ماجرای پیشنهاد جنسی و جنجالی حداد عادل | حاشیه های سیاست ایران

  • ۰۱:۵۶

پیشنهاد جالب توجه غلامعلی حداد عادل


خبرگزاری ایسنا: در جریان برگزاری جلسه 124 شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر غلامعلی حداد عادل، سرفصل‌های رشته تحصیلی خانواده و سلامت جنسی تصویب شد.

در ابتدای این جلسه دکتر غلامعلی حداد عادل از تاسیس معاونت دانشجویی دبیرخانه شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی و تعیین مسئول آن خبر داد و در تشریح وظایف این معاونت افزود: تعداد زیاد دانشجوی شاغل به تحصیل در رشته‌های علوم انسانی احتیاج به ساماندهی دارد و علاوه بر این موضوع استعدادیابی و تشکیل انجمن‌های علمی علوم انسانی از اهم وظایف این معاونت است.
 
دکتر حداد عادل با اشاره به برخی از حساسیت‌های عنوان شده در مورد عنوان این رشته درسی گفت: باید کلمه "جنسی" از حالت ممنوعه خارج شود و بحث علمی و با هدف اصلاح در مورد مسائل جنسی در جامعه علمی رواج پیدا کند.
 
وی افزود: به همین دلیل باید عین عبارت سلامت جنسی در عنوان این رشته درسی باشد، تا نقش خطیر این مبحث در استحکام خانواده مطرح شود.
 
پس از ارائه نظرات اعضاء، کلیات این رشته درسی از تصویب گذشت و سپس گزارش اقدامات صورت گرفته در کارگروه مربوط به رشته درسی خانواده و سلامت جنسی توسط معاون ارتباط با حوزه ارائه شد و اعضاء ضمن تقدیر از این کارگروه، بر لزوم استمرار ارتباط و همکاری با حوزه‌های علمیه نیز تأکید کرد.
 
در ادامه نیز با توجه به تأکید اعضای شورا مبنی بر کاربردی بودن این رشته بر اصلاح سرفصل‌های درسی به منظور نیل به هدف، نیز تأکید کردند.
 
اعضای شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی همچنین با توجه به حساسیت حوزه فعالیت فارغ‌التحصیلان این رشته درسی، بر لزوم احراز صلاحیت‌های اخلاقی این افراد نیز تأکید کردند.
 دستور بعدی جلسه 124 شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی، بررسی سرفصل‌ها و برنامه درسی رشته روانشناسی صنعتی و سازمانی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بود که با توجه به ارائه قبلی این سرفصل‌های جلسات گذشته و اعمال نظرات اعضاء مجدداً در شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی مطرح شد.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضاء همچنین بر استفاده از منابع به روز و جدید، دقت در نحوه اسلامی‌سازی سرفصل‌ها، معطوف بودن سرفصل‌های درسی به حل مشکلات کشور، ترسیم سیاست‌های کلی توسط شورا و اعطای سایر اختیارات به دانشگاه‌ها و بررسی جزئی و دقیق اجزای روابط کار تاکید کردند و پس از بحث و بررسی اعضاء کلیات این رشته درسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز تصویب شد.


مطالب مرتبط با موضوع


خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران سن گرایش به مواد مخدر و ارتباطات نامتعارف را 13 سال اعلام کرد.

الهه راستگو  همزمان با سالروز شهادت شهید محمدحسین فهمیده و روز نوجوان با حضور در گلزار شهدای بهشت زهرا و عطر افشانی مزار این شهید بزرگوار  به بیان  نقش آفرینی نوجوانان در هشت سال جنگ تحمیلی پرداخت و اظهارداشت: 36 هزار دانش آموز شهید و مفقود الاثر و تعداد بی شماری جانباز و آزاده محصل در این دوران بیانگر نقش موثر این قشر از جامعه در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده و براین اساس لازم است این الگوهای اخلاقی و مجاهد بیشتر به دانش آموزان معرفی شوند.

وی تصریح کرد: این افراد با گذشت از تمام لذتهای مادی و معنوی به صیانت از ارزشهای انقلاب پرداختند که جانفشانی و رشادت آنها هیچگاه فراموش نخواهد شد.

رئیس کمیته مشارکتهای مردمی شورای اسلامی شهر تهران  به جنگ نرم دشمن و برنامه ریزی گسترده برای انحراف این نیروی عظیم درکشور اشاره کرد و گفت: سن اعتیاد و گرایش به بسیاری از رفتارهای ناهنجار در جامعه کاهش یافته و این مسئله یعنی همزمان با برنامه ریزی دشمن جهت انحراف از ارزشها ی اسلامی -ایرانی آنچنان که باید برنامه ریزی نکرده‌ایم.

راستگو از آسیبهای ناشی از فضای مجازی و ترویج فرهنگ منحط غربی و بسیاری از ارتباطات نامتعارف به دنبال آن، به عنوان یکی از مشکلات امروز جامعه یاد کرد و افزود:  امروز بزرگترین ضربه به نظام ازناحیه ی همین اتاق های گفتگو در فضای مجازی وارد می شود و اعتیاد به اینترنت در کنار اعتیاد به مواد صنعتی و سنتی خسارتی را به جامعه تحمیل می کند که درصورت عدم ارائه راهکار هرگز قابل جبران نخواهد بود.

وی به تغییر سبک زندگی خانواده ها در سایه استفاده سوء از شبکه های مجازی اشاره کرد و اظهارداشت: لزوم توجه ویژه خانواده ها به نوجوانان و برنامه ریزی آموزش و پرورش برای معرفی الگوی منایسب به آنان ضروری است.

سن گرایش به مواد مخدر و ارتباطات نامتعارف به 13 سال رسیده است

عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سن گرایش به مواد مخدر و ارتباطات نامتعارف مطابق آمارهای گزارش شده  به 13 سال رسیده افزود: موضوعات بیان شده واقعیت تلخ جامعه امروز است و با انکار قطعا قابل درمان نخواهد بود.

راستگو  با تاکید بر لزوم سیاستگذاری و پذیرش واقعیات موجود از سوی مسئولین  یکی از دلایل  گرایش نسل جدید به تفریحات کاذب را خلا های موجود در حوزه رفاهی خانواده ها دانست و افزود: عدم پیش بینی و سیاستگذاری در حوزه رفاه و گردشگری از یک سو و چالش های اقتصادی خانواده ها از سوی دیگر سبب شده تا نوجوان لذت بخش ترین تفریح ارزان یعنی شبکه های انحرافی مجازی ، دوستی های خیابانی و  اعتیاد را انتخاب و اولویت نخست خود قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه انکار واقعیات و عدم بیان آمارهای احصاء شده مانع از آگاهی خانواده ها از  حقیقت و  رفتار بر اساس آن شده تاکید کرد: قطعا خانواده ای که از این موضوعات آگاه باشد به شیوه ای  دیگر از  نوجوان خود مراقبت کرده و بیان برخی مسائل را  که تا پیش از این نادرست می دیده به فرزند خود گوشزد می کند چراکه در سایه ی آگاهی بخشی به نوجوان می توان از بسیاری از خسارتها و آسیب های اجتماعی ممانعت کرد.

کاهش سن خودکشی و  افزایش آمار آن در بین دانش آموزان

رئیس کمیته مشارکتهای مردمی شورای اسلامی شهر تهران کاهش سن خودکشی و  افزایش آمار آن در بین دانش آموزان را  به دلیل مواجهه آنان بابسیاری از مسائل  و ناشی از آگاهی لازم و مهارت حل مسئله پس از آن دانست و گفت: آموزش و پرورش ضمن برنامه ریزی برای آموزش والدین و شفاف سازی براخی واقعیات غیر قابل باور برای آنان باید دانش آموزان را نیز از خطرات درکمینشان آگاه کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan