سیمرغ شهر آموزش پخت فلفل دلمه‌ای شکم پُر، مخصوص تناسب اندام و سلامتی

  • ۰۰:۴۲
وب سایت آکاایران: غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهره مند شوید. فلفل دلمه ای شکم پر را با همین روش به شما آموزش می دهیم.

فلفل دلمه ای شکم پر با برنج و نخود فرنگی

مواد لازم:
  •  فلفل دلمه ای: 4 عدد در رنگ های مختلف
  • برنج قهوه ای: یک دوم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
  • نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
  • آب گوجه فرنگی: یک پیمانه
  • گشنیز خرد شده
  • آجیل خرد شده برای تزیین
  • نمک و فلفل برای تزیین
  • روغن مایع: یک قاشق سوپ خوری
روش تهیه:

1.سر فلفل های دلمه ای را با چاقوبرش داده و تخم های آن ها را خارج کنید و کنار بگذارید.

2. درون قابلمه ای برنج قهوه ای را با نصف قاشق سوپ خوری روغن همراه با آب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.

3.در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.

4. درون فلفل ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن ها را به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مجله اینترنتی سیمرغ شهر اخبار بازیگران بیوگرافی بازیگران اخبارسینمای ایران اخبار سینمای جهان اخبار تلوزیون ایران اخبار تلوزیون جهان اخبار موسیقی ایران اخبار موسیقی جهان


مجله اینترنتی سیمرغ شهر حذف
اخبار روز حذف
اخبارسینما حذف
اخبار موسیقی حذف
اخبارتلویزیون حذف
اخبار فناوری مصالب طنز وسرگرمی حذف
بیو گرافی بازیگران حذف
اخبار داغ سلبریتی های ایرانیx
بیوگرافی بازیگران سینما و تلویزیون ایرانx
فرهنگ وهنر ایران
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پر بحث تر
نویسندگان
موضوعات
پیوندها
Designed By Erfan Powered by Bayan