- چهارشنبه ۸ دی ۹۵
- ۲۲:۴۳
مواد لازم برای گراتین سیب زمینی و کرفس
900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده
900 گرم کرفس خرد شده
نمک و فلفل سیاه
¾ پیمانه خامه پرچرب
یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
¼ پیمانه کره
1/8 قاشق چایخوری زعفران
1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه گراتین سیب زمینی و کرفس
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید.
3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.
4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد گراتین
گراتین جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گراتین را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .