- يكشنبه ۲۴ بهمن ۹۵
- ۲۰:۳۱
مواد لازم برای پلو قهوه ای با کلم بروکلی
برنج قهوه ای :2 پیمانه
کلم بروکلی :100 گرم
گل کلم :100 گرم
پیازچه :4 ساقه
سویا درشت :20 گرم
فلفل دلمه ای رنگی :یک عدد
اسفناج تازه :200 گرم
گوجه فرنگی :2 عدد
پودر کاری :یک قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه :به مقدار کم
روغن هسته انگور :به میزان لازم
پنیر رنده شده برای تزئین :به مقدار لازم
طرز تهیه پلو قهوه ای با کلم بروکلی
پیازچه ها را خرد کنید. همراه با فلفل دلمه ای مکعبی خرد شده و گل کلم و بروکلی گل گل شده در تابه با مقدار کمی روغن هسته انگور تفت دهید.
نمک، زردچوبه و پودر کاری را اضافه کنید.
گوجه فرنگی را رنده کنید و همراه با کمی آب 20 دقیقه زمان دهید تا بپزد.
اسفناج را بشویید، خرد کنید و در 10 دقیقه آخر اضافه کنید.
برنج قهوه ای را چند ساعت خیس کنید و به صورت کته بپزید تا نرم شود. سپس به مواد بالا اضافه کنید.
برای تزئین پنیر را رنده کنید و بعد سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو قهوه ای
پلو قهوه ای جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 20 دقیقه میباشد .
پلو قهوه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .