حمله وحشتناک زاکانی به روحانی و لاریجانی در ماجرای برجام

  • ۱۳:۰۵

حمله برجامیِ زاکانی به لاریجانی، روحانی و ظریف


خبرگزاری فارس: علیرضا زاکانی؛ رئیس کمیسیون برجام در مجلس نهم در جمع مردم سمنان با بیان اینکه برخی نمی‌خواهند، جامعه آرام باشد، اظهار کرد: خروجی این تنش‌ها مردم را در ابهام و گردوغبار قرار می‌دهد و آن‌ها با استفاده از این فرصت کار خودشان را می‌کنند.

وی با اشاره به راه برخورد با این رویداد افزود: برخورد عقلانی کردن و پرسش و پاسخ قانع‌کننده و منطقی از مسؤولان، سکوت نکردن و مطالبه‌گری سبب می‌شود، این ابهامات برطرف شود.

زاکانی با بیان اینکه امروز عده‌ای کار خود را می‌کنند، خاطرنشان کرد: امروز اتفاقات تلخی برای جامعه می‌افتد و عده‌ای کار خود را می‌کنند و باید سؤال کرد و اگر سکوت کنیم، آینده بسیار تلخ و غبارآلود خواهد بود.

وی تصریح کرد: دقت کردن، عقلانی با موضوعات برخورد کردن، سؤال کردن و مطالبه‌گری وظیفه هر جوان دانشجو است.

رئیس کمیسیون برجام در مجلس نهم تأکید کرد: امروز فساد، دورویی و دروغ‌گویی در جامعه وجود دارد و باید با کم و زیادش مبارزه کرد؛ اما اولویت باید با دانه‌درشت‌ها باشد تا دیگران عبرت بگیرند.

وی با اشاره به برجام و عجله کردن در این زمینه گفت: رهبری فرمودند عجله نکنید، سهم آقای لاریجانی، روحانی، ظریف و سایر مسؤولان در تصویب برجام باید مشخص شود و بگویند که چرا این‌گونه شد و کشور دچار خسران شده است.

زاکانی عنوان کرد: امروز ما شاهد هستیم، رهبری را در این امر دخیل می‌کنند که بار را از دوش خود بردارند و رهبری بارها تأکید کردند، بنده در مسائل ریز دخالت نمی‌کنم و بنده در کمیسیون برجام دیدم که گروه 8 نفره ناظر برجام اطلاع از سند برجام نداشتند.

وی تصریح کرد: دبیر شورای امنیت ملی در کمیسیون برجام اعلام کرد که از همه ابعاد برجام اطلاع ندارم و کسی که باید پاسخ‌گو باشد، آقایان لاریجانی، روحانی و ظریف هستند که از همه برنامه‌ها خبر داشتند و با مشورت هم برجام را 20 دقیقه‌ای در مجلس تصویب کردند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید با احترام نقد کنیم و پاسخ مناسب را بشنویم و اشکالی که در خودمان وجود دارد، به گردن دیگری نیندازیم، چه برسد که رهبر انقلاب باشد.

وی در پاسخ سؤالی در مورد کاندیداتوری در انتخابات آینده ریاست جمهوری گفت: جریان اجتماعی اصلاح‌گر در مقابل فساد، تبعیض، نقص و عیوب جامعه سکوت نمی‌کند و جایگزین دارد و در این مسیر جریان انقلاب و جبهه اسلامی باید بهترین را انتخاب کند تا رقابت درست در صحنه انجام شود.

زاکانی افزود: جریان انقلاب متحد و منسجم از الآن باید به دنبال اصلاحات باشد و رفع تبعیض و فساد و عدالت و آزادی برای همه آحاد مردم است نه عده‌ای خاص، بنده سخنرانیم در مشهد لغو شد و به رئیس‌جمهور نامه نوشتم که چرا تبعیض است و آزادی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اولویت داشتن استقلال، آزادی، ساختن و سازندگی و مبارزه با مفاسد است، گفت: اگر شما اعتقاد دارید که با برجام جنگ علیه ملت ما انجام نشده است، باید بدانید که اصلاً قرار نبوده جنگی باشد و تمام مسؤولان در کمیسیون برجام تأکید داشتند که امنیت ما تأمین است و ارتباطی با برجام ندارد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوعات فساد در دولت‌های مختلف، تورم و شکست اقتصادی در دولت قبل عنوان کرد: متأسفانه دروغ‌های بزرگی به مردم گفته‌اند و سبب شده‌اند مردم واقعیت‌ها را نبینند؛ ما قبول داریم در دولت اصلاحات و دولت احمدی‌نژاد فساد بوده، اما در این دولت فساد و غارت‌گری بیداد می‌کند.

زاکانی افزود: اگر در دولت احمدی‌نژاد و دولت‌های قبلی جنس چینی می‌آمده و نقص بوده، در دو سال فعالیت این دولت، واردات از چین 6 برابر افزایش یافته است و کارگران بیکار هستند و قرارداد با بوئینگ آمریکا می‌بندند تا پول‌ها به آنجا برود و کارگر ما بیکار شود، این واقعیت است که باید دید.

وی تأکید کرد: وقتی ما موشک می‌سازیم، آیا نمی‌توانیم خودرو بسازیم، باید به داخل توجه کنیم نه به بیرون و تا کارخانه‌های ما تعطیل نشود و یا افرادی که بر اثر دزدی به زندان افتاده بودند، دوباره به منصبی گمارده شوند و به چپاول بیت‌المال بازگردند.

رئیس کمیسیون برجام در مجلس نهم توضیح داد: ما امروز از بی‌عملی دولت رنج می‌بریم و مشکل این است که عده‌ای از قِبَل این بی‌عملی سود می‌کنند و هیچ‌کس چیزی به آن‌ها نمی‌گوید.

زاکانی با اشاره به فسادهای مختلف در دولت‌های گوناگون گفت: رحیمی را در مجلس‌های قبل برای دیوان محاسبات قبول نداشتیم و یا مرتضوی را همین‌طور، اما همین آقایان از آن‌ها حمایت کردند.






مطالب مرتبط با موضوع



خبرگزاری ایسنا: یک فعال سیاسی با بیان اینکه تمدید تحریم‌ها علیه ایران توسط آمریکا نقض برجام نیست، اظهار کرد: این رابطه ای دو طرفه است.

 فائزه هاشمی در نشست آینده پژوهشی ایران ۹۶ که امشب در پژوهشکده تاریخ اسلام و به همت مجمع نیروهای خط امام، با حضور حجت الاسلام و المسلمین هادی خامنه ای و جمعی از اساتید دانشگاه و فعالان دانشجویی برگزار شد، گفت: این تمدید تحریم‌ها نقض برجام نیست و تا جایی که گفته شد قرار بود تحریم‌های سازمان ملل برداشته شود و نه تحریم‌های آمریکا، چرا که توافق برجام با ۵+۱ بود و ۵+۱ نمی‌تواند برای سیاست تک تک کشورها تصمیم بگیرد.

وی ادامه داد: دولتی‌های ما تمدید تحریم‌ها توسط امریکا را نقض برجام تلقی می‌کنند اما گویا این صحبت‌ها بیشتر به درون کشور برمی گردد چون هیچگاه به بندی از برجام اشاره نشده که طبق آن این تمدید تحریم‌ها نقض آن باشد.


هاشمی همچنین در خصوص بخش آینده پژوهی ایران ۱۳۹۶ گفت: شاید ما نتوانیم آینده را به درستی پیش بینی کنیم اما باید بتوانیم آینده را بسازیم من وارد بررسی وضعیت فعلی نمی‌شوم چون هر حرفی میزنم پای مرا به دادگاه می‌کشند.

وی افزود: همه کشورها امروز به توسعه فکر می‌کنند توسعه شاخص ها و برنامه‌ریزی‌های مشخصی لازم دارد و سه عامل مهم در توسعه شامل مدیریت، نظارت و قوانین می‌شود که این سه مورد یک مملکت را اداره می‌کند.

این فعال سیاسی یاداور شد: کشوری که در حال توسعه است چقدر از عوامل بیرونی و چقدر از عوامل درونی تاثیر میگیرد. حتی اگر تحت تاثیر عوامل خارجی باشد، مدیریت داخلی یک کشور می تواند نقش موثر تری ایفا کند و من چون فردی عمل‌گرا هستم نمی‌توانم فقط مباحث نظری را مطرح کنم و باید به مسائل به شکل عملی بنگرم.

هاشمی با اشاره به کاستی‌های موجود در کشور گفت: مدیریت در کشور ما اصولا تجربی است و افراد اول مدیر می شوند و سپس درس آن را در دانشگاه می‌خوانند و نهایتا با توجه به تجربیات خود عمل می‌کنند. در عین حال در کشور ما بحث خودی و غیرخودی در مدیریت مطرح است که نباید این چنین باشد چون همه ما ایرانی هستیم و دغدغه کشورمان را داریم.

این نماینده پیشین مجلس همچنین اظهار کرد: موضوع قابل توجه دیگر بحث جابه‌جایی مدیران است که بعضا می‌بینیم مدیران از پست‌های مختلف منتقل می شوند که این دو معنی دارد یا فرد موفق بوده و می تواند مشکلات را در جای دیگری نیز حل کند و یا مدیر ناموفقی بوده، پس چرا باید جابه‌جا شود و مدیریت را در جای دیگری به او بسپاریم. گویا هرکس مهر مدیریت بر پیشانی اش خود باید تا آخر عمر در جایی مدیر باشد.

وی بااشاره به "تاکید بر نداشتن مسائل امنیتی در کشور " تصریح کرد: وجود چنین نگاهی یک آفت برای کشور در عرصه مدیریتی است. در همه کشورها مسائل امنیتی مورد توجه است، ولی در کشور ما همه چیز تابلو است و مسائل امنیتی باید نا محسوس دنبال شوند چرا که نتیجه بهتری نیز دارد.

هاشمی خاطرنشان کرد: اگر بررسی کنیم، می‌بینیم مدیران ما همه در گذشته یا در وزارت اطلاعات بودند یا در سپاه و حراست سازمان‌ها مسئولیت داشته‌اند حتی مدیران ورزشی نیز می‌بینیم که مسئولیت حراست فلان سازمان را داشته‌اند و به این عرصه آمده‌اند.

وی با بیان این اعتقاد که هر روز دایره خودی‌ها در کشور تنگ‌تر می‌شود اظهار کرد: این محدود شدن جامعه را از توان‌های بالقوه ‌ای که دارد دور می‌کند. حتی می‌بینیم شرکت‌های اقتصادی نیز اکثرا زیر نظر همین نهادهای امنیتی هستند. این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در فعال بودن اقتصاد و ارتباط با سایر کشورها به وجود می‌آورد. به بیان دیگر می توان گفت: نگاه امنیتی به مسائل عرصه مدیریت در کشور را زیر سوال برده است.

این عضو حزب کارگزاران سازندگی در ادامه بیان کرد: موضوع دیگر بحث نظارت است ناظران بر کار مدیران کنترل دارند، خطاهارا شناسایی کرده و برخورد می‌کنند اما نکته مهم این است که ناظران بی طرف باشند. یک دستگاه نظارتی نباید خود یک طرف دعوا قرار گیرد.

وی تاکید کرد : مهم است که این ناظرانرا چه کسی منصوب میکند. نمی شود که من یک نفر را منصوب کنم که بر من نظارت کند. وقتی مدیر رئیس سازمان حراست خود را تعیین می کند او چطور می‌تواند بر کار آن مدیر نظارت درستی داشته باشد؟ بنابراین دوری باطل شکل می‌گیرد.

هاشمی همچنین به قوانین کشور اشاره کرد و گفت: موتور محرک هر جامعه‌ای قوانین آن کشور است و قانون اساسی ما اگر به درستی پیاده شود بسیار خوب و با ارزش است.

وی همچنین اظهار کرد: طبق قانون تجمعات آزاد است اما آیین‌نامه‌ها برای آن محدودیت‌های زیادی ایجاد کردند و به نوعی در بسیاری از آیین روح قانون اساسی دیده نمی شود. که اگر نهادهای نظارتی با بی طرفی نظارت کنند چنین مسائلی پیش نمی‌آید.

این فعال سیاسی در پاسخ به پرسشی در خصوص ارائه راهکار به دولت فعلی و مسئولین آینده گفت: انتظار ما از آقای روحانی در منصب رییس جمهوری فعلی و ان‌شاءالله رئیس جمهور آینده با توجه به پایگاه اجتماعی که از سوی اصلاح طلبان دارند این است که در انتصاب مدیران، سیستم‌های نظارتی و آیین‌نامه‌هایی که در دولت تدوین می‌شود توجه بیشتری داشته باشند.

هاشمی با تاکید بر شایسته سالاری تصریح کرد: وقتی نگاه می کنیم می بیینم که مدیران همه تکراری هستند و کسانی ۱۰ سال پیش سرکار بودند هنوز هم منصب دارند در حالی که باید به حفظ نخبگان و چرخش نخبگان در کشور توجه کرد.

این عضو حزب کارگزاران سازندگی همچنین درباره تعامل حسن روحانی بااحزاب اصلاح طلب گفت: ایشان می توانست بهتر از این عمل کند و گفت‌وگو تعامل و مشورت گرفتن از این مجموعه می توانست بهتر باشد و انتظاری که می رفت برآورده نشد. اما این مسئله می تواند در مسیر پیش رو حل شود و ما نا امید نیستیم.

هاشمی همچنین در خصوص فعالیت شورای هماهنگی احزاب اصلاح‌طلب نیز اظهار کرد: در دو انتخابات اخیر اصلاح‌طلبان با هماهنگی توانستند موفق شوند البته ممکن است عده ای به این عملکرد نقد داشته باشند که نقد خوب و سازنده است.

وی خاطر نشان کرد: نکته قابل توجه نیز این است که اشخاص حقیقی در این جریان می تواند در کنار احزاب فعالیت کنند چرا که برخی اشخاص حقیقی با تجربه و تاثیر گذار هستند که می توانند به خوبی در این مجموعه قرار بگیرند.





ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan