- چهارشنبه ۸ دی ۹۵
- ۲۲:۳۹
مواد لازم سس کارامل
شکر قهوه ای 1 پیمانه
کره ½ پیمانه
شیر ¼ پیمانه
وانیل خالص 1 قاشق چایخوری
نمک خیلی کم
طرز تهیه سس کارامل
تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و
آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.
این سس ماهیتاً به غلظت سس کاراملی
که تنها با شکر درست می شود نبوده و رقیق تر از آن است و به همین دلیل
مناسب انواع شیرینی جات دسرها و بستنی ها می باشد. استفادهٔ شیر، وانیل و
کره در این سس طعم آن را بسیار برجسته می نماید. دقت کنید که نمک را فقط به اندازه ای که بین 2 انگشت قرار می گیرد، استفاده میکنیم.
اگر شکر قهوه ای ندارید از شکر سفید استفاده کنید، فقط برای اینکه رنگ
کاراملتان قهوه ای شود، شکر سفید را در یک تابه ریخته و روی شعله کم قرار
دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتا قهوه ای شود. در این حالت شکر آرام
آرام آب می شود، سپس کره و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد سس کارامل
سس کارامل جزو دسر - کرم و موس میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سس کارامل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .