- جمعه ۲۴ دی ۹۵
- ۲۲:۳۰
مواد لازم برای اسنک مخلوط کاراملی
جوش شیرین :1/2 قاشق چایخوری
وانیل :2 قاشق چایخوری
شربت ذرت :1/2 فنجان
کره :115گرم
شکر قهوه ای :200گرم
بادام زمینی تست شده :2 فنجان
کورن فلکس :2 فنجان
پاپ کورن :7 فنجان

طرز تهیه اسنک مخلوط کاراملی
داخل یک تابه چرب شده پاپ کورن، کورن فلکس و بادام زمینی را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
داخل یک قابلمه بزرگ شکر قهوه ای، کره و شربت ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط آن ها را به جوش آورید و هم بزنید.
بدون آن که هم بزنید به مدت 8 دقیقه صبر کنید تا به رنگ کهربایی دربیاید.
از روی حرارت بردارید و خیلی سریع با وانیل و جوش شیرین مخلوط کنید تا آرام کف کند و خیلی سریع روی مخلوط کورن فلکس بریزید و هم بزنید.
مواد
را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 130 درجه سانتیگراد (250 درجه
فارنهایت) قرار دهید و هر 15 دقیقه آن را هم بزنید، روی کاغذ روغنی روی
سینی پخش کنید تا این که کاملا خنک شود و آن را در ظرف دردار محکم نگهداری
کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسنک مخلوط
اسنک مخلوط جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 55 دقیقه میباشد .
اسنک مخلوط را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .