب نیستم. نمی تونم ایمیل هامو دائماً چک کنم، بنابراین حتی فکر کردن درباره توئیتر هم برام قابل تصور نیست.» آینده او چندان در این خصوص روشن نیست و حتی لارنس اضافه کرده که هرگز به توئیتر نخواهد پیوست.
در حالی که بسیاری از ستاره ها و چهره های هالییودی وقت زیادی را برای حضور در شبکه های اجتماعی از جمله توئیتر، اینستاگرام و اسنپچت می گذرانند، ستاره هایی هم هستند که نمی خواهند هیچ نقشی در این سیرک رسانه ای داشته باشند و بعضی از آنها اصلاً از کامپیوتر و اینترنت و در کل فناوری دل خوشی ندارند و یا نمی خواهند میانه ای با آنها داشته باشند.
مثلاً کریستوفر
واکن را در نظر بگیرید که اخیراً به نیوزویک گفته هرگز وسوسه نشده که
"کارهای مازوخیستی" با کامپیوتر انجام دهد و مثلاً اسم خودش را در گوگل سرچ
کند.
در اینجا به سلبریتی هایی اشاره کرده ایم که دلشان می خواست در دورانی ساده تر بدون فناوری و بدون دردسرهای شبکه های اجتماعی، زندگی خوش و خرمی داشتند:
لوئی سی. کی.
لوئی
سی. کی. در مصاحبه ای که اخیراً با برنامه "تونایت شو" داشت به جیمی فالون
گفت که قسم خورده یک ماه از اینترنت استفاده نکند و قصد ندارد بعد از آن
هم از اینترنت استفاده کند. این کمدین آمریکایی قبلاً هم مخالف سرسخت
استفاده دائمی از تلفن همراه بود و در سال 2013 در مصاحبه ای با کونان
اوبراین گفته بود که استفاده دائمی از تلفن همراه توانایی آنها برای همدردی
و حس غم و شادی را فرسوده می کند
کریستوفر واکِن
واکن در مصاحبه ای با نیوزویک قبل از اکران شدن فیلم جدیدش گفته بود که استفاده نکردن از کامپیوتر آرامش بخش است. او گفته بود: «همسرم همیشه به من میگه می تونی خودتو توی اینترنت سرچ کنی و کلی کار مازوخیستی انجام بدی. من هرگز چنین وسوسه ای نداشتم.» ظاهراً هر وقت واکن قرار است در فیلمی بازی کند، تهیه کنندگان به او یک تلفن همراه می دهند و وقتی فیلمبرداری به پایان می رسد، او خود تلفن را پس می دهد.
وینونا رایدر
در سال 2010 بود که رایدر در مصاحبه ای گفت که هرگز از اینترنت استفاده نمی کند. در مصاحبه دیگری گفته بود که تقریباً هرگز از کامپیوتر نیز استفاده نمی کند. این ستاره سریال "چیزهای عجیب تر" گفت: «روی گوشی بلکبری ام یه ایمیل دارم و همین. هرگز هیچ وبسایتی رو نخوندم، هرگز.» حالا که بلکبری به تاریخ پیوسته، برایمان سوال است که این خانم بازیگر چطور با مردم ارتباط برقرار می کند.
آنجلینا جولی
در سال 2011، آنجلینا به یو اس ای تودی گفت که برای اولین بار به وبسایت آمازون مراجعه کرده و از گزینه ها و انتخاب های گوناگون این وبسایت شگفت زده شده بود. او در این مورد گفته بود: «مغزم آشفته شده بود و کاملاً گیج شده بودم. به نظرم بهتره از کاتالوگ استفاده کنم.» چند سال قبل از این مصاحبه نیز جولی اعتراف کرده بود که نمی داند چطور باید کامپیوتر را روشن کند!
برد پیت
آقای پیت که به زودی شوهر سابق آنجلینا جولی می شود نیز کم از همسرش ندارد. جدا از اینکه او توئیتر ندارد – مثل بیشتر چهره هایی که در این لیست از آنها نام برده شده – پیت علناً گفته که نمی داند کامپیوتر چطور کار می کند و اصلاً نمی خواهد در چیزی که آن را "ماشین تبلیغات" می نامد مشارکت داشته باشد. او در این مورد در سال 2009 به نیوزویک گفته بود: «یه موجود کاملاً متفاوت هست که تو رو داخلش می کشه. باید بری و خودتو بهش بفروشی. این چیزیه که من هیچوقت باهاش میونه ای نداشتم.»
اِلتون جان
حدود ده سال قبل، التون جان جسورانه اعلام کرده بود که کل اینترنت باید به مدت 5 سال دیگر تعطیل شود. این موزیسین بریتانیایی آن زمان اینطور دلیل آورده بود که موسیقی ضرر و زیان عظیمی از ظهور ارتباطات آنلاین و به اشتراک گذاری محتوا متحمل می شود. او به مجله بریتانیایی سان گفته بود: «بیایید بریم تو خیابونا و تظاهرات کنیم و به جای اینکه تو خونه بشینیم و وبلاگ نویسی کنیم، به این قضیه اعتراض کنیم.»
جورج کلونی
کلونی یکی از مخالفین سرسخت فیسبوک و توئیتر است. او درباره پیوستن به فیسبوک گفته بود: «ترجیح می دم در پخش زنده تلویزیونی زیر تیغ سرد جراحی برم تا اینکه صفحه فیسبوک داشته باشم.» در مورد توئیتر نیز به مجله اسکوآیر گفته بود: «فکر می کنم هر کی معروفه خیلی دیوونه ست اگه بره تو توئیتر!»
ریچل مکآدامز
در سال 2009، مکآدامز اعتراف کرد که تقریباً در دوران تاریک قرون وسطایی زندگی می کند و تلویزیون ندارد و از رادیو اخبار را دنبال می کند و در ارسال ایمیل واقعاً کند است. خوشبختانه حالا می تواند از نتفلیکس استفاده کند.
اِمینم
امینم در سال 2010 به اسپین دلایل یاد نگرفتن کار با کامپیوتر را گفته بود: «اینکه نمی دونم چطور با کامپیوتر کار کنم دلیلش اینه که اگه یاد بگیرم، باید کل روز بشینم نظراتی که درباره م نوشتن رو بخونم و این دیوونه م می کنه.» با آنکه او در سال 2009 به توئیتر پیوست، در طول این 7 سال فقط 615 بار توئیت زده است.
شاید فکر کنید این خانم جوان که در فیلم های سه گانه آینده گرایانه «ناهمتا» بازی کرده، عاشق فناوری است، ولی این ستاره مشهور چندین و چند بار به دیلی بیست گفته که به ندرت از اینترنت استفاده می کند و تلفن همراه ندارد و خیلی به فناوری علاقه ندارد. او اینطور می گوید: «هر چه بیشتر از هیاهوی تکنولوژیک دور باشید، آزادی بیشتری خواهید داشت.»
جیک جیلنهال
دو سال پیش جیلنهال با یو اس ای تودی مصاحبه کرده بود و از افرادی که بیشتر سرشان در تلفن همراهشان است تا افراد حاضر در پیرامونشان، ناراحتی اش را ابراز کرده و گله کرده بود و اینطور گفته بود: «همه ش سرمان پائین است. هیچکس بالا را نگاه نمی کند.» علیرغم آنکه طرفدارانش دوست دارند او را در شبکه های اجتماعی ببیند و شاهد سلفی ها و اسنپ هایش باشند، جیلنهال نمی خواهد در دید عموم باشد.
جنیفر لارنس
در سال 2014، لارنس به رادیو 1 بی بی سی گفت که شبکه های اجتماعی و فناوری او را گیج می کنند: «من خیلی در کار با تلفن های همراه و فناوری خوب نیستم. نمی تونم ایمیل هامو دائماً چک کنم، بنابراین حتی فکر کردن درباره توئیتر هم برام قابل تصور نیست.» آینده او چندان در این خصوص روشن نیست و حتی لارنس اضافه کرده که هرگز به توئیتر نخواهد پیوست.
- سلبریتی ها
- ۲۷۵