- دوشنبه ۱۳ دی ۹۵
- ۲۲:۳۷
مواد لازم برای باسلوق ژله ای
ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
شکر:یک پیمانه
نشاسته:نصف پیمانه
آب سرد:یک دوم پیمانه
گلاب:یک دوم پیمانه
آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن
طرز تهیه باسلوق ژله ای
ابتدا
نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت
قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف
مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و
در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید.
حالا ظرف را از یخچال درآورده با چاقو برش های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.
نکته
شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله ای
باسلوق ژله ای جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
باسلوق ژله ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .