- سه شنبه ۲۳ آذر ۹۵
- ۱۶:۲۷
این روزها نام حسین فریدون، برادر رئیس جمهوری ایران بیش از هر زمان دیگری در رسانهها برده میشود. پیش از این مخالفان دولت او را صراحتا به فساد اقتصادی متهم کردهاند و حالا یک وبسایت مخالف جمهوری اسلامی میگوید که آفرین چیتساز، روزنامهنگار در دوران بازجویی توسط سپاه به داشتن "روابط خاص" با آقای فریدون متهم شده است.
حسین فریدون، دستیار ویژه رئیس جمهوری ایران که حتی به عنوان فرستاده ویژه حسن روحانی در مذاکرات هستهای حضور داشت، از ابتدای حضور در نهاد ریاست جمهوری خبرساز بود. اما افشای حقوقهای نامتعارف مدیران دولتی نام او را به سر خط خبرها آورد.
ابتدا رسانههای اصولگرا از شراکت حسین فریدون با علی صدقی، مدیر عامل برکنار شده بانک رفاه در یک صرافی پرده برداشتند و بعد ناصر سراج، رئیس سازمان بازرسی کل ایران، اعلام کرد او مخالف انتصاب آقای صدقی به مدیر عاملی بانک رفاه بوده اما با اصرار یکی از نزدیکان رئیس جمهوری ایران، کوتاه آمده است.
رسانههای اصولگرا نوشتند که اشاره ناصر سراج به حسین فریدون بوده است.
در روزهای گذشته اتهامات بسیاری به حسین فریدون وارد شده و برخی اخبار تایید نشده حاکی از آن است که تغییرات صورت گرفته در سطح معاونان رئیس جمهوری هم بیارتباط به نقش آقای فریدون نیست.
به تازگی محمدجواد کریمی قدوسی، نماینده اصولگرای مجلس ادعا کرده که حسین فریدون در نهاد ریاست جمهوری با تقلید صدای حسن روحانی، خود را به جای رئیس جمهوری معرفی کرده و دستور میدهد.
روز پنجشنبه ۲۴ تیر وبسایت زیتون، از رسانههای حامی جنبش سبز در خارج از ایران گزارش داد که آفرین چیتساز، روزنامهنگار بازداشتی درباره "رابطه خاص" با حسین فریدون بازجویی شده است.
خانم چیتساز، یادداشت نویس روزنامه ایران بود که در پروژه امنیتی موسوم به "نفوذ" توسط سپاه پاسداران دستگیر و در دادگاه به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد.
او روز ۱۶ تیر پس از ۸ ماه بازداشت به مرخصی رفت.
پیش از این محمدحسین رستمی، مدیر وبسایت عماریون(یکی از نهادهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) در مطلبی فیسبوکی مدعی شده بود آفرین چیتساز، روزنامهنگار زندانی و متهم به جاسوسی، همسر دوم محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران است.
زیر فشار گذاشتن روزنامهنگاران و اعمال فشار برای اعتراف به داشتن رابطه جنسی با سیاستمداران و دیگر روزنامهنگاران، یکی از روشهای رایج نهادهای امنیتی در ایران است که تاکنون در مورد چندین روزنامهنگار بازداشت شده اعمال شده است.