- شنبه ۱۵ آبان ۹۵
- ۱۴:۳۹
خبرگزاری میزان: پنجمین نشست مبارزه با آسیبهای اجتماعی با موضوع جرایم مواد مخدر و روانگردان با حضور تعدادی از معاونان دادستان و سرپرستان نواحی دادسرای تهران، فرمانده پلیس مواد مخدر کشور و تعدادی از فرماندهان پلیس تهران بزرگ، شرق و غرب استان و نمایندگان برخی نهادهای اجرایی به ریاست دادستان تهران برگزار شد.
خودداری از اظهارنظر پیرامون جرم بودن یا نبودن واگذاری املاک شهرداری
جعفری دولتآبادی با اشاره به ارجاع پروندهی واگذاری املاک شهرداری به دادسرای کارکنان دولت اظهار داشت: با توجه به اظهارات آقای قالیباف در روز سهشنبه یازدهم آبان ماه در شورای شهر تهران، تمام مسوولان اعم از شهردار تهران و دیگر مدیران شهرداری تا اتخاذ تصمیم نهایی از سوی دادستانی، باید از اظهارنظر پیرامون وقوع یا عدم وقوع جرم در این پرونده خودداری کنند.
اهمیت مبارزه با مواد مخدر و روان گردان
دادستان تهران با اشاره به طرح اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و مباحث پیرامون آن و با ذکر پیشنهادهای ارایه شده دائر بر حذف، توقف اجرای مجازات اعدام و یا محدود کردن موارد آن، اظهار داشت اصلاح قانون امری متفاوت از مبارزه با این معضل است؛ نمیتوان با اعلام اصلاح قانون، مبنای مبارزه با جرایم مواد مخدر را سست کرد.
وی خطاب به متولیان اصلاح این قانون گفت: محکومان و متهمان پروندههای بزرگ مواد مخدر نباید احساس کنند مبارزه با مواد مخدر سست شده و یا با اقدامات آنها مقابله نمیشود.
دادستان تهران افزود: از سوی دیگر کسانی که احکام سنگین دارند و مرتکب جرائم مهم شدهاند، نباید احساس کنند که قانون جدید ممکن است وضعیت آنها را تغییر دهد، لذا توصیه میشود نظرات کارشناسی مسؤولان دستگاه قضایی در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.
ضرورت مستثنی شدن قاچاق عمده مواد مخدر و روانگردان از شمول تخفیفات قانونی
جعفری دولتآبادی با تأکید بر این که تمرکز دادستانی و پلیس بر روی پروندههای قاچاق عمده و کلان مواد مخدر است، اظهار داشت: در فرایند اصلاح قانون باید به پروندههای قاچاق عمده مواد مخدر و روانگردان و متهمان این گونه پروندهها توجه خاص گردد و این پروندهها از شمول تخفیفات قانونی مستثنا شده و مرتکبان و محکومان این گونه جرایم نبایستی به برخورداری از چنین تخفیفاتی امیدوار باشند.
وی با بیان این که برخی معتقدند میزان و نوع مجازات محکومین جرائم مواد مخدر تابع مصلحت عمومی بوده و جزو امور قطعی به شمار نمیرود و میتواند در زمانهای مختلف متفاوت باشد، تأکید کرد: بحث اصلاح قانون مواد مخدر یک مساله است؛ و سست شدن مبارزه با عوامل آن موضوع دیگری است و معلوم نیست که معضل مواد مخدر در کشور با تعلیق یا توقف اجرای احکام اعدام حل شود؛ چرا که بخشی از مشکلات مرتبط با مواد مخدر به اقدامات دشمنان ما بر میگردد.
دادستان تهران با انتقاد از عدم اطلاعرسانی در خصوص پروندههای کلان مواد مخدر، اظهار داشت امروزه اطلاعرسانی بیشتر به پروندههای اقتصادی و اجتماعی اختصاص یافته و در خصوص آثار این پدیده شوم و پروندههای مهم مواد مخدر اطلاعرسانی چندانی صورت نمیگیرد.
وی با بیان این که در برخی کشورهای همسایه گیاهان افیونی کشت یا مواد مخدر تولید و ترانزیت میشود گفت: این موضوع تجارت پرسودی برای آنها دارد لذا پیشنهاد میشود مقامات مسؤول از طریق اقدامات دیپلماتیک مانع کشت گیاهان افیونی در برخی کشورهای منطقه به ویژه افغانستان شوند.
لزوم همکاری و مشارکت تمام دستگاهها در مبارزه با آسیبهای اجتماعی
جعفری دولتآبادی از جمله مهمترین مسائل کشور را موضوع آسیبهای اجتماعی دانست که عبور از آن، عزمی همگانی، مشارکت، هماهنگی و همکاری مسؤولین تمام دستگاهها را میطلبد.
وی توجه به علل آسیبها را ضروری دانست و افزود: آسیبها علل و عواملی دارند و این گونه نیست که آسیبهای اجتماعی یکباره رخ دهد. به عنوان مثال اگر در کشور نرخ طلاق رو به افزایش و یا میزان ازدواج رو به کاهش است، علل متعددی دارد و تا زمانی که ریشههای آن از میان نرود، مشکلات مرتبط با آن برطرف نخواهد شد.
دادستان تهران استفاده از ظرفیتهای قانونی مانند شورای اجتماعی وزارت کشور را ضروری خواند و بر لزوم توجه به مسأله آسیبهای اجتماعی در برنامهی ششم و تصویب قوانین مناسب تأکید کرد.
نقش نهادهای فرهنگی و صدا و سیما
نکته دیگری که مورد توجه جعفری دولتآبادی قرار گرفت، پیش بینی شاخص ها و تعیین وظایف دستگاهها به نحو دقیق بود؛ به گونهای که اختلاف و تداخلی حادث نشود.
وی به اهمیت ایفای نقش نهادهای فرهنگی و رسانههای جمعی به ویژه سازمان صدا و سیما در امر مبارزه آسیبهای اجتماعی اشاره کرد.
وی روشنگری و سیاهنمایی را دو مقوله متفاوت دانست که در جهت اهداف و رسالت رسانهها باید مورد توجه قرار گیرد و اما در حوزه آسیبها، میتوان با اطلاعرسانی و مطالبهگری، خواستار انجام وظایف دستگاهها شد.
دادستان تهران ذکر اخباری از قبیل «اعتیاد همه کشور را در برگرفته و رشد طلاق کشور را نابود کرده است» از سوی برخی مسئولان را موجب ناامیدی مردم دانست و خاطرنشان کرد: اطلاعرسانی در خصوص آسیبهای اجتماعی باید با دو هدف روشنگری و مطالبه گری انجام شود و مرز روشنگری، خودداری از سیاه نمایی است.
توجه به اقدامات ایجابی
جعفری دولتآبادی گسترش مراکز فرهنگی و رفاهی مانند ورزشگاهها در حاشیهی شهرها را، از اقدامات مؤثر ایجابی دانست که نقش پیشگیرانهی آن در حوزهی آسیبها به ویژه در خصوص اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان قابل توجه است.
وی با اشاره به این که ارزیابی میزان اثربخشی اقدامات صورت گرفته ضروری است، اظهار داشت در بحث آسیبها نباید از خانواده آسیبدیدگان غفلت کرد؛ وی توجه به خانوادههای مرتبط با آسیبهای اجتماعی مانند خانوادههای زندانیان، معتادان و یا فرزندان طلاق را امری مهم دانست.
دادستان تهران همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای قانونی مانند ایجاد اردوگاههای موضوع مادهی 42 قانون مبارزه با مواد مخدر و روانگردان تأکید کرد و اظهار داشت: توجه به این ظرفیتها و اجرایی کردن آنها در برخورد با آسیبهای اجتماعی و کاهش معضلات ناشی از آن، مفید و موثر است.
جعفری دولتآبادی لزوم توجه به مشاوره و آموزش را از جمله راهکارهای موثر در امر طلاق ذکر کرد و به نقل از یک مسوول فرهنگی کشور از اجرای دو طرح موفق در کاهش طلاق در استانهای فارس و خراسان رضوی خبر داد.
راهکارهای مبارزه با آسیبهای اجتماعی
دادستان تهران اظهار داشت: توسعه مراکز کاهش آسیب، استفاده از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد و خیرین، رصد وضعیت آسیبها از حیث مهار یا کاهش، توجه به نقش نهادهای فرهنگی و صدا و سیما، توجه به آسیبهای مرتبط با نوجوانان و جوانان، اجرای قانون عفاف و حجاب به ویژه در ادارات و نهادهای دولتی، استفاده از نظرات کارشناسی افراد صاحب نظر و اولویت اجرای طرحهای پیشگیرانه، و توجه به آموزش زوجین، توسعه مراکز مشاوره و اهمیت اقدامات ایجابی از جمله راهکارهای پیشنهادی در امر مبارزه با آسیبها است.
وی با تأکید بر اقدامات ایجابی به نقل از وزیر کشور، به طرح اجرا شده در شهرستان قلعه گنج در استان کرمان برای کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: در این شهرستان طرحی اجرا شده که منتهی به کاهش 30 درصدی جرایم شده است.
دستگیری روزانه 180 نفر خردهفروش مواد مخدر
سردار زاهدیان رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور اظهار داشت به رغم جمعآوری معتادان متجاهر، اما خرده فروشان کماکان حضوری گسترده در تهران دارند و علت را باید در فقدان تدابیر و استفاده از راهکارهای لازم در برخورد با خرده فروشان جستوجو کرد.
سردار کریمی جانشین فرمانده پلیس تهران بزرگ با ارائه گزارشی در خصوص مبارزه با خردهفروشان، از وجود 143 نقطهی آسیبزا در تهران خبر داد. وی همچنین از دستگیری روزانه 180 نفر خردهفروش مواد مخدر در تهران، برآورد جمعیت 12 هزار نفری خردهفروشان و بازداشت تعداد 38000 نفر خردهفروش مواد مخدر از ابتدای سال جاری و همچنین افزایش 27 درصدی دستگیریها نسبت به سال گذشته خبر داد و اظهار داشت 12 درصد این افراد به زندان معرفی شدهاند.
سردار کریمی خواستار راهاندازی اردوگاهها و معرفی توزیع کنندگان خرد به این اردوگاهها شد.
اولویت اقدامات پیشگیرانه
خزایی معاون دادستان و سرپرست دادسرای مواد مخدر با اشاره به خلاء قانونی در خصوص اعزام متهمان مواد مخدر زیر یک گرم به زندان، درمان یک ماهه معتادان و سپس ترخیص آنها را، زمینهساز بازگشت افراد درمان شده به اعتیاد دانست.
از جمله پیشنهادات برای پیشگیری از اعتیاد و کشف جرایم مرتبط با مواد مخدر و روانگردان، نظاممند کردن اماکن عمومی و بازرسیهای نوبه ای از انبارها و دیگر نقاط مستعد برای نگهداری مواد مخدر و نصب دوربین در برخی اماکن بود.
فیروزجایی سرپرست دایره نظارت بر زندانیان مواد مخدر و روانگردان با اشاره به مشکل ورود مواد به زندان، با ارائهی آماری نتیجه گرفت که با توجه به اجرای دستورالعمل سیاست کاهش جمعیت کیفری زندانها مبنی بر منع اعزام معتادان به زندان، تعداد زندانیان استان تهران در رابطه با مواد مخدر و روانگردان از 16000 نفر به 14900 نفر کاهش یافته است.
منیژه خاکی دادیار جانشین معاونت زنان، کودکان و خانواده دادسرای تهران با اشاره به برخی اظهار نظرهای صاحب-نظران مبنی بر زنانه شدن برخی آسیبها، برنامهریزی در این زمینه را ضروری دانست.
در این جلسه خزایی معاون دادستان، گزارش بازدید خود از دو مرکز که پذیرش معتادان را بر عهده دارند، ارائه داد.
لزوم نظارت بر مراکز نگهداری معتادان متجاهر
جعفری دولتآبادی ضمن تأکید بر ضرورت ادامهی این بازدیدها، از خزایی معاون دادستان خواست در امر بازدید و نظارت بر مراکز نگه داری، استفاده از ظرفیت اعضای جلسه نیز مورد توجه قرار گیرد.
دادستان تهران مدت درمان معتادان را حسب مورد تا شش ماه قانونی خواند و در خصوص تامین هزینههای درمانی مراکز نگهداری، از ستاد مبارزه با مواد مخدر خواست که اقدام لازم در این زمبنه صورت گیرد.
جعفری دولتآبادی بازگشت معتادان پس از فرایند درمانی سه ماهه را در صورت تمایل خانواده به تحویل گرفتن وی بلامانع خواند.
نظاممند کردن بازرسیها به منظور پیشگیری از ورود مواد مخدر و روانگردان به استان تهران، همکاری شهرداری و پلیس در ایمنسازی اماکن با استفاده از نور، نصب دوربین و بهرهمندی از محرومیتهای اجتماعی، از جمله موضوعات مورد تأکید دادستان بود.
وی به تداوم جلسات آسیبهای اجتماعی در حوزه عفاف و حجاب تأکید کرد و اظهار داشت در خصوص مبارزه با جرایم مرتبط با فساد اخلاقی اقدامات مؤثر و مناسبی انجام شده، اما ضرورت دارد همهی دستگاهها در این زمینه مشارکت و همکاری نمایند تا علاوه بر اقدامات پیشگیرانه، اقدامات مقابلهای علیه متهمان باندهای سازمان یافته فساد و فحشا مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
جعفری دولتآبادی اعلام کرد به موجب حکم صادره از محاکم تهران، یکی از خوانندگان زیرزمینی به ده سال حبس و 74 ضربه شلاق محکوم شده است که با توجه به اعلام گذشت یکی از شکات، یک دوم مجازات حبس تعلیق شده است.
مطالب مرتبط با موضوع
هفته نامه تماشاگران امروز: آنقدر در مورد مسائل مختلف
اظهارنظر کرده و دیگران را رنجانده که حالا دیگر دوستان قدیمی اش (آرمین تو
ای اف ام و حسین تهی) هم از او دوری می کنند. بسیاری از هم سبکان و هم
دوره ای هایش هم در آهنگ های شان به او تاختند و رفتارهای نسنجیده اش را به
سخره گرفتند.
گاهی
مصلح اجتماع می شود و گاهی پرخاشگری اش تا حدی می رود که همه را شوکه می
کند. رفتارهایی که شاید در نگاه اول برای جنجال آفرینی و روی بورس ماندن
تلقی شود اما این اواخر دامنه پرخاشگری هایش تا حدی رفت که رسما در کانال
تلگرامش الفاظ رکیکی را نثار بازپرسی که برایش احضاریه فرستاده بود کرد.
یکی
دو سال پیش وقتی با یکی از کارگردانان موزیک ویدئو مصاحبه می کردم بحث به
رفتارهای عجیب و غریب او در فضای مجازی کشیده شد. آن کارشناس در جواب حرف
جالبی زد که شاید پربیراه هم نباشد: «شما فکر کن پدرت فوت کند، بار خانواده
را به دوش بکشی، بعد بروی و خواننده معروفی شوی، آنقدر که طرفدارانت از
گوگوش و ابی و داریوش هم بیشتر شود، هر روز هم به دادگاه احضار شوی، یک
قرون هم پول از کنار شهرتت درنیاوری، از خود بی خود می شوی دیگر».
فیت با لس آنجلسی ها و اولین بازداشت
بارها
شایعه دستگیری اش دهان به دهان چرخیده بود، اما اولین بار در سال 87 بود
که خبر بازداشتش روی صفحه اول خبرگزاری ها قرار گرفت. دقیقا بعد از سفرش از
ایران و کار مشترکش با حسین تهی و یک خواننده لس آنجلسی. آن زمان هنوز
آنقدرها معروف نبود و شبکه های اجتماعی هم نقش کاربردی در زندگی روزمره
مردم نداشتند و به همین دلیل هم خبر دستگیری اش بدون اخبار تکمیلی رها شد و
تا چند سال بعد، یعنی در سال 92 دیگر هیچ خبری رسمی از حاشیه های زندگی اش
در مطبوعات و سایت های خبری دیده نمی شد.
او
در سال 92 یک بار دیگر توسط پلیس امنیت اخلاقی ناجا دستگیر شد. بازداشتی
که باعث شد سرهنگ مسعود زاهدیان در گفت و گویی با خبرگزاری ایسنا، درباره
برخورد پلیس با خواننده های زیرزمینی که اقدام به ساخت آثار خود و پخش آن
در شبکه های خارجی می کنند، بگوید: «پلیس با این دسته از افراد برخورد می
کند و اخیرا نیز با خواننده ای به نام تتلو برخورد کرده و او هم اکنون پس
از دستگیری در اختیار مقام قضایی است».
رضا صادقی، اولین چهره حامی تتلو
اما
بازداشت تتلو این بار فقط در قالب یک خبر عرضه نشد و حاشیه هایی هم به
همراه داشت. رضا صادقی از اولین چهره هایی بود که به دستگیری او واکنش نشان
داد. او کمی بعد از این خبر متنی را در شبکه های مجازی منتشر کرد که در آن
به حمایت از تتلو پرداخته و نوشته بود: «سلام به همه دوستان ساده و صبور.
همیشه
گفتم و باز هم می گم که مهم نیست کجای جهان هستیم و کی هستیم، مهم اینه که
کنار هم باشیم، حالا هر کسی هستیم... متاسفانه باخبر شدم یک جوون هنردوست
ایرانی به نقلی به خاطر موزیک ویدئو بازداشت شده... کاش جای این مدل برخورد
ها که در شان جوان سرزمینم نیست راهی براش باز می کردیم که بتونه هنرشو به
مردمش بهتر نشون بده..
این
جوونایی که میگن بهشون زیرزمینی به خداوندی خدا اگه بهشون فرصت بدیم بیان
روی زمین می تونن هنر این سرزمین رو بالا ببرن... امروز دلم سوخت برای
امیرحسین مقصودلو (تتلو) که اسم جرم و دستگیری رو براش به کار بردن...
امیرحسین شاید موزیکش باب سلیقه من نباشه اما هموطن منه. برادر خاکی منه...
خیلی ها با این حرفام مخالفن اما من بعد از 20 سال سابقه موسیقی از یک
برادر و هنرمند ایرانی حمایت می کنم».
قرار وثیقه و ندامت نامه
تتلو
این بار بعد از آزادی اش با قرار وثیقه، ندامت نامه ای را در صفحه فیس
بوکش منتشر کرد که در آن عنوان کرده بود: «معذرت می خوام، معذرت می خوام،
معذرت می خوام، ببخشید که باعث نگرانی شدم. خیلی ممنونم از همه دوستان، از
همه کسانی که به گوشم می رسید واقعا نگرانم بودند. باید بگویم که من علی
رغم میل باطنی ام قدیم یک کارنامه بدی از نظر خیلی ها داشت که باید پاسخگو
باشم و پاسخگو هم می شوم و ایشالله که بتوانیم مجوز را بگیریم و بتوانیم تو
ایران کار کنیم.
فقط
این را بدانید که من هر کاری که انجام می دهم و هر فعالیتی کردم فقط و فقط
واسه خوشحال کردن شما مردم ایران بوده و هیچ وقت هیچ برگشت دیگری برای من
نداشته. عاشقتونم و ایشالله که بتوانم توکل به خدا این قضیه را حلش کنم و
کارهای قبلیم و کارنامه قبلیم را یک خورده سیاهی اش را کم کنم. من شرمنده
ام. شرمنده همه مردم ایران».
امیر
تتلو بعد از این ندامت نامه تا امروز بارها و بارها به دادگاه احضار شده،
آن قدر که دیگر با سرچ پیشرفته گوگل هم نمی توان تعداد دفعات احضار او را
فهمید.
ماجرای تتلو و مجری شبکه من و تو
سه
سال پیش وقتی یکی از مجری های شبکه من و تو نشان زرشک طلایی هفته را به یک
یاز آهنگ های تتلو داد او باز هم از کوره در رفت و فالوئرهایش را روانه
پیچ مجری مورد نظر کرد تا انتقام زرشک ظلایی را از او بگیرند. کمی بعد هم
در آهنگ «خونه خوبه» از مجری مورد نظر با نام«زالومه» یاد کرد.
وقتی تتلیتی ها سوژه استندآپ های خندوانه شدند
یک
سال پیش وقتی امیرمهدی ژوله در برنامه خندوانه استندآپ کمدی اجرا می کرد
به شوخی طرفداران خودش را ژوژولیتی نامید و همین باعث شد که تتلو دوباره
دست به تایپ شود و این بار هم ارتش سه میلیونی اش را به پیج ژوله هدایت
کند. ماجرا تا آنجا پیش رفت که امیرمهدی ژوله در پست اینستاگرامش از تتلو
دلجویی کرد و گفت: «امیدوارم که او هم مجوز بگیرد و بتواند به صورت رسمی
فعالیت کند».
تتلو و نظرش درباره صدای محسن چاووشی
سال
پیش وقتی برنامه اینترنتی پرمخاطب رضا رشیدپور با نام «دید در شب» به راه
افتاد امیر تتلو مهمان یکی از شب های این برنامه بود و به گفته خود رشیدپور
پربیننده ترین برنامه او در آپارات را رقم زد. تتلو در دید در شب به صدای
محسن چاووشی ایراد گرفت و گفت: «فکر نمی کنم این آقا بتواند همین صدا را
لایو اجرا کند». موضوعی که به درگیری و فحاشی هواداران منجر شد.
چند ماه بعد محسن چاووشی در اقدامی بی سابقه ویدئویی از اجرای لایو و بدون افکت یکی از آهنگ هایش را خواند و روی اینترنت قرار داد.
تتلو و درگیری لفظی با بهنوش بختیاری
ماجرا
از اینجا شروع شد که تعداد فالوئرهای بهنوش بختیاری از پیج امیر تتلو پیشی
گرفت و تتلو در متنی گفته بود که بعضی هنرمندان اقدام به خرید فالوئر می
کنند. بهنوش بختیاری در متنی این گونه پاسخ تتلو را داد: «اعتبار مثقال
مثقال جمع می شه با اخلاق و انسانیت. نه با پست اینستاگرام. قابل توجه
دوستان، من که یک شبه به اینجا نرسیدم و دوستانی که منو می شناسن می دونن
که من از سال 74 بی وقفه کار کردم و زحمت کشیدم و همیشه جواب بی معرفتی رو
با معرفت دادم.
کاشکی
کسایی که توهین و بی ادبی می کنن، پست های چهار ماه قبل من رو ببینن که من
چطوری به حرمت موسیقی با نهایت احترام و خوش قلبی دو پست از کسی که تاحالا
ندیدم گذاشتم و دفاع کردم. مرسی که جوابم رو این جوری با ناجوانمردی
دادین... ما فیک... شما طبیعی... ما بد شما خوب... شما اول... اول... در
پناه حق... یاعلی».
و
جواب امیر تتلو به این پست بهنوش بختیاری: «خوب اولا که من منظورم خانم
بختیاری نبود و خیلیا بودن که لایکارو توش کردن ولی ما مثل همیشه حرفو
انداختیم زمین و اونی که صاحبش بود ورش داشت!!! عرضم به حضورشون که من هنوز
هم نم دونم ایشون کی هستن ولی چون تتلیتی بودن ما حمایت کردیم و فالورشون
رفت بالا ولی نه دیگه نهصدهزار تاااااا !!! جنگه مگه!؟؟؟ باز اگه خانم
حاتمی یا مثلا علی کریمی انقدر می شد یه حرفی!!! در ضمن شما از سال 74 کار
کردی پولشو گرفتی!!! منت گذاشتن نداره که!!
الانم همه جای ایران اگه رفتین واسه شعبه پاندوراتون و تبلیغات و پلوتون
بوده وگرنه عاشق چشم و ابروی مردم نبودین!!! خوش بختانه من یکی از همه چی
خبر دارم حتی چیزایی که نمی بینم!!!! من هر روز پروفایلارو چک می کنم شما
که خودم یه ماه پیش شاتتون کردم دویست هزار تا بودین چطور به شبه شدین
پونصد هزار تا؟!؟؟ روز هشتصد هزارتاییم چکتون کردم شدین هفتصد هزار تا!!!! و
روز نهصد هزار تایی هشتصد هزار تا بودین چه جوری یه شبه شد نهصد و پنج
هزار تا بعد لایکاتون بیست هزارتاس!!! تازه پستی که دو هفته پیش
گذاشتین!!!!
من حواسم
بدجوری جمع هستش متاسفانه!!!! شما هم یا مثل من که دیروز معذرت خواهی کردم
معذرت می خواین به خاطر این متن زشتتون و توهینی که به هوادارامون و
دعاهامون کردین یا هرگز دیگه تتلیتی نیستینو هرچه براتون پیش بیاد مسئولش
خودتونید!!! دو روز که چیزی نیست اون زرشک طلایی به کل از بین رفت چون فکر
می کرد هوادارای ما هم مثل مال خودشون فیکن!!! در ضمن این تیکه ها که بهم
میندازین خودم نوشتمشون رو کاغذ: بابا قوی قدرتمند...».
اظهارنظر درباره علی ضیا
سال
گذشته وقتی ویدئوی شعارهای علی ضیا ضد تیم استقلال و مظلومی در یک جمع
خودمانی منتشر شد تتلو باز هم بیکار ننشست و این بار هم دست از اظهارنظر
برنداشت. او در پست اینستاگرامی اش علی ضیا را مورد هدف قرار داد و گفت:
«اینجانب از اونجایی که یه ایرانیم و راجع به همه چیز کشورم نظر می دم
اینبار نیز نظر خود را اعلام می کنم.
به نظرم این دوستان بسیار... تشریف دارن و جلو 4 تا دختر جو گرفتشون،
کاملا مشخصه و هم آبروی پرسپولیسیارو بردن و هم آبروی هنرمندارو و باید از
آقای مظلومی معذرت خواهی کنن. وقتی هنرمندامون انقدر بی ادب هستن و با
بزرگتر و مربیه تیم اینجوری رفتار می کنن از اون جوونایی که تو استادیوم
هستن واقعا توقع فحش دادن میره. خجالت آوره».
پس از انتشار این ویدئو و واکنش ها نسبت به آن، علی ضیا با انتشار ویدئویی از هواداران استقلال عذرخواهی کرده بود.
تمام حامیان تتلو به اضافه حامد زمانی
در
تمام این سال ها تعداد هنرمندان و چهره های سرشناسی که مستقیم یا
غیرمستقیم از امیر تتلو حمایت کردند کم نبوده اند؛ از رضا صادقی، رضا
رشیدپور، وحید شمسایی، سوشا مکنی و... گرفته تا همین چند وقت پیش که رضا
عطاران در برنامه جواد یحیوی «آپاراتچی» در تمجید از او گفت: «وقتی تتلو
برای اکران دراکولا به سالن سینما آمد دیگر هیچ کس من را تحویل نمی گرفت.
مردم دوستش دارند».
اما
از میان همه چهره هایی که از تتلو به نوعی حمایت کردند شاید جالب ترین شان
حامد زمانی، خوانند آثار ارزشی باشد. او برای اولین بار در مصاحبه یک سال
پیشش درباره موزیک ویدئوی جنجالی تتلو (انرژی هسته ای) عنوان کرد: «نوع
نگاه مسوولان یا صاحبان قدرت به بچه های موسیقی زیرزمینی واقعا تا الان بد
بوده.
همیشه آنها گوشه
رینگ گذاشته شدند و ضربه خوردند. همیشه هم با تحکم با آنها صحبت شده. خیلی
ها از روی ظاهر و تیپ و قیافه این بچه ها آنها را قضاوت می کنند ولی به
جرات می توانم بگویم که آنها هم مثل همه مردم هستند و اصلا از همین مردمند.
آنها هم مثل ما امام حسین را دوست دارند؛ آنها هم مثل ما کشورشان را دوست
دارند و اصلا اگر قرار بود دوست نداشته باشند که اینجا نبودند.
وقتی تتلو آمد و خواند خیلی ها خرده گرفتند که چرا اجازه دادند چنین
ویدئویی تهیه کند و... می خواهم این را بگویم که اینها هم اعتقادات شان کم
از شما نیست غر می زنید. اینها از خیلی ها بیشتر به شهدا اعتقاد دارند و از
خیلی ها بیشتر به مملکت شان علاقه مندند.
من با اکثرشان نشست و برخاست داشته ام. به چشم دیده ام که اصلا اهل دودوزه
بازی و سیاه بازی نیستند و اتفاقا آدم های صادق و پاکی هم هستند. من که
خودم مجوز ندارم ولی امیدوارم به همه این بچه ها مجوز بدهند که آنها هم
بتوانند کارشان را با اطمینان و آرامش خاطر دنبال کنند».
جنجال های فوتبالی با چهره های مطرح
زمزمه
های فوتبالی شدن او از سال 93 آغاز شد. اولین بار در پیج فیس بوکش متنی
منتشر کرد و نیت کرده بود که به تیم فوتبال راه آهن بپیوندد. او تا همین
روزهای اخیر هم بی خیال فوتبالی شدن نشد و تقریبا با این که هیچ کس به او
قولی نداده بود هر چند روز یک بار قصد داشت به یک تیم دسته اولی برود. یک
بار از سر تمرین پرسپولیس بیرون رانده شد. دوستی اش با پیام صادقیان هم
باعث به وجود آمدن حاشیه های زیادی برای این بازیکن پرسپولیس شد.
بعد از آن هم پای فرهاد کاظمی را به کمیته انضباطی کشاند. اما از میان همه
جنجال های فوتبالی تنلو شاید موضوع عکس سلفی او با محسن مسلمان از مهم
ترین آنها باشد.
همین چند وقت پیش بود که غیبت
محسن مسلمان در یک جلسه تمرین پرسپولیس حرف و حدیث هایی را در پی داشت.
محسن مسلمان با غیبت در تمرین پرسپولیس راهی محل برگزاری یک دیدار فوتسال
شد و تصاویر او در کنار امیرحسین مقصودلو (تتلو) انتقاداتی را در پی داشت.
احضار
محسن مسلمان به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال به خاطر گرفتن سلفی با امیر
تتلو باعث شد این خواننده زیرزمینی ساعات سختی را سپری کند. تتلو که تا آن
روز خود را یک پرسپولیسی دوآتشه می دانست و با یک پست در اینستاگرامش عنوان
کرد: «من جواب بی احترامی رو با بی احترامی می دم. مگه تتلو قاتله یا مثلا
مریضی داره که هر کی میگه باهاش گشتم، رفتم کمیته انضباطی یا مشکل ایجاد
شد یا خراب شدم؟ تو که بدت میاد و...
پاش وای نمیسی حالا که گشتی! هر کسی مسئول کارای خودشه! من مگه خودم خرابم
که کسی رو خراب کنم؟! وا... اونقدی که اینا... و قلیون ملیون هم می کشن،
من فقط باشگاهم! این چه کار زشتیه جدیدا همه یاد گرفتن؟ به من چه ربطی داره
اصلا! هر کی می خواد معروف شه، میاد ما رو می کوبونه. زشته. خجالت
بکشین... واقعا زشته!»
اما
این پایان کار نبود و حمله هواداران پرسپولیس به صفحه شخصی تتلو و ثبت
بالای 10 هزار کامنت توهین در یک ساعت، باعث شد تا او این بار به صورت صوتی
پستی را منتشر کند: «محسن مسلمان اصلا دوست من نیست. دوستی دارم به اسم
مملی که زنگ زد و گفت مسلمان می خواهد بیاید بازی شما را ببیند گفتم نیاید
چون داستان می شود. ولی اومد و داستان شد. من این همه دوست فوتبالی دارم،
همین الان دارم از پیش روزبه چشمی میام.
مرتیکه! بی جرات برگرد بگو من کار نکردم که... رفتم نشستم فوتبال دیدیم.
همان کاری که سلطان شمسایی کرد. اعدامت که نمی کنن. همه چیز مال بی جرات
بودن خودت هست. اگر هم که دعوت نشدی خب بیا یک پست بگذار تا من این همه فحش
نخورم.»
لحظاتی
بعد او صحفه خود را از حالت عمومی به شخصی تغییر داد تا فقط فالوئرهایش
بتوانند پست هایش را ببینند اما آنقدر توهین ها زیاد شده بود که تتلو ترجیح
داد استقلالی شود و ضمن انتشار چند پست با مضمون هواداری استقلال، به شدت
از منصوریان حمایت کرد. او در اولین پست بعد از تغییر تیمش، نوشت: «من تازه
تو 28 سالگی رسیدم به شعاری که تو بچگیا تو مدرسمون می دادیم.
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی. پشت هر سه تاش هم هستم تا حد مرگ میگی
نه؟!! بیشین تماشا کن. علی آقا ما بیشتر از سه میلیون تتلیتی پشتتیمو بهت
انرژی می دیم. انشاءالله که قهرمان شیم. هر جورم حساب کنی به شما می رسه که
ایرانی هستی نه برانکو که کشورش جای دیگس و به اندازه کافی هم اینجا پول
درمیارن. زنده باد استقلال 78.»
او
مجبور شد عکسی هم با پیراهن پرسپولیس منتشر کند و بنویسد: «این تیمو می
بینید؟!؟ از بچگی عاشق و هوادارش بودم و هرکار می تونستم براش کردم و هیشکی
اندازه من تبلیغشو نکرد که الان ورشگاشون پُره!!! حتی تو آهنگا اسم تیمو
بازیکناشو آوردم ولی الان هواداراش میان به من فحش می دن سر اینکه یارو
جرات نداشت یه پُست بذاره بگه قضیش به من ربطی نداشت!!! بابا چرا یادتون می
ره؟!؟ همین شما التماس می کردین مجانی مردم بیان ورزشگاهو نمیومدن!! هر
کاری می تونستین کردین!! هر کااار!! نمیومدن!! حالا پُر شد؟!؟ خدا رو شکر».