طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاه یا پیچاخ قیمه آذری

  • ۱۹:۳۲

مواد لازم برای خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری

 
به مقدار لازم گوشت گوساله
200 گرم خلال بادام
1 پیمانه پیاز سرخ شده
4 عددتخم مرغ
به میزان لازم نمک، فلفل
به میزان لازم زعفران
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم رب گوجه
 
خورش خلال بادام
 

طرز تهیه خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری

 
گوشت را به قطعه های مساوی و مربع و یک اندازه ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید و رب را هم اضافه کنید در حین پخت خلال بادام، فلفل، نمک و زرد چوبه را هم اضافه کنید و بگذارید با دو لیوان آب بجوشد و آرام بپزد. در این فاصله در ظرفی جدا پیاز داغی یکدست و طلایی رنگ درست کنید و بعد از این که مواد گوشتتان پخت پیاز داغ و زعفران را هم به موادتان اضافه کنید در انتها تخم مرغ ها را به شکل درسته و بدون اینکه هم بخورند روی خورش شکسته و در ظرفتان را ببندید تا تخم مرغ ها نیز به آرامی بپزد.
 
خورش خلال بادام

نکات تکمیلی در مورد خورش خلال بادام

خورش خلال بادام جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خورش خلال بادام را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan