تمام عوارض گیاه خواری برای بدن انسان

  • ۲۰:۵۶

مضرات گیاه خواری طولانی مدت

گیاه خواری رژیمی است که در آن افراد مواد مورد نیاز بدنشان را از طریق گیاهان و منابع گیاهی دریافت میکنند . گیاه خواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانوران است که ممکن است شامل پرهیز از غذاهایی مانند شیر ، فراورده لبنی ، تخم مرغ و عسل که خاستگاه جانوری دارند نیز بشود. چندین نوع گیاه خواری وجود دارد که بسته به نوع آن، جهت گیری گیاه خواران در برابر حیوانات دامی و فراورده های دامی متفاوت است. حرف های ضد و نقیض زیادی در مورد رژیم گیاه خواری می شنویم. برخی می گویند این رژیم کامل نیست و می تواند سلامت فرد به خصوص کودکان را در معرض خطر قرار دهد. برخی دیگر به شدت طرفدار این رژیم هستند و می گویند گیاهخواری از بسیاری سرطان ها پیشگیری و از بروز چاقی و اضافه وزن جلوگیری می کند.

اگر برای رژیم گیاه خواری درست برنامه ریزی شود، می تواند رژیم کاملی باشد اما اگر در آن زیاده روی هایی شود، فرد را در معرض خطر کم وزنی، کم خونی فقر آهن و برخی کمبودهای دیگر قرار می دهد.

عوارض گیاه خواری طولانی

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت:افرادی که پرخونی یا سنگینی خون دارند با گیاه خواری می توانند غلظت خون خود را کم کنند اما اگر به صورت دائم آن را ادامه دهند به سردی مزاج، کم خونی، ضعف، لرز، خستگی و کسالت دچار می شوند.
گیاه خواری

گیاه خواری دائم باعث کم خونی فقر آهن و احساس ضعف و خستگی میشود

این عضو انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص گیاه خواری گفت:این نوعی رژیم درمانی است و با توجه به مزاج افراد مختلف به آنها توصیه می شود. گیاه خواری تولید خون غلیظ را کم کرده و به بازسازی بدن کمک می کند.

وی افزود:باید توجه داشت که هیچ گاه گیاه خواری به صورت دائم به کسی توصیه نمی شود زیرا گیاه یک غذای کامل نیست و بدنمان به گوشت احتیاج دارد. انرژی بدن و عضله سازی آن از طریق مصرف گوشت دریافت می شود.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود:افرادی که پرخونی یا سنگینی خون دارند با گیاه خواری می توانند غلظت خون خود را کم کنند اما اگر به صورت دائم آن را ادامه دهند به سردی مزاج، کم خونی، ضعف، لرز، خستگی و کسالت دچار می شوند.

این متخصص طب سنتی نشانه های افرادی که سنگینی خون دارند را این گونه بیان کرد صورت گلگون، احساس کسالت، خمیازه، سنگینی و یا سابقه پرخوری، مصرف زیاد گوشت و خوراک های غلیظ. این افراد بهتر است با مشورت پزشک طب سنتی گیاه خواری را آغاز کنند و متخصص با توجه به مزاج هر فرد مدت زمان مشخصی را به وی تجویز می کند. ممکن است این رژیم برای کسی دو هفته و برای دیگری چندین ماه نیاز باشد.

علاوه بر کسانی که سنگینی خون دارند افرادی که به مشکلات معده و کبد دچار هستند نیز به گیاه خواری توصیه می شود اما نیاز است این افراد حتماً تحت نظر متخصص این رژیم را آغاز کنند.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan