ماجرای دعوای لفظی جنجالی کواکبیان و لاریجانی برای نامه نگاری با رهبری | حاشیه های دنیای سیاست

  • ۱۳:۳۱


دعوای لفظی کواکبیان و لاریجانی برای نامه نگاری با رهبری



دعوای لفظی کواکبیان و لاریجانی برای نامه نگاری با رهبری


دعوای لفظی لاریجانی رئیس مجلس و کواکبیان نماینده تهران بر سر نامه نگاری لاریجانی با رهبری مباحثه لفظی داشتند که با شوخی لاریجانی همراه شد.

در جریان بررسی لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور که از شورای نگهبان به مجلس بازگشته بود، علی لاریجانی چندین بار به مکاتبه اش با رهبری در این باره اشاره کرد. در بررسی یکی از بندها کاظم دلخوش به عنوان مخالف ثبت نام کرده بود که لاریجانی به شوخی خطاب به او گفت:‌ آقای دلخوش شما مخالفید؟ بعیداست. به قیافه تان نمی‌ آید.

ظاهرا واقعا به قیافه دلخوش نمی آمد، چون او وقتش را به مصطفی کواکبیان،‌ نماینده تهران داد. این دو نفر در صحن علنی در کنار هم می نشینند و با اینکه از دو جناح مختلف هستند اما از این دست بده بستان ها زیاد دارند.

کواکبیان اما بیشتر از اینکه قصد مخالفت داشته باشد، بنا داشت به رئیس مجلس اخطار بدهد. او گفت: آقای رئیس شما قسم خوردید که هر زمان هر یک از نمایندگان اخطاری داشت، مذاکرات را متوقف کرده و به تذکر و اخطار گوش دهید. ما از روز اول با شما رفاقت داشتیم اما شما تا اسم ما می آید اصلا به اخطار ها توجهی نمی کنید.

لاریجانی در پاسخ به او گفت: شما که مدام دارید اخطار می دهید.

کواکبیان سپس در توضیح اخطارش گفت: شما چند بار گفتید که به رهبری نامه نوشته اید. شما با چه اختیاری این نامه را نوشته اید؟

لاریجانی پاسخ داد: مگر نامه نگاری بنده نیازی به اجازه شما دارد؟ از حالا یک دفتری در کنار دفترم درست می کنم تا هر نامه ای خواستم بنویسم، ممهور به مهر پرفسور کواکبیان شود.

رئیس مجلس ادامه داد: چه ایرادی است که می گیرید؟ رئیس مجلس می تواند هر نوع نامه نگاری داشته باشد.

کواکبیان سپس به موضوع مخالفت خود پرداخت و درباره حذف موادی که شورای نگهبان به آنها ایراد اصل ۷۵ قانون اساسی گرفته بود، گفت: شورای نگهبان می تواند مخالفت کند و ما می توانیم به مجمع ارجاع دهیم.

لاریجانی نیز پاسخ داد: شما تفسیر شورای نگهبان را درباره اصل ۷۵ را ببینید، گفته نمی توانید ایراد اصل ۷۵ را به مجمع ارجاع دهید. من دارم مشکل این بن بست را حل می کنم.

اما ماجرا به همین گفت و گوها ختم نشد. نادر قاضی پور نیز در تذکری در مقام حمایت از رئیس مجلس برآمد. نماینده مردم ارومیه گفت:‌ بند چهار ماده ۲۲ ایین نامه می گوید امضای کلیه نامه های پارلمانی بر عهده رئیس مجلس است. من به شما رای داده ام و درباره مطالبی که به شما می گویند باید حمایت کنم.لاریجانی در پاسخ به قاضی پور نیز گفت: ایرادی که اقای کواکبیان گفت غیر از این بندی است که شما خواندید اما من همچنان حق دارم نامه بنویسم. نامه هم زیاد می نویسم، شما در جریان یکی از اینها قرار گرفته اید.



مطالب مرتبط با موضوع


"مصطفی کواکبیان" در خانواده‌ای متدین در  اسفند 1341 در محله جهادیه شهر سمنان متولد شد، وی پنجمین فرزند خانواده خود است.

وی دوره ابتدایی را در دبستان بوعلی سینا و مقطع راهنمایی را در مدرسه آیت‌الله کاشانی گذراند و دیپلم ریاضی فیزیک خود را در سال ۱۳۵۹ در دبیرستان دکتر شریعتی سمنان اخذ کرد.

"کواکبیان" در سال ۱۳۶۱ ازدواج کرد و هم اکنون صاحب دو فرزند به نام‌های فاطمه و مجید است که فاطمه دانشجوی رشته ژنتیک و مجید دانش آموز کلاس سوم راهنمایی است.

پرورش در خانواده مذهبی و کارگری کواکبیان را به همراهی با مردم حق‌طلب آن روزگار در رویارویی با رژیم ستم‌شاهی فراخواند و علی رغم کمی سن در بسیاری از حرکت‌های انقلابی نقش ایفا کرد و هدایت و تنظیم شعارهای انقلابی مردم را در اکثر تظاهرات ضد استبدادی شهر سمنان بر عهده داشت.

وی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ۳ بار توسط عمال رژیم مستبد شاهنشاهی بازداشت شد و مورد ضرب و شتم زیادی قرار گرفت که البته به دلیل کمی سن پرونده وی به دادگاه اطفال منتقل گردیده و مختومه اعلام شد.

"کواکبیان" پس از پیروزی شکوهمند ملت غیور ایران بر حکومت جبار پهلوی همگام با مردم انقلابی به عنوان مسئول انجمن اسلامی دبیرستان دکتر شریعتی سمنان، در راه تثبیت انقلاب و نظام اسلامی گام برداشت کما اینکه تأسیس تشکیلات "الخمینیون" که بسیاری از اعضای هسته اولیه آن به مقام رفیع شهادت نایل آمده‌اند (آن هم قبل از تشکیل سپاه، کمیته و حزب) یکی دیگر از فعالیت‌های وی  در همین راستا بوده است.

وی به دنبال کار تشکیلاتی در انجمن اسلامی دبیرستان شریعتی و گروه "الخمینیون" و با اعتقاد به ضرورت تشکل‌های اسلامی در طول سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۱ به عنوان قائم مقام دبیر حزب جمهوری اسلامی در استان سمنان فعالیت‌هایی را در راستای اهداف و آرمان‌های والای انقلاب شکوهمند ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) انجام داد.

در خاطره بسیاری از مردم ایران باقی است که حزب جمهوری اسلامی در این دوران در معرض بیشترین حملات و تهمت‌های مخالفان انقلاب قرار داشت و شخصیت ارزشمندی همچون شهید آیت‌الله دکتر بهشتی قدس سره در راس چنین تشکیلاتی سمبلی از مقاومت و سعه صدر بود.

حضور داوطلبانه کواکبیان در جبهه‌های ایثار و شهادت آن هم به فاصله ۲۰ روز پس از شروع جنگ تحمیلی در کنار خیل عظیم نیروهای مردمی و بسیجی و شرکت در عملیات مختلف حتی در زمان تحصیل در دانشگاه نشان از همگامی وی با مردم حقیقت جوی ایران در راه حفظ استقلال کشور و حراست از دستاوردهای انقلاب داشت.

شهادت برادر وی "شهید محمد کواکبیان"، برادر همسر ایشان "شهید عباس یزدی فر" و بسیاری از وابستگان نزدیک و مجروح و جانباز شدن خود ایشان در عملیات فتح المبین از افتخاراتی است که در راستای حفظ دستاوردهای نظام اسلام نصیب وی گردیده است.

"کواکبیان" در سال ۱۳۶۷ وارد نخست وزیری شد و به عنوان معاون دفتر ارتباط نخست وزیر با ائمه جمعه سراسر کشور مشغول به کار شد و در سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰ در دفتر مشاور عالی رئیس جمهور به عنوان کارشناس و مشاور سیاسی دفتر ایشان نسبت به امور اداری و اجرایی کشور وقوف لازم و آشنایی کافی به دست آورد.

"کواکبیان" بر زبان‌های عربی و انگلیسی هم تسلط دارد.

وی در سال ۱۳۶۳ از سوی دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی به کشورهای ایتالیا، سوریه و لیبی اعزام شد کما این که در سال ۱۳۶۷ در دهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، عضو ستاد خارجی دهه فجر در زمان تصدی خاتمی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در سال‌های ۱۳۶۵، ۱۳۶۶، ۱۳۷۰ و ۱۳۸۵ به حج مشرف شد.

وی در مراسم حج خونین سال ۶۶ ضمن مصدومیت شدید در اثر حمله مزدوران آل سعود، از سوی نماینده حضرت امام(ره) و سرپرست حجاج ایرانی به عنوان بهترین مبلغ زباندان معرفی شد و طی مراسمی مورد تقدیر قرار گرفت.

"کواکبیان" همچنین در سال ۱۳۷۰ سرپرستی گروهی ۲۵ نفره از اساتید دانشگاهی و حوزوی و مبلغان را در سفر حج بر عهده داشت که این گروه از برترین گروه‌های تبلیغی در این سال شناخته شد.

وی پس از حضور چشم‌گیر در حزب جمهوری اسلامی در استان سمنان در سال‌های ۵۹ و ۶۰ و شاخه دانشجویی این حزب در دفتر مرکزی تهران در سال‌های ۶۲ و ۶۳ در سال ۱۳۶۸ انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) را به همراه عده‌ای از فارغ التحصیلان این دانشگاه تاسیس کرد. این انجمن با دبیری وی تا سال ۱۳۷۵ فعال بود.

"کواکبیان" پس از دوم خرداد در جهت تحقق شعارهای برخاسته از دوم خرداد به تأسیس و ساماندهی تشکل مدافعین پیام دوم خرداد که اعضای اولیه آن مجموعه‌ای از اعضای ستادهای سابق  خاتمی در شهرهای مختلف استان سمنان بودند، مبادرت ورزید. تشکل مذکور جزء اولین احزاب دوم خردادی بود که پروانه فعالیت و مجوز رسمی از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور دریافت کرد و در کنگره اول خویش نام حزب مردم سالاری را برای خود برگزید.

این تشکل در انتخابات مجلس خبرگان رهبری با حمایت از مرحوم آیت‌الله عالمی و در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای اول با حمایت از نامزدهای اصلاح‌طلب در سطح استان به طور گسترده و موثر وارد عمل شد و علی رغم محدودیت‌‎های عدیده و بضاعت بسیار کم مالی و اجرایی همواره بر مردم شریف و معتقد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و اصول اصلاح‌طلبانه متکی بوده و برای ایجاد جامعه‌ای چند صدایی و زنده و با نشاط تلاش جدی کرده است.

"کواکبیان" با ورود و حضور پررنگ در حزب همبستگی ایران اسلامی، مراتب ترقی و پیشرفت را دراین حزب به سرعت پیمود و در سال ۷۸ و در اولین کنگره سراسری حزب به عنوان عضو شورای عالی و سپس از سوی شورای عالی به عنوان عضو شورای رهبری و معاون اجرایی دبیر کل در سطح وسیع به کار سیاسی پرداخت و تلاش ویژه ای را به عنوان نماینده این حزب در ستاد هماهنگی انتخاباتی جبهه دوم خرداد جهت ایجاد هماهنگی بین ۱۸ گروه و حزب سیاسی در انتخابات مجلس ششم به عمل آورد.

عضویت در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از ابتدای تاسیس و تاسیس خانه احزاب ایران و عضویت در اولین شورای مرکزی آن از جمله افتخارات کارنامه سیاسی دبیر کل حزب مردم سالاری می‌باشد. حزبی که تاکنون به صورت منظم ۱۰ کنگره را برگزار کرده است، در کنگره نهم این حزب ۱۰ نفر از نمایندگان مجلس هشتم به عضویت شورای مرکزی این حزب در آمدند.

وی همچنین سردبیری هفته نامه "همبستگی" ارگان حزب همبستگی ایران اسلامی و مدیر مسوولی نشریه "نماد" ارگان دانشگاه شاهد را برعهده داشته است.

مدیر مسوولی روزنامه ملی و سراسری مردم سالاری یکی از کار مطبوعاتی کواکبیان بوده است که از اول دی ماه ۱۳۸۰ تاکنون بدون وقفه منتشر شده است.

از دیگر فعالیت‌های مدیرمسئول روزنامه مردم سالاری در عرصه مطبوعات دبیری انجمن روزنامه‌های غیردولتی (با عضویت بیش از ۲۴ روزنامه سراسری) از سال ۱۳۸۲ تاکنون بوده است.

کواکبیان تا قبل از دولت نهم عضو "شورای فرهنگ عمومی استان سمنان" و عضو "کمیته تدوین برنامه ۵ ساله سوم در استان" نیز بوده است.

وی در ۲۴ اسفند ۱۳۸۶ با رای مردم به عنوان نماینده حوزه انتخابیه سمنان در مجلس شورای اسلامی دوره هشتم برگزیده شد.

"کواکبیان"  26 اسفند ماه سال گذشته طی یک نشست خبری رسما کاندیداتوری خود را اعلام کرد.

شعار دولت کواکبیان "دولت اخلاق" است.






ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan